| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
***ОКНА*** БАЛКОНЫ ***ОТКОСЫ онлайн консультации и по тел.097-695-35-34 Марина, БОЛЕЕ 200 ОТЗЫВОВ форумчан о моей работе см. здесь
Знаєте, 26 січня тутешні мами на новини про побитих під ОДА відповідали: "Самі винні. Нашо туди поперлись?".
Ото дозвольте і мені відповісти тими ж словами:"Самі винні".
Так, я цинічна і жорстока, я в курсі.
Постраждалим тоді відгукнились на допомогу тисячі дніпрян...Простягнули руку допомоги, збирали гроші, надавали юридичну допомогу. Задам риторичне питання: хто вступиться за тих мирних мешканців, які там зараз знаходяться, на Сході? Відповідь - знову-таки ті самі тисячі і десятки тисяч дніпрян, львівян, волинян, киян....Але не їх "захисники" і навіть не путін, якого вони так звуть.
То може щось пішло не так? Може хтось помилився, заваривши всю цю безумовно страшну і смертельну кашу?
Але чому не хоче визнати цього? І, сидячи в підвалах, вони беруть туди з собою портрети пу, трусяться від страху, віддають під дулами пістолетів останні гроші "ополченцям" і продовжують вперто твердити про "бандерівців".
250 грн за свет? О_о, Натали, у тебя производство?
Квартплата - 90, за газ - 60 в этом месяце (по счетчику), вода - 12 кубов (умножать не охота, но чуть меньше 60 грн кажется). Лифтом не пользуюсь - 1-й этаж, за домофон заплатила за год еще в феврале, кажись. Мусор - 28, 10 грн. Свет - 250 кВТ, а в грн - ну не помню)))
Это все понятно, да. Только почему же тогда наши полководцы открыто не скажут - да, стреляем по всем. Зачем эта однобокость? Зачем выпячивают и врут, что уничтожают террористов. Говорить нужно людям правду и тогда, возможно, они начнут верить власти.
Про портреты Пу в подвалах - это феерично!
Да, феєрично. Не уявляєте, наскільки.
Мені про оце розповідали очевидці. Ви поспілкуйтесь з переселенцями, прозрієте.
Наші "полководці" не стріляють навмисно в мирних громадян, тому їм нема в чому зізнаватись. А про небезпеку повідомляють, в т.ч. з телеекранів, і просять не виходити, і берегтися. Але... "ополченці" українські канали вимкнули, тому навряд чи вони мають змогу бачити, розумію.
Приєднаюсь до питання Нат:"Що робити?"
Згадайте, як Ви питали: "Ну так якого вони там (на Майдані) стоять? Нехай розходяться і всі буде гуд". Так от, чому бойовики відмовляються скласти зброю? Чому "мирні" не скажуть "захисникам", щоб вони йшли геть?
Вроде уже есть первые шаги к перемирию,очень надеюсь на результат
Порошенко рассекретил свой «план»: Мы первые прекращаем огонь на Донбассе http://news.mail.ru/inworld/ukraina/...56/?frommail=1
Новогодние елочки https://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=243855
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks