| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ой, девочки, у мужа племяшка поступила в 5 из 6 вузов, сразу выбрала наш мед. и в первой волне в первый день "сдалась" и нас как-то миновала эта нервотрёпка, но я тут в кустах читала вас. Это ж "лучшее" реалити-шоу странывсе рейтинги бьёт
Ирчик, я в шоке от ситуации, вот это подлянка!
Мой блог - отзывы, анонсы, рецензии, множество рецептов и многое другое
Мой блог - отзывы, анонсы, рецензии, множество рецептов и многое другое
От всей души поздравляю поступивших родителей)!!!!
Ирчик, а не знеаее какой порядок цифр (баллов) у тех кто с менеджмента вылетел? Ответьте, пожалуйста!
Вибачте, що так довго не відписувалась - весь час урки в борошні
Щиро вітаю усіх, хто поступив туди, де хотів!
Раджу всім згадати пережите й зробити висновки... я он теж деяких наробила і маю намір їх донести
Не сумуйте, в кого не вийшло саме туди і саме так, як ви розраховували... можливо, це просто шанс наступного разу спробувати ще.. або обрати інший шлях, який нічим не гірший
І чим там в результаті завершилася історія?
Да, Мама Катя! Не лякай!
Ірчик, а ситуация, которую вы описали, просто жах - я себя представила на месте этих детей, которым просто не оставили шанса..просто свинство
РУКИ!!!
Да, найголовніше... бо тут мій герой прийшов вечеряти - знов побіжу - НАКАЗ будуть готувати сьогодні звечора, зараз перевіряють всі дані абітурієнтів, щоб не було задвоєнь і помилок в оригіналах.
Мета - до півночі передати в Київ і до 2-3 години ночі видрукувати всі накази, аби ректор зранку підписав і на 9-10 годину вже вивісити...
Це я до того, що не доведеться довго чекати радості - завтра увесь день святкувати....![]()
Та ну! З вашими балами ще переживати
А ви так цілеспрямовано бачуобирали: 1 спеціальність в 5 вишах... Хоча й не розумію вибір, але вітаю вашу визначеність.
Найгірше з абітурієнтами, які годину мучають тебе, що краще, комп'ютерні науки чи комп'ютерна інженерія, а потім розвертаються і віддають документи на землевпорядкування ))))
Я могу спать спокойно?
А Вы нас вычислили, я не сомневалась))) Мы к туризму готовились, и учиться хотели только в ДНУ,но потом передумали, бюджет сократили и т.д.( ну не знает моя доця кем хочет быть) Решили, что менеджмент, а через пару лет определится(наверное) получит второе ( если захочет).
А менеджмент - в НГУ, тут без вариантов...
Смотрю наказ про зарахування и ничего не понимаю. Напрям - програмна инженерия, залишок мисць писля зарахування трьох хвиль - 2. Как так может быть? У нас же там лежит оригинал с первого дня, не говоря уже о том, что и перед нами было еще минимум трое кандидатов с оригиналами.
Нет, ребята, я не гордый. Не загадывая вдаль, так скажу: зачем мне орден? Я согласен на медаль.
Расчет субсидии, калькулятор онлайн: http://hi.dp.ua/subsid
Ірчик , картинку возле ПК эконом видели, но не полностью. Яркое зрелище. Видимо самую большую активность мы пропустили в 16.00 (пили кофе). Мы поехали для страховки, чтобы до 15.00 успеть переместить документы на другую страховочную специальность. Так как у нас ситуация не поменялась (уже три дня были на одном месте), то были спокойны и держались за нашу специальность. Особенно впечатлили дети, которые с утра проснувшись увидели себя на другой специальности и в 16.35 решили переместить документы. Я например до сих пор не знаю, как определился выбор этого дитяти. А от этого зависело у нас бюджетное место или контракт. Не скандалили, ничего не перемещали. Смысла в это время уже не было, да и тяжело было видеть глаза мам и детей, которые ждали своего шанса. Теперь ждем результаты в инете и верим, что наш шанс остался и мы прошли на бюджет.
Востаннє редагував Астра2011: 10.08.2013 о 20:57
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks