А причем тут шоколадки и двадцатки?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А причем тут шоколадки и двадцатки?
Всё что ни делается - всё к лучшему. Следовательно - лучшее неизбежно!
то есть вы хотите сказать, что никогда не платите не врачам, не учителям? вот не верю (с)
да, это все верно, конечно, но сам принцип - равнозначности отношений и подразумевает, что вывоз мусора нужен не только компании, но и вам) Они его вывозят, а вы не платите.
ага, это просто возмутительно))) приходить к ним, стоять в очереди)))еще и документы всех проживающих с собой приносить))
да, тут полностью согласна. Кто-то работает на совесть, а кто-то отлынивает. Хотя счетчики их порою оставляют желать лучшего( Скажем мягко - привирают, в их пользу)))
У компаний по вывозу мусора просто нет контролеров))) Там в офисе максимум 5 человек.
Насправді зараз графік, за великим рахунком, дозволяє мені викроїти годину-дві на поїздку до комунальників. Навіть з урахуванням того, що я свій графік піджену так, щоб ані на їхній обід не потрапити (за рахунок свого, між іншим!), ані на ранковий-вечірній перекур*-))
А от 5-7 років тому ми банально не мали змоги посеред дня вирватись, ну правда. Таке буває, хоча wispa може й не повірити, бо у неї не так*-)
То чому Я повинна йти на незручності?? вони не менше за мене зацікавлені: я - у отриманні послуги, вони - грошей і прибутку. ТОму я шукала і продовжую наполягати на компромісі*-)) Прям як наші політики)))
Ваше право. Школа у нас приватна. Я НІКОЛИ не платила і не дарувала подарунків вчителям. Хіба іноді, на перший і останній дзвінок, донька носить квіти.
Лікуюсь я, якщо треба, в приватній клініці. У мене навіть картки немає в поліклініці (чи то пак амбулаторії) за місцем проживання.
А коли я була вагітна і стала на облік в державну консультацію - також жодного разу не заплатила лікарям.
Я й хабар-то один раз в житті далаТа й те - бо треті особи поставили мене у безвихідну ситуацію.
дискусія не для цієї гілки*-) Вже говорилося про це тисячу разів у відповідних темах*-))да, это все верно, конечно, но сам принцип - равнозначности отношений и подразумевает, что вывоз мусора нужен не только компании, но и вам) Они его вывозят, а вы не платите.
Типу жартуєте? Я такого не говорила і навіт на увазі не мала. З ЖЕКом у мене напружені, але партнерські стосунки)))ага, это просто возмутительно))) приходить к ним, стоять в очереди)))еще и документы всех проживающих с собой приносить))
Це - не моя проблема*-) Їх же не цікавить, що в цьому місяці чоловікові виплатили лише 50% зарплати.да, тут полностью согласна. Кто-то работает на совесть, а кто-то отлынивает. Хотя счетчики их порою оставляют желать лучшего( Скажем мягко - привирают, в их пользу)))
У компаний по вывозу мусора просто нет контролеров))) Там в офисе максимум 5 человек.
у нас во дворе полтора месяца нет наружного освещения(( Наверное придется мне все-таки поднять свое "ж" и поехать с жалобой в Горсвет. Никому больше не надо, видимо. Уже куда только не звонила - пофиг(
А ведь мы тоже за это платим. Кажется в квартплате этот пункт заложен.
за вывоз мусора не платить это вредность и жлобство чистой воды. имхо
мусор же в контейнер выбрасываете и его вывозят, да еще и регулярно.
когда квартиру переоформляла, сама по инстанциям походила, договоры позаключала, чтоб данные мои внесли. Корона не упала![]()
Всё что ни делается - всё к лучшему. Следовательно - лучшее неизбежно!
тю. Коли дільничному за те, що він фіксує факт смерті чувак тицяє полтинник - це його хтось змусив????
Даруйте за приклад, просто таксист буквально днями розповідав, я шокувалась
Чи коли до лікаря дільничного йдуть обов'язково з двадцяткою чи шоколадкою - теж хтось змушує?? Маячня.
Все, замовкла. Бо це явний флуд, навіть для цієї теми![]()
Я когда-то нашла 1 час для поездки в Гринко для заключения договора, само заключение договора заняло минут 5, остальное дорога. Причем, квартиросъемщик муж, я за него расписалась в договоре (им там пофиг кто подпись поставит). Совсем не трудно. Зато я честно оплачиваю свой немаленький объем мусора и мне его регулярно вывозят.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks