Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Как вы относитесь к Евроинтеграции ?

Голосували
633. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • За

400 63,19%
  • Против

174 27,49%
  • Пофиг

59 9,32%
Сторінка 70 з 242 ПершаПерша ... 20606162636465666768697071727374757677787980120170 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 4823, показано з 1 381 по 1 400.

Тема: Євромайдан в Днепропетровске (Общая тема)

Звідки Ви
    Недоступно
    Дописів
    4 004

Типово

Цитата Допис від katri.na Переглянути допис
    жесть...
    Имхо больше подойдет общая майданная тема. Здесь обсуждения местных событий.
    .. мы не ангелы. Темные твари, и сорваны планки нам, если нас спросят чего мы хотели бы, мы бы взлетели...
    P.S. Уверен во всем, что пишу. Кроме запятых.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 210

Типово

Цитата Допис від Иггдрасиль Переглянути допис
    удел убогих, цеплять фразы из контекста (это о Вас, если что)
    Ни секунды не сомневалась, что в ответ последует очередное хамство. Странно, что Вас так возмутили события на майдане, - Вы же ничем от них не отличаетес. Мне жаль Вас.
    И да, я сама буду решать, где и что мне писАть, - такие, как Вы, мне не указ.
    Не забудьте нахамить.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    1

Типово

Может какой-то народ с форума захочет узнать как там дела в Обл администрации Днепропетровска? ))) Какое примут решение в обладминистрации они пусть там сами подумают

Черевко Наталья Юрьевна 067-293-93-20 Нач. отдела Днепропетровской обл администрации

Звідки Ви
    Недоступно
    Дописів
    4 004

Типово

Цитата Допис від XXL911 Переглянути допис
    Может какой-то народ с форума захочет узнать как там дела в Обл администрации Днепропетровска? ))) Какое примут решение в обладминистрации они пусть там сами подумают

Черевко Наталья Юрьевна 067-293-93-20 Нач. отдела Днепропетровской обл администрации
    Начальник какого отдела?
    .. мы не ангелы. Темные твари, и сорваны планки нам, если нас спросят чего мы хотели бы, мы бы взлетели...
    P.S. Уверен во всем, что пишу. Кроме запятых.

Дописів
    1 578

Типово

Цитата Допис від Самсонка Переглянути допис
    Ни секунды не сомневалась, что в ответ последует очередное хамство. Странно, что Вас так возмутили события на майдане, - Вы же ничем от них не отличаетес. Мне жаль Вас.
    И да, я сама буду решать, где и что мне писАть, - такие, как Вы, мне не указ.
    Не забудьте нахамить.
    Хотелось бы узнать Ваше мнение конкретно о видео, размещенном чуть выше, суперинтеллигентная девушка
    Вот об этом
    http://censor.net.ua/video_news/2617...eyi_prezidenta
    В жизни так много маленьких радостей.Не упусти ни одной...

Дописів
    1 578

Типово

Цитата Допис від katri.na Переглянути допис
    жесть...
    Это просто невероятно! Как у нас такое могло произойти?????

Звідки Ви
    Козакія
    Дописів
    235
    СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Дописів
    5 977

Типово

Цитата Допис від LuxGlamour Переглянути допис
    Это просто невероятно! Как у нас такое могло произойти?????
    а такое? http://rutube.ru/video/5c49a9649614e...854767b1a0795/ Снимаем шоры
    I am not perfect, i am LIMITED edition!

Типово

а потом все удивляются почему Спецназ все зверски избивает. У них пока команды не было, он стояли и сдерживали малолеток которые на них кидались.

Звідки Ви
    Козакія
    Дописів
    235

Типово

Загальномайданівський психоз – СТРАХ «ТІТУШКИ»!!!

Демонстрант, що не прагне бійки – не страшний демонстрант. Вівці не страшні, скільки б в отару їх не зібралось. Сьогодні був на майдані. Багато молодих людей, що хочуть динаміки. Одягають маски, пересуваються групами, агресивні до мусорів. Друзі ліберасти, я кажу не про «тітушок», а про звичайну правильну молодь!
    Європейські демонстранти, з якими ми і списуємось по нету і багато їздимо до них прийняти участь в заходах ніколи не проводять мирні акції. Мирні акції проводяться лише в тому випадку, якщо демонстрантів надто мало, а міліції не видно до горизонту. Вони розуміють що мусора мають боятися. Режим має боятися! Провокацій бояться мусора, а не демонстранти. Саме тому поліція ставить свої автомобілі дуже далеко від демонстрантів. Або під прикриттям спецназу. В Європі сильний профспілковий рух, тому, що вони завжди діють. І дуже мало співають тужливі пісні на мітингах.
    До старих людей не звертаюся, вони всі залякані радянською владою і ніколи не рипнуться штовхнути мєнта. Це в крові. Так вони росли. Але українська молодь – це європейська молодь. Дух свободи витає поміж нас і це сьогодні дуже було відчутно на Майдані. Молодь хоче, дій. Ми дружньо копали мусорів, що не пускали нас перекрити Хрещатик. Це весело. Друзі, це були не «ті тушки», це просто молоді люди. Вони не такі старі пердуни, що кричать «ні провокації!». Адже серед нас той провокатор, хто кричить «ні провокації!».
    Мусора настільки не бояться демонстрантів, що ставлять свої автомобілі без нагляду в натовпі. В день нас би обурив цей автомобіль, адже якого він став на тротуарі і заважає мені пройти? А тут він реально заважає демонстрантам. Одна молода людина прочитала на лайфбоксі соціальну рекламу з написом «заважає автомобіль? Проколи шину!». Він взяв, і проколов шину. Я знаю цю людину. Це не «ті тушка», це класний, драйвовий демонстрант. Безумовно ті, хто жували соплі навколо прокричали «провокація! він порізав покришку в машині!» і пару тєхарів спробували його затримати, але марно.
    Друзі, вівці ніколи не будуть діяти. Саме тому їх ніколи не будуть боятися. Януковичу просто плювати на Майдан. Там, на Майдані, самі вівці один одного перезатримають і здадуть як провокаторів. Дивно, що самі не почали перевіряти один у одного документи… Який би мистецький плакат в тебе не був і які б творчі гасла не лунали з твоїх вуст ти всього лише вівця. Ти просто боягуз, і режим це відчуває. Кричи «ні провокаціям!». Лякай друга-тєрпілу «ті тушками» в перервах між тужливими піснями. Але молодим людям явно неприємно, що мусора і їх вважають за тих, кого можна заганяти в отару. Саме вони сьогодні били мусорів, кинули димову шашку, проколювали покришки мєнтовським машинам. Ми європейці. А для європейця (вони мені щойно написали про це в інтернеті) якщо ти не проколов жодної покришки, не дав сракана жодному мусору, не прийняв участь в жодному штурму – ти не демонстрант, ти гівно. Я спробував щось заперечити грецькому демонстранту. Але замість цього вирішив поплакатись Вам. Джерело
    https://www.facebook.com/bratstvo.info

Дописів
    1 578

Типово

Цитата Допис від VALDA Переглянути допис
    а такое? http://rutube.ru/video/5c49a9649614e...854767b1a0795/ Снимаем шоры
    Это ужас...где же власть с официальным обращением? Это нормально - не реагировать?

Дописів
    1 578

Типово

Цитата Допис від Othoose Переглянути допис
    а потом все удивляются почему Спецназ все зверски избивает. У них пока команды не было, он стояли и сдерживали малолеток которые на них кидались.
    Меня добил кадр, где лежащего безоружного человека беркутовцы по очереди бьют ногами...Нафига это делать,а?...

Звідки Ви
    Козакія
    Дописів
    235

Типово

Цитата Допис від LuxGlamour Переглянути допис
    Меня добил кадр, где лежащего безоружного человека беркутовцы по очереди бьют ногами...Нафига это делать,а?...
    Нагадаю - "С любовью из России": http://www.youtube.com/watch?v=lKlDmtaEPfk

Дописів
    164

Типово

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    1

Типово

Авторські фото, відео та репортажі з місця подій! Днiпропетровський мiскро-блог http://vk.com/instagram_dp
    Пiдписуйтесь, та слiдкуйте за новинами!

Дописів
    164

Типово

Дописів
    11 791

Типово

Цитата Допис від alina_sergeeva Переглянути допис
    Авторські фото, відео та репортажі з місця подій! Днiпропетровський мiскро-блог http://vk.com/instagram_dp
    Пiдписуйтесь, та слiдкуйте за новинами!
    мда. посмотрел картинки.
    да всем посрать.

Сиамский Кот
    Guest

Типово

Цитата Допис від Самсонка Переглянути допис
    Зашла случайно в эту тему и уши завяли. Иггдрасиль, сколько же в Вас д...ма!!! Каждому - КАЖДОМУ!!! - кто с Вами хоть в чем-то не согласен, Вы ответили оскорблением, матом и пр. Я такого давно на форуме не видела.
    это называется Истерика!
    ну- не любит любезный Иггдрасиль, когда ему правду в глаза говорят! Типа:Я-не я, и- корова не моя..., а, если не может переубедить визави- срывается на визг!
    вот и поэтому так-же, я- ранее и написал: да, и- ни в коем случае не такие, как Вы, любезный(как лично, так- и Ваша политсила)!!! ни при каких обстоятельствах!!!

Пара года 2008 (Гелиашер) Аватар для Иггдрасиль
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    13 973

Типово

Цитата Допис від teledok Переглянути допис
    Листопад 2013

29 листопада / 2013
    2 грудня відбудеться XXII сесія обласної ради VI скликання

Згідно з розпорядженням виконуючого обов’язки голови Дніпропетровської обласної ради Анатолія Адамського від 29.11.2013 р. за номером 176-Р, відповідно до пункту 7 статті 46 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 12, 13 Регламенту Дніпропетровської обласної ради VI скликання, враховуючи звернення депутатів обласної ради, 2 грудня 2013 року відбудеться чергова XXII сесія Дніпропетровської обласної ради VI скликання.
    На розгляд ради виносяться питання:
    1. Про звернення депутатів Дніпропетровської обласної ради.
    2. Різне.
    Порядок проведення сесії:
    реєстрація депутатів обласної ради – з 12.00,
    пленарне засідання обласної ради – о 13.00.
    Відділ з питань зв’язків з громадськістю та пресою обласної ради

Вот, официально: http://oblrada.dp.ua/press/news/default/2013-11/3373
    туда планируют свезти бюджетников на митинг в поддержку введения ЧП. Ну очень хотят люди пожить с комендантским часом.
    Вільна, сильна, самодостатня Україна понад усе!
    Душу й тіло ми положим за нашу свободу. (с)
    Дуже приємно, жидобандерівець, екстреміст.

Звідки Ви
    Козакія
    Дописів
    235

Типово

Я так розумію це знову справа рук чемпіонів клубу "Тайфун"? http://dnepr.comments.ua/news/2013/12/01/223650.html

Сторінка 70 з 242 ПершаПерша ... 20606162636465666768697071727374757677787980120170 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті