А если не керамика, и не тефлон, то какие чаши в них есть ещё?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А если не керамика, и не тефлон, то какие чаши в них есть ещё?
Женя, ну где ты взялась со своими кукушками)) мне ж теперь жуть как надо) 1055 - это нечто) пытаюсь заказать в интернет- магазине, их работа пока не слабо удивляет(( менеджер с утра никак не находит время перезвонить)) вообщем, я в иоиске))
Ой, вы знаете, сомневаюсь, что вы где-то ее найдете.... Но, если вдруг найдете - отпишитесь, где нашли, плиз)))).
Муж мою 1054 ну оооооочень долго искал, по итогу НИ В ОДНОМ из 20 интернет-магазинов (реально 20, не преувеличиваю) не нашел, совсем не новинка это была....
ПыСы: посмотрела, отличается немного от моей)))), но свою-то я еще несколько лет точно менять не буду))))))
Якщо шукатимеш руки - свисни))))
Я вже гм... шкодую, що не взяла твою. Її розумність була би дуже на користь моїй далекій від готовки дитині.
Хоч би кашу сама варила, ткнувши в кнопочку
тим пак, що я можливо кухню скоро перенесу в окреме приміщення і моя скороварка поїде туди.
Читаю про вашу Куку. Де ви взялися
Але грошей нема. НЕМА. Крапка![]()
Мені не треба
І я досі залишаюсь при своєму - мультиварка не замінить руки і мозок*-)))
Відтоді дещо змінились обставини
Своєю поточною я користуюсь виключно в режимі скороварки і вона мене майже влаштовує, готувати в ній ще щось потреби не відчуваю)) Є певні незручності, з якими я змирилась у обмін на швидкість і розвантажену конфорку))
Але скажімо так: хочу вручити родині замість себе якийсь прилад для простого готування сякої-такої їжіПозаяк розбалувані домашні не здатні до куховаріння.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks