| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Тёма, а чо на кацапщину потянуло?
В смысле смены гражданства.
265. Нотаріус засвідчує вірність перекладу документа з однієї мови на іншу, якщо він знає відповідні мови.
Якщо нотаріус не знає відповідних мов (однієї з них), переклад документа може бути зроблено перекладачем, справжність підпису якого засвідчує нотаріус у порядку, установленому розділом 28 цієї Інструкції. При цьому перекладач поряд з документом, що встановлює його особу, повинен представити документ, який стверджує його кваліфікацію.
266. Якщо при вчиненні нотаріальної дії (посвідчення угоди, засвідчення вірності копії та ін.) одночасно вчиняється й переклад на іншу мову, то переклад вміщується поруч з оригіналом угоди, копією тощо на одній сторінці, розділеній вертикальною рискою таким чином, щоб оригінальний текст розташовувався на лівій стороні, а переклад - на правій. Переклад має бути зроблений з усього тексту документа, що перекладається, і закінчуватися підписами. Під перекладом вміщується підпис перекладача. Посвідчувальний напис викладається під текстами документа і перекладу з нього.
Переклад, розміщений на окремому від оригіналу чи копії аркуші, прикріплюється до нього, прошнуровується і скріплюється підписом нотаріуса і його печаткою.
Так вот вроде и нет. Принимая гражданство Израиля, ИС не потерял украинского. Итого: у него двойное гражданство, которое запрещено законом Укрии. Или после "если" речь идет о стране дающей гражданство, а не аннулирующей?
Рола, спасибо. Вы помогли очень. С меня кацапски адуванчьэки.
бабы и вино, Огирок, и ничего нового.
[IMG]http://cs307310.******/v307310467/a1c6/Wcr_fxE8mqQ.jpg[/IMG]
Востаннє редагував равнодушие бэтмена: 17.06.2013 о 21:18
моя кацапшина ось тут ) http://photos.sakhalin.name/?photo=3...div=cat&cat=24
у готель Хабаровська в лютий мороз поселялися американці. вони приїхали на мотоциклах ну шоб ахрєнєть ат розмірів та морозів.
виглядали як німці у фільмах про війну-мороз.
я ахрєнєла.
Та они тоже ахерели тоже, как пить дать.
на мотоциклах по РФ просто так страшно ездить, не то шо путешествовать зимой
так ты чувак женитсО собралсО
всем форумом будем хулять![]()
Так а вам чего тут гулять? Я жениться буду в 2 сутках на поезде отсюдова)
затихли вы чето чуваки![]()
ДоброУтер другичувствую жопой день сегодня будет очень хорош... хорошего вам всем настроения и позитивного рабочего дня
![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks