Переварюють прес-конференцію, якою полуднували![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Переварюють прес-конференцію, якою полуднували![]()
И тута бгггг
Нортик, печень одна)))))
панове, а поділіться ссилкою на акційні товари в магазинах. бо закладки загубилися
щиро вдячна
Востаннє редагував Мама Лизы: 28.02.2014 о 19:52
А ты думал, ты один?, святая простота (c) Счастье Н.
Изумительные торты! Более 400 отзывов от форумчан
Воно?
А чи не Ви саме почали "провокувати" натовп, коли повідомили буцімто у Епіцентрі продають ці самі 10-лятрові "йомкості"?
А я навіть піддався та поперся через снігові кучугури на ворожнечу територію панів Герега
Ось посилання:
http://www.board.com.ua/m1213-200322...naya-10-l.html
Доповідаю. На моє прохання друзі, які часто їздіть на Київ, зв'язалися з постачальником, але він казав щось на кшталт "всьо разабралі, бєрітє 3 літра Боріс Єльцин за 100 гривєн, а то і єго не будєт!"
Але друзі нагуглілі іншогобаригупостачальника і я вже тиждень як володію цим дивовижним паком всього за 250 грн!![]()
нічого собі яке пан дров"я має.
щиро заздрю
А ты думал, ты один?, святая простота (c) Счастье Н.
Я ї сам не знаю.Там знизу є схожі об'яви. По якійсь з них і телефонували. Але наголошую, що це було безпосередньо у Києві – зателефонували, спитали чи є товар и скільки коштує. Зрештою домовилися зустрітися на якійсь там станції метро де і обміняли папірці, які що дня знецінюються, на найтвердішу валюту!
![]()
мавпу забанили?
ломай систему - воруй цыган
Ага
Наверное, в "транспорте" сепаратизм и экстремизм разводил![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks