Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 292 з 355 ПершаПерша ... 192242282283284285286287288289290291292293294295296297298299300301302342 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7081, показано з 5 821 по 5 840.

Тема: Мамина беседка, болталка, флудилка (том 50)

Гостеприимность года 2010
    Fashion-мама года 2011
    Патриотизм года 2013
    Звідки Ви
    Киев-Днепр
    Дописів
    13 425

Типово

Ира, Ира, Ира, а что сейчас сейчас происходит? Я только что прочла сообщение Тима.

Дописів
    2 934

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Ну що. Ірчик дихнула газу,отримала від тітушки каменюкою в плече, подряпала руку дрючком, яким молотила по жерстянці і насамкінець за прохід парком ледь не загриміла у райвідділ стусана від самого керівника міліції під ОДА принаймні отримала як і обіцянку від його "колеги" в штатському "проломить башку".

Я знаю,я протестувала не мирно з точки зору деяких тутешніх дописувачів. Вочевидь, хлопці з дрючками,які кидалися камінням, є більш законослухняні, якщо міліція їх захищає,а мені погрожує.

Не страшно. Гірко.
    Ірчик молодець. що була там!!!
    Чоловік також мій ходив, каже, що по тєліку дивитись це одне, а вживу це зовсім інше. особливо його вразили "тітушки"... каже це капець як їх мільція прикриває..
    Курси для вагітних ж/м Лівобережний-3 та вул.Калинова
    Сертифікована Доула (АФПБ)

Супер-мама 2011 Аватар для Н@т@ли
    Дописів
    9 107

Типово

Ну що. Ірчик дихнула газу,отримала від тітушки каменюкою в плече, подряпала руку дрючком, яким молотила по жерстянці і насамкінець за прохід парком ледь не загриміла у райвідділ стусана від самого керівника міліції під ОДА принаймні отримала як і обіцянку від його "колеги" в штатському "проломить башку".

Я знаю,я протестувала не мирно з точки зору деяких тутешніх дописувачів. Вочевидь, хлопці з дрючками,які кидалися камінням, є більш законослухняні, якщо міліція їх захищає,а мені погрожує.

Не страшно. Гірко.

Ужас какой... Мы с мужем тоже там были пол часа назад, жутко так...меня муж сдерживал от патриотизма за народ, говоря ты же мать шестерых детей....меня только это содержало и увезло домой к детям.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Міліції нагнали з півтисячі, вони тупо всіх розігнали. Народ біг (!) від них по комсомольській.
    Вдома вже. Осмислюю.

Припускаю, що скоро не можна буде ввечері взагалі виходити...
    Кіно про білорусь стає не таким і кіном для нас. І це дійсно так,я не нагнітаю

Звідки Ви
    Dnepr, Stuttgart
    Дописів
    2 110

Типово

Не страшно. Гірко.
    Ирочка боже держитесь. Я горжусь что у нас есть такие люди как вы, и не смотря на все страхи вы высказываете свое мнение.
    Я очень надеюсь что все эти жертвы не зря((((

Fashion-мама 2013 Аватар для tatki
    Дописів
    11 652

Типово

Ирочка,держись!! Блин, ну что ж это такое??

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Не хвилюйтесь, фізично я повністю в нормі)) абсолютно. Зла тільки і розгублена

Я - не "бойовик", всі, хто мене бачив, думаю, погодяться, що для дужого правоохоронця в костюмі і шоломі, зі щитом, я загрози не становлю. Я не маю при собі ані зброї, ані балончика, ані шокера. Я - людина з двома вищими освітами, я знаю свої права і я знаю закони. Найбільша моя провина - кинуті в міліціянтів кілька яєць)))) і вигук "Ганьба!".

Я згодна, що застосування газу до мітингувальників (і мене-яйцеметальниці особисто) суто гіпотетично може бути виправданим.

Але каменюка прилетіла ні за що. І міліцейський начальник розпускав руки асболютно ні за що, я в тій ситуації нічого протизаконного не зробила, що дало йому бодай найменше право так поводитись. І це - найприкріше. Хлопці тягнули двох дівчат, які були поруч зі мною, лаючись, а начальник не лише не карав їх - заохочував
    От де горе.

Згодна, що могла би не ходити там о 6 вечора в темноті - не нарвалася б. Але завтра вони відчують безкарність і відловлюватимуть на центральних вулицях, на зупинках - ні за що. Через злобу і агресію. Бо вони злі і агресивні. До нудоти.

І все ж - гордість за Дніпропетровськ, який вийшов на вулицю.
    І видовище обкиданих яйцями мєнтів (даруйте на слові) та їхній переляк в очах, а також те, що у них не вистачило води на "полив" (через 10 секунд буквально припинили) і газу (легенько пшакнули один раз) - варті такої прогулянки))

А де Оляся? вона з"являлась??

Наша гордость 2014 Аватар для оляся2008
    Звідки Ви
    Клочко
    Дописів
    5 601

Типово

девочки со мной норм -меня спасла любовь к детям. позже отпишусь -сижу с журналистами. Оператора 34 канала отвезли в Мечниково- ранен из травматики.(((

Гостеприимность года 2010
    Fashion-мама года 2011
    Патриотизм года 2013
    Звідки Ви
    Киев-Днепр
    Дописів
    13 425

Типово

оляся2008 , Ірчик- горжусь вами!

Дописів
    10 650

Типово

О, ужас! ткните где посмотреть чем все закончилось! Девочки, которые лично участвовали- вы наша годость!

-Боже, дай мне сил, терпения. и на всякий случай 1 млн долларов

Дописів
    10 283

Типово

Цитата Допис від Онаа Переглянути допис
    О, ужас! ткните где посмотреть чем все закончилось! Девочки, которые лично участвовали- вы наша годость!
    Оль, ты ж против майдана была вроде? после чего поменяла точку зрения?
    *единственная добрая аватарка у тебя - ради Украины)) поддерживаю!*

Почетный форумчанин
    Fashion-мама 2009
    Звідки Ви
    Днепр, Коммунар
    Дописів
    15 277

Типово

Цитата Допис від Naomy Переглянути допис
    Да? Ну, если так, то хорошо. У Вас достоверная информация по этому поводу?
    я могу подтвердить, что действительно сегодня проходили концерты в честь закрытия фестиваля духовного песнопения, моя дочка тоже принимала участие.

Звідки Ви
    Днепр, Тополь
    Дописів
    27 272

Типово

Девочки, которые лично участвовали- вы наша годость!
    ППКС. Молодцы, девочки!

Почетный форумчанин
    Fashion-мама 2009
    Звідки Ви
    Днепр, Коммунар
    Дописів
    15 277

Типово

Оля, Ира, Вика, молодцы! Спасибо вам!

Супер-мама 2011 Аватар для Н@т@ли
    Дописів
    9 107

Типово

Цитата Допис від prosto_olga Переглянути допис
    я могу подтвердить, что действительно сегодня проходили концерты в честь закрытия фестиваля духовного песнопения, моя дочка тоже принимала участие.
    Подтверждаю... Лично видела, как детки с выступления уезжали

Дописів
    10 650

Типово

Цитата Допис від El'za Переглянути допис
    Оль, ты ж против майдана была вроде? после чего поменяла точку зрения?*единственная добрая аватарка у тебя - ради Украины)) поддерживаю!*
    Хех, я была НЕ против майдана. Я была против бесцельного стояния и безсмысленного протестования против тех, кому в принципе по барабану. Смысл тусоваться и ходить ходой от храма к храму с яцынюком, если тот ничего дельного на тот момент вооббще не предлагал. Это тупо дистабилизирует экономику, а продвижения никакого. Ситуация такова, ну имхо, что либо нужно решительно брать все менять нафиг, радикально. Либо вообще не рыпаться. Я против стенки к стенке. и там народ и там. Я за- вломиться в раду, на Банковую, и ввалить ввсем и сразу, бо там-не народ...ИМХОР.Ы ...у мну все аватарки добрые, милые))))

Fialka5
    Guest

Типово

мы уже никогда не будем такими, как были...мы будем лучше, будем сильне, будем мудрее.

Спасибо всем, кто сегодня показал свое небезразличие!

Fialka5
    Guest

Типово

...у мну все аватарки добрые, милые))))
    о да)) подтверждаю))

Дописів
    10 650

Типово

Цитата Допис від Fialka5 Переглянути допис
    о да)) подтверждаю))
    а вот и свидетели)))))

Почетный форумчанин
    Fashion-мама 2009
    Звідки Ви
    Днепр, Коммунар
    Дописів
    15 277

Типово

Цитата Допис від Fialka5 Переглянути допис
    мы уже никогда не будем такими, как были...мы будем лучше, будем сильне, будем мудрее.

Спасибо всем, кто сегодня показал свое небезразличие!
    Ты ж тоже была в эпицентре событий? Где отчет?)

Сторінка 292 з 355 ПершаПерша ... 192242282283284285286287288289290291292293294295296297298299300301302342 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті