я не знаю, так написано тут, может устаревшая инфа...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
я не знаю, так написано тут, может устаревшая инфа...
66 Виключено рух по пр. Карла Маркса та вул. Шмідта
66
Ж/м Тополя-3 – вул. Панікахи –
Євпаторійський шляхопровід – вул.
Героїв Сталінграда – вул. Титова – просп.
Кірова – просп. Пушкіна – вул.
Леваневського – вул. Курчатова – вул.
Павлова – вул. Набережна Заводська –
ж/м Парус (пров. Парусний)
http://gorod.dp.ua/news/85533
я такое злое!!!! все село со 105 сейчас стоит в моей очереди!
сегодня конец очереди затерялся где-то почти на кладбище![]()
У меня все так, как я хочу!
— Я могу сделать один звонок и вашей карьере конец.
— Впечатляет. Я по телефону только пиццу заказываю
Трамвайна зупинка є на лікарні Мечникова - там 100 м від перетину Гагаріна/КМ на північний схід.
А взагалі, на скільки я розумію, 104 відміняли під подовження 10 тролейбусу до вокзалу по КМ... При цьому обіцяли його інтервал в 3...5 хв. Десь проскочили чутки, що нібито наступного року придбають аж 92 чи 93 нових тролейбуси...
ЗІ. Те, що вімінили 104, а троль №10 на заміну не подовжили - це вже інше питання...
Востаннє редагував buddy: 29.10.2013 о 14:19
Зупинка трамваю на вашій схемі на 50-70 м ближче до КМ - то ви до тролейбусної дотягнули лінію. В мене у вікімапії, з урахуванням зрізання ходу через бульвар вийшло менше 700 м. Ну то таке...
Особисто я навіть не парився б, а просто йшов би від Гончара до пам. Слави пішки. В студентські роки я без проблем долав підйом по Чернишевського від Виконкомівської (коли 5-ка трам далі не йшов) до ПДАБА - у будь-яку погоду, і в ожеледицю теж... Бувало навіть з низу Кірова йшов далі пішки, коли 5 трамваю довго не було... Але якщо так критично відстань пішки - я б таки під'їхав 2 зупинки до Мечникова - по часові воно було б що пішки, що трамваєм - 3-5 хв. до Танку... але знову ж - це моя особиста думка.
Я тоже не парился и у меня никогда не было проблем пройти на работу от остановки на набережной до Серова-КМ. Но 3 недели назад я травмировал ногу и неделю сильно хромал. И этот путь казался мне бесконечно длинным.
Увы, в этом мире есть не только здоровые и молодые.
Про пример из студенчество улыбнули. Я когда-то от девушки с Западного до универа на Казакова пешком вернулся. Надеюсь этот случай не говорит о том, что на такие расстояния общественный транспрт не нужен![]()
Каденс важнее клиренса!
Батошка, я ж для того, щоб не було різнотолків ще в першому меседжі сказав:
А взагалі, на скільки я розумію, 104 відміняли під подовження 10 тролейбусу до вокзалу по КМ... При цьому обіцяли його інтервал в 3...5 хв. Десь проскочили чутки, що нібито наступного року придбають аж 92 чи 93 нових тролейбуси...
ЗІ. Те, що вімінили 104, а троль №10 на заміну не подовжили - це вже інше питання...![]()
что я вижу!?Я тоже не парился и у меня никогда не было проблем пройти на работу от остановки на набережной до Серова-КМ. Но 3 недели назад я травмировал ногу и неделю сильно хромал. И этот путь казался мне бесконечно длинным.
Увы, в этом мире есть не только здоровые и молодые.
Батошка, здоровы ли, вы!?
поразительно, как сказывается на изменении образа мышления травма ноги
даже не знаю...
возможно ваше желание оппонировать мне по любому поводу?....
слышЬте!
чья б корова мычала!...
Самое интересное что пустыми ни те ни те не ездили. Теперь надо будет или величивать в 3 раза количество 66-х которые станут две трети пути ездит полупустыми, или ...делать их резиновыми. Идиёты, фигли.
ЗЫ а напомните, 150 разве не по 2.50 была? Если так то еще и увеличение стоимости проезда в добавок к забитости маршрутки. Двойное покращення!
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks