Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 284 з 355 ПершаПерша ... 184234274275276277278279280281282283284285286287288289290291292293294334 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 7081, показано з 5 661 по 5 680.

Тема: Мамина беседка, болталка, флудилка (том 50)

Пропажа оГорода 2011 Аватар для Amica
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    5 767

Типово

Привет, девчата! Хомка, с Днем рождения!

Прочитала впечатления очевидца

Наталка Діденко
    Вражень за день, а правильніше, за добу, як завжди море. Але написала і навіть якось соромно стало за слово "враження". Бо коли ти опиняєшся на Майдані, а повз тебе проходять колоною суворі хлопці у касках, коли прямо тут і зараз відбувається реінкарнація отих наших козаків, бачиш ці чисті душі і відчайдушні голови, розумієш - Січ нікуди не дівалася, і ніяка там пихата чужоземка просто не змогла зруйнувати те, що вічне і поза їхніми уявленнями. Коли ти бачиш, як суворо говорить по мобільному жінка у класній шубі і в неї на плечі хороша шкіряна сумка, а в другій руці військова каска защитного кольору, якою чона кокетливо помахує, коли ти побачила денну фотку у знайомого, як на Грушевского ще одна дама у довгій шубі лопатою згрібала сніг, коли хмара людей робить коридор, щоб дати піти геть провокаціям, а не вестися на них, як про це мріють сірі пацюки, коли мороз лютує, а дух свободи гріє, тоді доходить, що це не враження, це рухається навколо історія України, вже звиняйте за високу таку ноту.

Дописів
    11 844

Типово

А прокакой законопроект Гриценко говорит, по которому привлечь к ответственности ПРЕДПРИЯТИЯ помогающие майдану? на Раде не нахожу ничего похожего в зарегистрированых.

Душа общества 2012 Аватар для Lилёк
    Дописів
    19 387

Типово

Всем привет

Леру Хомячка с Днем Варенья!!!!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    3 728

Типово

Цитата Допис від Agr@ell Переглянути допис
    А прокакой законопроект Гриценко говорит, по которому привлечь к ответственности ПРЕДПРИЯТИЯ помогающие майдану? на Раде не нахожу ничего похожего в зарегистрированых.
    В новостях на лиге вчера вечером было. Только описание

Доброго нам дня. Имениннице - здоровья, счастья и денег мешок

Я знаю, куда в этом доме деваются деньги. Осталось понять, откуда берется пыль

Звідки Ви
    Днепр-Киев
    Дописів
    5 779

Типово

Доброе утро! Хомячка с днем варенья!)

Поулыбалась))) почему они как на подбор?) это заразно?)

Звідки Ви
    Днепр-Киев
    Дописів
    5 779

Типово

Это в декабре было)

Звідки Ви
    Строителей
    Дописів
    23 646

Типово

Цитата Допис від Таня_Охотник Переглянути допис
    Лера, с Днем рождения!!!!

нажми на картинку (гм..как-то по-другому никак)
    Ааааааа класс классс спасибо
    Муж с сыночком подарили мне огромную орхидею
    А еще бонусом шампанское и икры ..сидим отмечаем

Звідки Ви
    bioshop.com.ua
    Дописів
    19 675

Типово

Лера,с днем рождения! Желаю всего и много!
    Туристическое агентство GoToTravel.club
    Подписывайтесь на Viber канал

Звідки Ви
    Строителей
    Дописів
    23 646

Типово

Цитата Допис від ксюха Переглянути допис
    Лера,с днем рождения! Желаю всего и много!
    Спасибо большое

Кулинар года 2011, 2012
    Подпись года 2013
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 310

Типово

ЛЕРА, С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ!!!!

Пусть сбываются мечты!
    Approved by Boberchuk
    Мнение, как *опа, у каждого своё.

Звідки Ви
    ZA
    Дописів
    11 646

Типово

Цитата Допис від Nataly_Lepet Переглянути допис

С Днем рождения!!!
    Присоединяюсь! С Днем Рождения, Лерчик!

Звідки Ви
    Левобережный-3
    Дописів
    37 041

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Cаша, уявіть, що у дворі вашого будинку добу стирчить група відомих "на районі" гопників Просто собі сидять - мають право.

Питання: сидітимете собі спокійно вдома, мовляв хлопці гуляють де хочуть? Чи все ж хвилюватиметесь і намагатиметесь цього сусідства позбутись, аби не ризикувати?

РОзширю питання, передбачаючи, що Ви скажете, що викличете міліцію. А якщо бандити і міліція - заодно і всі в районі про це знають?

вы ошибаетесь, я не буду вызывать милицию только потому, что во дворе сидит группа гопников. Если они не делают ничего противозаконного.
    И вообще, сравнение какое-то надуманное. Беркут - это группа гопников? Не слишком ли вы перегибаете палку?
    А по поводу того, что милиция и гопники заодно - вы сами себе дальше противоречите "це ж треба бути яким цинічним, щоб відправити туди переляканих курсантів, а щоб не мерзли і не боялись - видати їм горілки".
    Я уже высказала свою позицию и менять ее не собираюсь - не нужно провокаций. Ваше - давайте мы их первыми забьем, пока они нас не забили - не конструктивно и ни к чему хорошему, кроме кровопролития, не приведет.

Звідки Ви
    Левобережный-3
    Дописів
    37 041

Типово

Лерочка, с Днем рождения! Радости, счастья, любви и успеха во всем!!!

Дописів
    11 844

Типово

Цитата Допис від wispa Переглянути допис
    вы ошибаетесь, я не буду вызывать милицию только потому, что во дворе сидит группа гопников. Если они не делают ничего противозаконного.
    И вообще, сравнение какое-то надуманное. Беркут - это группа гопников? Не слишком ли вы перегибаете палку?
    А по поводу того, что милиция и гопники заодно - вы сами себе дальше противоречите "це ж треба бути яким цинічним, щоб відправити туди переляканих курсантів, а щоб не мерзли і не боялись - видати їм горілки".
    Я уже высказала свою позицию и менять ее не собираюсь - не нужно провокаций. Ваше - давайте мы их первыми забьем, пока они нас не забили - не конструктивно и ни к чему хорошему, кроме кровопролития, не приведет.
    Про милиция и гопники заодно во-первых всем дааавно известно, и здорово написал днями Мочанов

Дописів
    11 844

Типово

Цитата Допис від Ls97 Переглянути допис
    В новостях на лиге вчера вечером было. Только описание

Доброго нам дня. Имениннице - здоровья, счастья и денег мешок
    ааа, да-да вот:
    По данным издания, законопроект еще не зарегистрирован в Верховной Раде. Это планируют сделать в понедельник, 27 января.

Напомним, депутаты Верховной Рады Украины собираются провести внеочередную сессию во вторник, 28 января.
    Подождемс...

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від wispa Переглянути допис
    Ви надто буквально сприймаєте сказане і валите все в одну кучу
    Гляньте ширше. Якщо є потенційна загроза вашій оселі - ви не чинитимете опору?

Не бачу протиріччя взагалі. В прикладі малось на увазі лише те, що правоохоронці в даному випадку не допоможуть. Чи Ви вважаєте, що вояки в УД охороняти Майдан приїхали?)))))

Звідки Ви
    Левобережный-3
    Дописів
    37 041

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Ви надто буквально сприймаєте сказане і валите все в одну кучу
    Гляньте ширше. Якщо є потенційна загроза вашій оселі - ви не чинитимете опору?

Не бачу протиріччя взагалі. В прикладі малось на увазі лише те, що правоохоронці в даному випадку не допоможуть. Чи Ви вважаєте, що вояки в УД охороняти Майдан приїхали?)))))
    не вижу смысла дальнейшего спора или разговора на эту тему. Вы считаете, что лучше напасть первым. Будь на кого. На беркут, на милицию, на гопников. Я так не считаю. Если в прямом смысле будут нападать на мой дом, естественно я буду защищаться. Но первая никогда не полезу в драку. Потому как можно получить такую обратку, что больше неповадно будет.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Agr@ell Переглянути допис
    ааа, да-да вот: Подождемс...
    ага. Прикололо формулювання і обгрунтування внесення поправок до законів: "У зв'язку із порушенням Регламенту... та обмеженням конституційних прав і свобод громадян...".
    Законодавча гілка влади в країні приймає неконституційні рішення, потім скасовує їх через тиждень....

wispa, різниця в темпераментах*-))
    Якщо у мене під дверима стоятимуть бандити - я не дам їм можливості напасти першим, переберу ініціативу*-)))

Дописів
    5 977

Типово

Лерочка, с Днем Рождения!!! Счастья тебе Вселенского! Пусть твои мужчины любимые тебя любят и радуют !!!
    Цитата Допис від Хомяк с приветом Переглянути допис
    Спасибо девочки ну вот и добралась я до возраста Христа.....
    Шо правда?)))) никогда бы не поверила !) я думала ты юная девочка ...)))

Nataly_Lepet
    Guest

Типово

На следующей неделе немножко похолодает. А через недельку потеплеет

Сторінка 284 з 355 ПершаПерша ... 184234274275276277278279280281282283284285286287288289290291292293294334 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті