| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ой, точно! Я забыла, что Андрюхевичу лучше поберечься![]()
А я знаю, как меня зовут по-фински! Kukka MesikämmenТолько выговорить не могу....
Kukka Mesikämmen
Востаннє редагував Гапка: 12.04.2014 о 11:28
Бабушкина радость :sibmama.ru]
Кандидат в президенты Украины Петр Порошенко, а ранее Ольга Богомолец, а также Олег Тягнибок согласились принять участие в шоу Детектор лжи на телеканале СТБ.
Об этом сообщается на официальной странице телеканала в Facebook.
В то же время, отказались от участия в проекте Ирина Фарион, Николай Княжицкий, Геннадий Кернес, Леонид Черновецкий, Наталья Королевская, Анна Герман, Леся Оробец, Дмитрий Ярош и Олег Ляшко.
Петр Симоненко заявил, что готов принять участие в программе, но только после президентских выборов, Анатолий Гриценко сказал, что также не прочь прийти на программу, но при условии, что в ней примут участие Юлия Тимошенко и Петр Порошенко.
Сейчас канал ожидает ответа от Юлии Тимошенко и Сергея Тигипко.
Я не буду проще. И не надо ко мне тянуться!
Я не буду проще. И не надо ко мне тянуться!
сын хочет оселедець...
я дуже раджу, якщо є можливість, Козацьку фортецю.
Для хлопчика - це просто чудова пригода!
Донька була там двічі, торік лише не дуже сподобалось - вже доросла дівуля, їй вже в наметах жити і без фена некомфортно, плюс нігті поламала
Але там і коні, і сплавляння, і на мотузках катаються, і бойові мистецтва і - що найголовніше - козацька атмосфера. Дуже хороша організація.
В інтернеті погугліть, має бути описання, як стригти))
І коли довгий відросте - треба носити чуба за лівим вухом! І ніяк інаше!)
Approved by Boberchuk
Мнение, как *опа, у каждого своё.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks