| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Опять Прудникова. Прям звезда))) Везде)
http://www.youtube.com/watch?v=B7buGWGg4Us
Один из оранжевых хмырей сам объявил, когда херои Сволоты будут опять провоцировать ментов.
Ессно под прикрытием титушек...
В пятницу, 16 января, власть может предпринять новую попытку силового разгона Майдана
"У нас есть информация, что 16 числа, в пятницу, опять возможна попытка силовой зачистки Майдана. Это информация от наших внутренних источников, которые я не могу назвать. Власть попробует создать провокации между "титутшками" с антимайдана, которые будут приходить и провоцировать Майдан, и потом под видом недопущения гражданского противостояния запускать силовые отряды для расчистки Майдана. У нас есть информация, что их рабочая дата - 16 января. Возможна атака на Майдан, и мы наперед эту информация объявляем, чтобы он и знали, что мы ею владеем", - сказал Парубий.
тест, я знаю одну таємницю: вся валюта живе у вигляді електронних записів на рахунках американських банків і в межах України з"являється лише у вигляді виписок. знов таки електронних.
те що у городі закопане - це святе і до експортно-імпортного балансу відношення має дуже опосередковане.
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
Руслана о Фарион: Вы — старая курица, а не орлица
... Не так давно сама пані Фаріон, намагаючись приховати від журналістів правду про своє комуністичне минуле, заявляла, що орлиці не сповідаються перед гієнами. Пані Ірино, змушена вас виправити: ви не орлиця, а скоріше курка – така ж несвіжа і посиніла, як ті, що лежали на полицях гастрономів за радянської влади. Тієї радянської влади, яку ви так завзято обслуговували, коли були молодою комсомолкою і членом КПРС. При чому обслуговували не тільки у партійно-політичному сенсі – увесь Львів знав про те, як ви були підстилкою голові Червоноарміського райкому КПРС міста Львова. Він, до речі, був уродженцем славного російського міста Смоленська – і аж ніяк не етнічним українцем...
http://provokator.com.ua/2014/01/06/...-a-ne-orlitsa/
достойные вожди в "Свободе"
Я вижу - как вы разбираетесь в экономике. )))
Даже не надейся. ))
А зачем ?
Его не испугаешь. )))
Ну да, ну да. А то я не помню, как наличман сюда заходил и какими объёмами. Ага. И какую роль он отыгрывает в процессах колебания курса.
Востаннє редагував тестостерон: 13.01.2014 о 17:40
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks