| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
так. Обговоріть це з моїм тезкою)))
Інформація для роздумів.
У 2003 році важив 118 кг. У 2008 - 89 кг.
У 2003 році - алкоголь, тютюнопаління, дивановаляння.
У 2008 році - тверезість плюс 100 віджимань від підлоги на день. Кожен тиждень додається по одному віджиманню.
Правда було кілька етапних стресів, коли за тиждень "вигорало" кілограмів по 4-5. Але до них організм був готовий.
А ще ледь не забув: зменшив розмір посуди, з якої споживаю їжу. Звісно ж - не беру добавок.
А секс - фігня. Особливо якщо з метою схуднення. Ніщо так не випалює калорії так, як кохання. Без сексу.
Диктатор а можно я в вас влюблюсь, а вы меня гордо отвергните?Мне еще 5 кг надо добить. Сейчас 55,5кг при росте 1,64м. Хочу 50 кг. Я уже не ужинаю
![]()
Диктатор я атеист. Ты прикалист , сразу иконку скинулЛадно раз отказал , пошла с горя лишу себя обеда
зы отличное фото![]()
избушка-избушка, повернись передом!![]()
Бабушкина радость :sibmama.ru]
У той момент я був невагомим))) а копірайт на вигляд зпереду належить Адміну. Звертайтесь у рекламну службу міського сайту.
Диктатор,![]()
е-ех.. начиталася вас тут і собі вирішила кілограмчиків з 5 скинути. Спосіб бачу один: не жерти нічого*-) І в сауну ходити.
закохатися безнадійно навряд чи вийде, їсти м"ясо і рахувати бали - не їм його, спорт не люблю, обгортатися - лінюся.
Востаннє редагував Ірчик: 25.01.2008 о 16:09
Гапка, цим я власне й займалася усі новорічні свята*-)) зжиранням холодильнику*-)
А на мені + 3 кг одразу помітні...
тепер треба припиняти і приходити до тями. У мене організм легко звикає до будь чого, так що звикне не їсти.
Zirael,![]()
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks