Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 155 з 366 ПершаПерша ... 55105145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165205255 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7308, показано з 3 081 по 3 100.

Тема: Кто как экономит деньги? (единая тема)

Дописів
    27 805

Типово

А причем тут шоколадки и двадцатки?
    Всё что ни делается - всё к лучшему. Следовательно - лучшее неизбежно!

Звідки Ви
    Левобережный-3
    Дописів
    37 041

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Сашо, є люди-раби, я їх називаю совдепівцями, які кожній шістці в ЖЕКу і двадцятку тулять за будь-яку інфу, або довідку. І лікарям обов'язково, і вчителям.
    Я - не поділяю такої філософії. Не я їм винна. І не вони мені. У нас взаємовигідні, рівнозначні стосунки)
    то есть вы хотите сказать, что никогда не платите не врачам, не учителям? вот не верю (с)

Я далека від думки, що клерки в комунальних службах працюють із задоволенням, але я маю право отримати договір у будь-який зручний для мене спосіб. І ніде не вказано, що я маю прийти особисто в зручний для них час.
    да, это все верно, конечно, но сам принцип - равнозначности отношений и подразумевает, что вывоз мусора нужен не только компании, но и вам) Они его вывозят, а вы не платите.
    З ЖЕКом інше - довідка беретсья особисто. Іншого шляху отримання довідки не передбачено.
    ага, это просто возмутительно))) приходить к ним, стоять в очереди)))еще и документы всех проживающих с собой приносить))

На замітку: представники Обленерго щомісяця сумлінно обходять своїх абонентів і записують покази лічильників. І нічого - ніхто не вмирає і з ніг не валиться. Прилади обліку вони встановили за свій рахунок - бо в першу чергу це вигідно їм. Приватний власник, попри інші негативні моменти, вміє рахувати свої гроші. За що йому респект.
    да, тут полностью согласна. Кто-то работает на совесть, а кто-то отлынивает. Хотя счетчики их порою оставляют желать лучшего( Скажем мягко - привирают, в их пользу)))
    У компаний по вывозу мусора просто нет контролеров))) Там в офисе максимум 5 человек.

Звідки Ви
    Левобережный-3
    Дописів
    37 041

Типово

Цитата Допис від Kaprizka Переглянути допис
    мне-то зачем?))) мы ж ситуацию Ирчика обсуждаем))
    для общего развития Мож еще кому пригодится. Я как вариант предложила - выхода из ситуации))

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Kaprizka Переглянути допис
    мне-то зачем?))) мы ж ситуацию Ирчика обсуждаем))
    Насправді зараз графік, за великим рахунком, дозволяє мені викроїти годину-дві на поїздку до комунальників. Навіть з урахуванням того, що я свій графік піджену так, щоб ані на їхній обід не потрапити (за рахунок свого, між іншим!), ані на ранковий-вечірній перекур*-))

А от 5-7 років тому ми банально не мали змоги посеред дня вирватись, ну правда. Таке буває, хоча wispa може й не повірити, бо у неї не так*-)

То чому Я повинна йти на незручності?? вони не менше за мене зацікавлені: я - у отриманні послуги, вони - грошей і прибутку. ТОму я шукала і продовжую наполягати на компромісі*-)) Прям як наші політики)))

Звідки Ви
    Левобережный-3
    Дописів
    37 041

Типово

А от 5-7 років тому ми банально не мали змоги посеред дня вирватись, ну правда. Таке буває, хоча wispa може й не повірити, бо у неї не так*-)

То чому Я повинна йти на незручності?? вони не менше за мене зацікавлені: я - у отриманні послуги, вони - грошей і прибутку. ТОму я шукала і продовжую наполягати на компромісі*-)) Прям як наші політики)))
    ну конечно, виспа ж никогда не работала и даже не представляет какой это тяжелый труд

мне кажется, вам просто нравится эта игра - кто кого, вот и все. Кто хочет - тот найдет возможность, а кто не хочет - найдет предлог. Прямо, как наши политики))

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від wispa Переглянути допис
    то есть вы хотите сказать, что никогда не платите не врачам, не учителям? вот не верю (с)
    Ваше право. Школа у нас приватна. Я НІКОЛИ не платила і не дарувала подарунків вчителям. Хіба іноді, на перший і останній дзвінок, донька носить квіти.
    Лікуюсь я, якщо треба, в приватній клініці. У мене навіть картки немає в поліклініці (чи то пак амбулаторії) за місцем проживання.
    А коли я була вагітна і стала на облік в державну консультацію - також жодного разу не заплатила лікарям.
    Я й хабар-то один раз в житті дала Та й те - бо треті особи поставили мене у безвихідну ситуацію.

да, это все верно, конечно, но сам принцип - равнозначности отношений и подразумевает, что вывоз мусора нужен не только компании, но и вам) Они его вывозят, а вы не платите.
    дискусія не для цієї гілки*-) Вже говорилося про це тисячу разів у відповідних темах*-))

ага, это просто возмутительно))) приходить к ним, стоять в очереди)))еще и документы всех проживающих с собой приносить))
    Типу жартуєте? Я такого не говорила і навіт на увазі не мала. З ЖЕКом у мене напружені, але партнерські стосунки)))

да, тут полностью согласна. Кто-то работает на совесть, а кто-то отлынивает. Хотя счетчики их порою оставляют желать лучшего( Скажем мягко - привирают, в их пользу)))
    У компаний по вывозу мусора просто нет контролеров))) Там в офисе максимум 5 человек.
    Це - не моя проблема*-) Їх же не цікавить, що в цьому місяці чоловікові виплатили лише 50% зарплати.

Звідки Ви
    Левобережный-3
    Дописів
    37 041

Типово

у нас во дворе полтора месяца нет наружного освещения(( Наверное придется мне все-таки поднять свое "ж" и поехать с жалобой в Горсвет. Никому больше не надо, видимо. Уже куда только не звонила - пофиг(
    А ведь мы тоже за это платим. Кажется в квартплате этот пункт заложен.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

ну конечно, виспа ж никогда не работала и даже не представляет какой это тяжелый труд

мне кажется, вам просто нравится эта игра - кто кого, вот и все. Кто хочет - тот найдет возможность, а кто не хочет - найдет предлог. Прямо, как наши политики))
    У нас різні поняття про "справедливо"
    І не факт, що не могти вирватись передбачає "важку працю")))) Але обов'язково - перебування на робочому місці.

Звідки Ви
    Левобережный-3
    Дописів
    37 041

Типово

Я й хабар-то один раз в житті дала Та й те - бо треті особи поставили мене у безвихідну ситуацію.
    не верю еще раз

один раз - не считаеццо?

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

у нас во дворе полтора месяца нет наружного освещения(( Наверное придется мне все-таки поднять свое "ж" и поехать с жалобой в Горсвет. Никому больше не надо, видимо. Уже куда только не звонила - пофиг(
    А ведь мы тоже за это платим. Кажется в квартплате этот пункт заложен.
    Так Вам в ЖЕК в першу чергу.

До речі, це скоріше за все - економія. Бюджет міський порожній фактично. Ще восени минулого року на освітленні економили, я пам'ятаю скарги городян.

Звідки Ви
    Левобережный-3
    Дописів
    37 041

Типово

У нас різні поняття про "справедливо"
    І не факт, що не могти вирватись передбачає "важку працю")))) Але обов'язково - перебування на робочому місці.
    не, я просто не борюсь с ветряными мельницами)

Дописів
    27 805

Типово

за вывоз мусора не платить это вредность и жлобство чистой воды. имхо
    мусор же в контейнер выбрасываете и его вывозят, да еще и регулярно.

когда квартиру переоформляла, сама по инстанциям походила, договоры позаключала, чтоб данные мои внесли. Корона не упала
    Всё что ни делается - всё к лучшему. Следовательно - лучшее неизбежно!

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

не верю еще раз

один раз - не считаеццо?
    Ну, я ж залишаю за вами це право*-) Не вірити.

Суті це ж не змінює*-)) Я ж знаю, скільки разів я хабарі давала*-)))

Я не кажу, що не рахується Я не Нортон І якщо беру участь в опитуваннях, де питають "чи давали Ви хабара?" - чесно відповідаю "так".

Звідки Ви
    Левобережный-3
    Дописів
    37 041

Типово

Так Вам в ЖЕК в першу чергу.

До речі, це скоріше за все - економія. Бюджет міський порожній фактично. Ще восени минулого року на освітленні економили, я пам'ятаю скарги городян.
    ЖЕК в свою очередь дает заявку в Горсвет) Замкнутый круг. Верхи не могут - низы не хотят. В округе во всех дворах есть свет - там видимо не экономят) У нас, наверное, просто где-то замкнуло.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від ШпИлечка Переглянути допис
    за вывоз мусора не платить это вредность и жлобство чистой воды. имхо
    мусор же в контейнер выбрасываете и его вывозят, да еще и регулярно.

когда квартиру переоформляла, сама по инстанциям походила, договоры позаключала, чтоб данные мои внесли. Корона не упала
    Коли я переоформлювала квартиру - питання було не в короні. Зараз - саме так

Все, жлобиху Ірчик обговорили, дакайте про щось приємне В Метро набір з Асті шампанського і Асті вермуту - 199 грн. купила, але ще не куштувала*-)

Звідки Ви
    Левобережный-3
    Дописів
    37 041

Типово

Я не кажу, що не рахується Я не Нортон І якщо беру участь в опитуваннях, де питають "чи давали Ви хабара?" - чесно відповідаю "так".
    а откуда вы знаете, что люди-рабы тоже не дают взятку потому, что их вынудили третьи лица или обстоятельства?

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

не, я просто не борюсь с ветряными мельницами)
    А я борюсь*-) Місцями навіть вдало)

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

а откуда вы знаете, что люди-рабы тоже не дают взятку потому, что их вынудили третьи лица или обстоятельства?
    тю. Коли дільничному за те, що він фіксує факт смерті чувак тицяє полтинник - це його хтось змусив????

Даруйте за приклад, просто таксист буквально днями розповідав, я шокувалась

Чи коли до лікаря дільничного йдуть обов'язково з двадцяткою чи шоколадкою - теж хтось змушує?? Маячня.

Все, замовкла. Бо це явний флуд, навіть для цієї теми

Звідки Ви
    Тополь-3
    Дописів
    12 483

Типово

Я когда-то нашла 1 час для поездки в Гринко для заключения договора, само заключение договора заняло минут 5, остальное дорога. Причем, квартиросъемщик муж, я за него расписалась в договоре (им там пофиг кто подпись поставит). Совсем не трудно. Зато я честно оплачиваю свой немаленький объем мусора и мне его регулярно вывозят.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Света52 Переглянути допис
    Я когда-то нашла 1 час для поездки в Гринко для заключения договора, само заключение договора заняло минут 5, остальное дорога. Причем, квартиросъемщик муж, я за него расписалась в договоре (им там пофиг кто подпись поставит). Совсем не трудно. Зато я честно оплачиваю свой немаленький объем мусора и мне его регулярно вывозят.
    не втримаюсь. Вас виділене не напружує, нє?
    Тут повертаємось до згаданої свч державної системи, в якій ми перебуваємо.
    І повторюсь: чесність за чесністьЯ згодна виключно на такі умови.

Сторінка 155 з 366 ПершаПерша ... 55105145146147148149150151152153154155156157158159160161162163164165205255 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті