| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ТУШЕНКА по днепропетровски (стекло и реторт-пакеты). Подарочные наборы. 066-949-16-25 или 067-965-76-61 Зоя
а у них и так нет ни газа, ни воды, никогда и не было.Нищета. Старики, молодых почти нет, те кто остались-пьют.Мой дядя инвалид детства, без ноги, транспорта общественного нет, утром и вечером автобус.Раз зимой опоздал -шел пешком 10км с работы домой, хорошо хоть не замерз, ногу стер в кровь протезом. Думаю ему все равно, кто при власти.
Топят углем, а его еще попробуй достать.Дрова.
вот читаю в жж, человек живёт в Донецкой области, я этому человеку доверяю. Там ещё в комментах немного подробностей.
Укусю!
От тут в цій темі весело: вигідно - віримо Вікі. Не вигідно - не віримо
Я в чомусь помилилась? Партій більше? він перебігав? Чи не створював проекти? І до чого тут гроші і особисті інтереси? Поясните?
Більше того, партія - живе. Я теж змінювала ставлення до партій і лідерів в різні часи. Насамперед тому, що заявлені принципи з часом нівелювалися, або змінювались методи, цілі тощо. Тому в тому, що він стояв на початку створення ПР я нічого поганого не бачу. Ця партія відпочату не мала стати тією, якою стала. Вона була льтернативою правлячій і заплямованій СДПУ(о).
Залишив він ПР якраз тоді, коли її вектор і методи змінились в гірший бік.
ЗІ: не фанатка Порошенка. Хоча в другому турі голосуватиму, вочевидь, за нього. Якщо дива якогось не станеться))
Ирчик, я ж вам не мешаю голосовать за Порошенко? У меня к нему вот такая позиция. И при чем здесь Вики - не поняла. Там неправда написана?
Блин, муж привез лекарство, покупала раньше за 31грн(ценник прилеплен), сегодня 74 0_0.Капли от насморка.
Туристическое агентство GoToTravel.club
Подписывайтесь на Viber канал
Всем привет. Хотела спросить, о чем разговор, но не буду![]()
Ща малую уложу и позвоню папе,узнаю как у них голосовали в дон.обл.
А с мамой из луганской я не оч общаюсь,но интересно ж
Тесла шоу Днепр! Шоу молний!Супер КВЕСТЫ! Орел и решка! Вечеринки и дискотеки для детей и подростков!1000 отзывов))) "Like" - квест! Выпускные!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks