| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
насколько я слышала то да, инициатором был Коломойский, с обещанием, что присоединят, а он наведет порядок и не будет никаких беспорядков
а зачем?, так думаю Коломойскому мало широт нашей области, он даже Днепр - столицей сего объединения предлагал...
в нашей с тране, к сожалению, тяжелого ничего нет, вон Крым уже просрали..., а ос связями, деньгами, амбициями Коломойского, если он захочет, то вполне может такая область создаться, она то в составе Украины будет
но это мое мнение
прошу сразу тапками не закидывать
свинки не агрессивны... а вот красноухие черепахи... *потирая укушеное место* чуть полпальца не отхватила... шабака бешана... шоп я ей еще раз аквариум помыла!
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
Тому що є певні принципи при формуванні територіально-адмінстративного устрою. Зараз не маю часу детально розписати, втім просто уявіть, наскільки реальним є існування територіальної одиниці, яка за розмірами дорівнює кільком європейським країнам і яка є значно більшою за решту областей країни.
Ну, по-перше і батальйон "Дніпро" і створений на базі наших активістів батальйон "Донбас" зараз перебувають в епіентрі гарячих точок на Сході, захищаючи цілісність країни.
По-друге, це є позитивний меседж і формування громадської думки та відповідного настрою, а також підвищення рівня впевненості та самоповаги*-) Мовляв, усе буде добре, Дніпропетровськ - за єдність, ми готові простягнути руку, допомогти і захистити. Це - інформаційна пропаганда,після неї сепаратисські заклики вже якось і не сприймаються.
Водночас і Донбасу меседж - ми вас не залишимо, ми будемо разом.
Повторю, що ініціатива таки надходила від донецьких. Реальн, у ФБ вони відверто заздрять))) Дніпропетровщині і прагнуть приєднатись заради спокою хоча б. Принаймні, початок цієї ініціативи я спостерігала у ФБ на власні очі.
З приводу області - ну надто це складно і з точки зору закону, і потім - з точки зору управління. Впевнена, що це опитування є тонкою маніпуляцією. ВР, до якої збираються передати результати, не піде на зміну адм-тер.устрою.
У Ахметова - теж гроші. Але він не прагне чомусь захищати цілісність країни. Хоча навряд чи в Росії йому буде краще
Подготовка к родам, Доула. Консультант по ГВ 093-44-68-996
Прозрачные сумки для вещей и Готовые сумки в роддом - жми!
з якого пэрэляку????
майкл джексон форева, да?
я промолчу... как на работу приволокла цукорки красный мак... половина народу сожрала сразу все, что раздала, 2 - обматерила за производителя....
п.с. я предлагала днепр столицей сделать
еще год и полгода назад
ну да ладно
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
мне не понравились ни голос, ни борода. не понимаю я этого, и не пытаюсь понять, некогда мне об этом думать. отношусь нейтрально, скорее всего
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks