| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Тю. Не знав. Якось так вийшло, що вже є гарна копія. ) http://torrents.net.ua/forum/viewtopic.php?t=380153
1. яка користь україни від рейдерських захватів зі зброєю?
Для меня польза в том, что члены ПС-УНСО-ТРИЗУБ-РУХ (что одно и то же) были одной из основных движущих сил на Майдане. поскольку подготовлены физически к подобной борьбе. И продолжают быть одной из движущих сил в конфликте на востоке. Действуя в интересах Украины.
Они воюют в батальонах и в отряде УНСО. это уже немало, кроме организационной помощи.
2. розмова була про Березу. ви злилися на пороха. Чикотило теж був в житті звичайним.
в третий раз повторяю. поймитє что меня не интересует ничье грязное белье. Березы в том числе, ваше в том числе. И копание в прошлом тоже. Порох был как пример.
3. з зрбоєю напад на нпз. це напад, злочин, тероризм.
це був мабудь промах. Но об этом надо почитать подробнее. мож "напали" на имущество преступников рыгов?
А то недавний напад Бени на имущество Царева тоже можно в терроризм записать.
4. я другий пишу про керівництво батальону і Тимчука, ти акцентуєш на Тимчуку. ще раз бедбрешишся ахінеєю- підеш на хєр.
товариш, выбирайте выражения. Можем попрощаться хоть сей момент с удовольствием.
повторяю еще раз.
Ярош сказал, что члены ПС помогли спасти отряд Донбасс из засады. не дословно.
Откуда ясно, что он говорил не о рядовых отряда Донбасс которые родом из ПС? в чем ложь в этом случае?
5. яке в дідька 2народне" . йдеться про правве поле, закон, відповідальність. за законом вонри такі ж бандилити зі зброєю, як і сепаратисти. не вдавай, що ти не розумієш цього і що саме це є підставою для використання ПС у страшилках .
Про недавнее нападение на дом и имущество Царева напомнить? люди Бени действовали по закону? нет. Но правильно. ибо царев предатель Украины. давайте пока не будем о законах. пока война не пройдет хотя б..
6. це не український марш. пойняв? не треба підміняти.
Это именно украинский марш. А какие у украинцев исторические кумиры - каждый выбирает сам. не в Корее живем и не на Вате.
7. питаняя про що общєга у ПС та Свобода пощезло? маладєц.
Общие исторические кумиры всего лишь. Мне Бандера тож уже нравится. и поэтому я имею общее со Свободой? нуну.
вчора:
Пілот Надія Савченко досі утримується у полоні в Луганську - ЗМІ
КИЇВ. 7 липня. УНН. Пілот Надія Савченко досі утримується у полоні в Луганську, стверджує сестра заручниці Віра. Про це повідомляє УНН з посиланням на Радіо Свобода.
“Я доїхала до Старобільська, потім дісталася Луганська. Біля обласної державної адміністрації мене зупинили й затримали. Їм не сподобалося, що у мене київська прописка й надруковані, а не написані, дані. Мене допитували люди, які самі кажуть, що вони з Росії. Вони казали, що я снайпер”, — розповіла Віра Савченко.
За словами Віри Савченко, спочатку до неї ставилися погано й добу утримували у приміщенні Луганської ОДА, але потім “знайшлася впливова людина, яка допомогла мені звільнитися”.
Віра Савченко каже, що не знайшла підтверджень тому, що її сестру — пілота Надію Савченко — вивезли до Росії, натомість упевнилася, що Надія досі у Луганську.http://www.unn.com.ua/uk/news/136225...v-lugansku-zmi
Ну, если Сенцова выкрали из Крыма и ЗАСТАВЛЯЮТ отказаться от украинского гражданства. Если на наших грждан заочно заводят реальные уголовные дела(Аваков, Коломойский)...то о чем собственно. Похитили человека, привезли в рашку и ............судят. Ебанутые...(миль пардон за мой французский).
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks