| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
бувають такі мами... "переживательні")))
Я не хвилювалась за виступи або іспити доньки ніколи. Вірю в неї. Ну а якщо щось і не вийде - справа така... життя.
Іспити в УАЛ і в ЛІТ писала - то всі практично діти з мамами були, які під дверима сиділи і переживали групою))))) А наша сама скрізь їздила. Кембріджські тести теж сама пише, я торік лише таксі викликала, бо злива була) Ну і оплатила - на цьому моє "хвилювання" закінчилось
Донька іноді навіть ображається трішки: "Ну чому ти не хвилюєшся за мене?"))))
Але загалом розділяє мій оптимізм)
Привет!
Clivia выздоравливайте!
Я с Натабелькой разговорила с утра, она молодец держится бодро. Игорьку получше, но домой ещё не отпускают. Скучно зайчику, рассказал мне по мобильному, что смотрит мультики и голосок такой детский))
ЭЛЕКТРИК-ПРОФИ!
Работает быстро. На совесть. Недорого. м. 097-65-12-162.
Ну отакой я доверчивый электорат. Про сам проект- понятно, что актеры и всякое такое.Но я пару раз смотрела именно с публичными людьми, Лободой и еще кемто. Показалось, что достаточно правдиво. Опять таки-я хочу это посмотреть. Эсли Порошенко скажет - я не финансировал майдан и покажут, что это правда....ну разочаруюсь, как вот можно в такоевремяч таким спикулировать. Но посмотреть хочу...
По-моему, это нормально - переживать за своего ребенка, нет? Я этого не показываю, он у меня вполне уверенный в своих силах. Но своему характеру и душе не прикажешь же?
(((
Востаннє редагував Кимон: 12.04.2014 о 18:39
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks