Ира, Ира, Ира, а что сейчас сейчас происходит? Я только что прочла сообщение Тима.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ира, Ира, Ира, а что сейчас сейчас происходит? Я только что прочла сообщение Тима.
Міліції нагнали з півтисячі, вони тупо всіх розігнали. Народ біг (!) від них по комсомольській.
Вдома вже. Осмислюю.
Припускаю, що скоро не можна буде ввечері взагалі виходити...
Кіно про білорусь стає не таким і кіном для нас. І це дійсно так,я не нагнітаю
Ирочка,держись!!Блин, ну что ж это такое??
Не хвилюйтесь, фізично я повністю в нормі)) абсолютно. Зла тільки і розгублена
Я - не "бойовик", всі, хто мене бачив, думаю, погодяться, що для дужого правоохоронця в костюмі і шоломі, зі щитом, я загрози не становлю. Я не маю при собі ані зброї, ані балончика, ані шокера. Я - людина з двома вищими освітами, я знаю свої права і я знаю закони. Найбільша моя провина - кинуті в міліціянтів кілька яєць)))) і вигук "Ганьба!".
Я згодна, що застосування газу до мітингувальників (і мене-яйцеметальниці особисто) суто гіпотетично може бути виправданим.
Але каменюка прилетіла ні за що. І міліцейський начальник розпускав руки асболютно ні за що, я в тій ситуації нічого протизаконного не зробила, що дало йому бодай найменше право так поводитись. І це - найприкріше. Хлопці тягнули двох дівчат, які були поруч зі мною, лаючись, а начальник не лише не карав їх - заохочував
От де горе.
Згодна, що могла би не ходити там о 6 вечора в темноті - не нарвалася б. Але завтра вони відчують безкарність і відловлюватимуть на центральних вулицях, на зупинках - ні за що. Через злобу і агресію. Бо вони злі і агресивні. До нудоти.
І все ж - гордість за Дніпропетровськ, який вийшов на вулицю.
І видовище обкиданих яйцями мєнтів (даруйте на слові) та їхній переляк в очах, а також те, що у них не вистачило води на "полив" (через 10 секунд буквально припинили) і газу (легенько пшакнули один раз) - варті такої прогулянки))
А де Оляся? вона з"являлась??
девочки со мной норм -меня спасла любовь к детям. позже отпишусь -сижу с журналистами. Оператора 34 канала отвезли в Мечниково- ранен из травматики.(((
Юрид. помощь при купле-продаже недвижимости, проверка документов, сопровождение. Все виды юруслуг. 0975914533 Ольга
Оля, Ира, Вика, молодцы! Спасибо вам!
Юрид. помощь при купле-продаже недвижимости, проверка документов, сопровождение. Все виды юруслуг. 0975914533 Ольга
Хех, я была НЕ против майдана. Я была против бесцельного стояния и безсмысленного протестования против тех, кому в принципе по барабану. Смысл тусоваться и ходить ходой от храма к храму с яцынюком, если тот ничего дельного на тот момент вооббще не предлагал. Это тупо дистабилизирует экономику, а продвижения никакого. Ситуация такова, ну имхо, что либо нужно решительно брать все менять нафиг, радикально. Либо вообще не рыпаться. Я против стенки к стенке. и там народ и там. Я за- вломиться в раду, на Банковую, и ввалить ввсем и сразу, бо там-не народ...ИМХОР.Ы ...у мну все аватарки добрые, милые))))
мы уже никогда не будем такими, как были...мы будем лучше, будем сильне, будем мудрее.
Спасибо всем, кто сегодня показал свое небезразличие!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks