| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Це все добре, але влада у нас отморожена - вона піде на все. Хочете крові? Все правильно роблять депутати - поки ще рано кров проливати. Сьогодні-завтра треба зачекати сподіваючись на розумне рішення законних органів (облрад, ВР). І діяти тільки якщо у них нічого не війде. Ви звичайно гарячі голови, і це добре, але вас скільки там таких? 3000? 5000? Ну нехай ще 10000 приєднається - і що ви зробете проти стількох же озброєних і забезпечених технікою беркутівців?
От якщо влада доведе своїми діями до того що радикалізується набагато більше людей - тоді й можна діяти. Зрозуміте - силовий варіант це вабанк. Якщо не дай бог не війде - всім звіздец буде. Так що треба адекватно свої сили розраховувати.
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
— Богуне!
— Га?
— Не гакай, ти ж европеєць.
— Що, Богдане?
— А давай заберемо у козаків зброю, дамо наметів, нехай їдуть до Варшави, і там на пляці Замковому у наметах дупи поморозять. Пісень поспівають про те, як душу й тіло положать за свободу, гарних стрічок на паркани понав'язують. Кобзарів нехай з собою візьмуть, концерти влаштують. Ми не повині провокувати драгунів Єремії, щоб не було кровопролиття. Сейм налякається, а Янові Казимиру стане соромно, і він погодиться на всі наші умови.
Я одного не могу понять неужели в АП не понимают, что они играют с огнем, например завтра местные обл советы Львовской, Закарпатской, Ровенской, Хмельницкой,Тернопольской,Ивано Франковкой, соберут заседания и примут, что после последних событий они отказываются выполнять требования Киева пока президент и кабмин не подадут в отставку и ВСЮ. Что зделает Президент ? пошлет войска - НЕТ, прикратит финансирование этих областей? Что им дало государство Украина кроме паспорта - ничего, работы нет, дорог нет, бесплатной медицины нет. Им терять нечего они и так все работают за кордоном.
Гарячим головам раджу до пори сховати свою гарячесть. Влада тільки й чекае і , навіть, засилає своїх тітушок серед мітингувальників щоб провокувати сутички.
А на рахунок того, що мирним протестом неможливо чогось досягти, це повна маячня і це довів Майдан 2004 року.
Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.
Доехали,и вернулись благополучно.
Пітались остановить 4 раза,но пробились)
Не припомню безумніх пріщавеньких гермафродиточек в нашей организации за всю её историю))
А Жирик то прав!Но ошибся в одном,янек не доживёт до 2015 года)
Приходите на улиці и увидите иніе картинки)
Как же тролли активизировались! Товарищи россияне - создайте себе, пожалуйста, отдельную тему и там общайтесь! ну зачем же вы здесь флудите?!
Основатель ВКонтакте:
"Надеюсь, что текущие гражданские выступления в Киеве приведут к позитивным изменениям. Очевидно, что этот замечательный народ заслуживает более высокого интеллектуального и морального уровня своих правителей", - написал Дуров.
"Правитель має в себе влюбити. Якщо когось не можеш влюбити – маєш його купити. Не можеш купити – повинен убити".
Я немножечко о другом.Есть три предсказания янеку,наиболее раннее в день инагурации,последнее 27 марта этого года,которые подтверждают друг друга,в них идётся про смерть янека в конце 2013года..... А если счета в западных банках донецкой гопоты заблокируют,а к этому идёт,то янека могут свои же удавить в самой резиденции!Кстати проанализировав ситуацию,смерть янека выгодна всем,а более всего донецким алигархам.....
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks