| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
1. Таже Пу сказал, что в крыму всегда были рус.войска согласно договора, а также что они их усилили в виду беспорядков на Украине,
НО, 2. если атакуют уже наши украинские воен. части, наших граждан открыто, а не просто балалают о необходимости сдачу оружия НАШИМИ военными, то это серьезный повод и обоснование нейтрализовать таких парламентеров и уж тем более если стрельба пошла
..... 3. балалаешники, какогобы они гражданства не были и нации, подлежат нейтрализации (этот вариант Пу не учел, но пока его амбиции находятся выше мирового сообщества и даже нашего братского мнения)
...... 4 . Прошу, перестаньте рассматривать и агитполемитезировать (от слова полемика) по текущему конфликту о каких либо действиях задевая нац. и гражданскую принадлежность (это все очень, видимо сознательно, запущено папиредниками с их пилитикой) , действовать по факту
А тем временем рашисты вошли во вкус.
Ну чем не повод продолжить агрессию дальше...Віце-прем'єр РФ Дмитро Рогозін заявив, що уряд Росії 20 березня здійснить нараду щодо "фактично впровадженої Україною блокади Придністров'я". Згодом це питання розглядатиме президент Путін. "Фактично, Україна сьогодні оголосила блокаду Придністров'я. На сьогодні перекритий кордон між Україною і Придністров'ям для усіх чоловіків від 18 до 65 років з російським громадянством. Це, по суті справи, грубе порушення статусу України як учасника переговорного процесу в якості гаранта миротворчості", - сказав Рогозін. Як повідомляє ИТАР-ТАСС, питання Придністров'я буде спочатку обговорюватися у кабміні, а згодом - із президентом Путіним. "Ізоляція Придністров'я із такою кількістю російських громадян - там 200 тис громадян Росії і 70 тис громадян України.
Про що думає Україна? Абсолютно не зрозуміло", - заявив Рогозін. "Ми, безумовно, в уряді 20 березня здійснимо дуже серйозну і велику зустріч з усіма профільними міністерствами і відомствами, щоб придністровське керівництво відчуло наявність великих консультантів і радників з боку російського уряду в тому, що стосується питань, як пережити економічну блокаду, яка сьогодні вже є реальністю", - повідомив Рогозін.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2014/03/18/103...yny-ukrayinoyu
Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.
Части украинские кукуют в местах дислокации, а не оборонных позициях.
Это значит, что если на них навалится Россармия - то задавит их в момент.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks