Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 151 з 696 ПершаПерша ... 51101141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161201251651 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 13901, показано з 3 001 по 3 020.

Тема: Приусадебный участок (делимся опытом и задаем вопросы)

Дописів
    5 681

Типово

Цитата Допис від leeeka Переглянути допис
    Я вот думаю может ожог... Не прикрыла на зиму, думала "взрослые" уже((( А может сейчас надо прикрыть? солнышко там хорошо светит на них.
    После ожогов почки нежизнеспособны, хвоя сохнет, веточки крошатся.
    Если у Вас эти признаки есть, то тогда ожог.

Звідки Ви
    Правый берег
    Дописів
    1 399

Типово

Была на даче и расстроилась( Можевельники стоят коричневые Вроде не засохли, на ощупь мягкие и пушистые, но коричневые((((( Что с ними происходит, кто знает?
    У меня такое с туйкой было, а потом весной она снова позеленела

Типово

Цитата Допис від oksoks Переглянути допис
    У меня такое с туйкой было, а потом весной она снова позеленела
    Очень на это надеюсь!!!
    Цитата Допис від kofablup Переглянути допис
    После ожогов почки нежизнеспособны, хвоя сохнет, веточки крошатся.
    Если у Вас эти признаки есть, то тогда ожог.
    Нет, слава Богу мягенькие, живые, но коричневые.
    ДИЗАЙН ИНТЕРЬЕРА 0679891065 - 0956610166
    WEB-разработчик - Дмитрий 093 969 48 53, 066 482 55 54

Дописів
    5 681

Типово

Нет, слава Богу мягенькие, живые, но коричневые.
    Это нормальное явление.

Дописів
    56 378

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Спасибі, добрі люди!
    пішла шукати трактор)

заодно й слово нове взнала - сидерат
    Буду тепер регулярно вас читати*-)
    Я б особисто, на Вашому місці з трактором не спішила.) Визначила б невеличку ділянку ,яку посилам обробити .
    Все останнє в кінці квітня ,або на початку травня обробилаб всю зелену поросль бурьянів " Ураганом". В червніі після дощу або поливу,коли всі багаторічники пропадуть ,повилазять однорічні рослини,насіння яких накоплювалося там роками. От тоді самий час перепахати.)
    Вибирати коріння наприклад пирію,взагалі не рекомендую. Залишиться хочь малесенький корінець в декілька сантиметрів ,и до осені знову розростеться. Після обробки "Ураганом " коріння просто перетворюється в труху.

Дописів
    3 374

Типово

Загнати трактор і переорати? Обробити якимось хімікатом? як привести до ладу цю фактичо пустку?
    Буду вдячна за ідеї.
    а вообще цель то есть? или сам процесс - важнее. Если процесс , то можно хуч 10 раз гербицидом и трактором.
    А если цель есть, которая обозначена на участке, то надо к ней двигаться.
    Закон приРОДы - пустоты не должно быть. Если вы чего то удаляете, то его месте вырастет новое. Если же сажаете сами, то ненужное будет уходить. Не сразу, со временем.

Звідки Ви
    Самарский р-н
    Дописів
    728

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Я б особисто, на Вашому місці з трактором не спішила.) Визначила б невеличку ділянку ,яку посилам обробити .
    Все останнє в кінці квітня ,або на початку травня обробилаб всю зелену поросль бурьянів " Ураганом". В червніі після дощу або поливу,коли всі багаторічники пропадуть ,повилазять однорічні рослини,насіння яких накоплювалося там роками. От тоді самий час перепахати.)
    Вибирати коріння наприклад пирію,взагалі не рекомендую. Залишиться хочь малесенький корінець в декілька сантиметрів ,и до осені знову розростеться. Після обробки "Ураганом " коріння просто перетворюється в труху.
    Тоже не советую спешить с трактором. Пока есть время, до окультуривания участка, попробуйте "истощить" запасы сорняков. Т.е. поливом провоцировать всходы, потом скашивать, не допуская фазы образования семян. За сезон может получиться несколько этапов. Скошенную траву можно и в компостные кучи складывать - удобрение на потом будет. Ну а осенью уже и Раундапом (Ураганом), если, конечно будет необходимость. Ну а для начала, считаю, необходимо определиться какой спектр сорняков у Вас присутствует.
    "
    Обрезка, опрыскивание плодово-ягодных и декоративно-хвойных насаждений . 0662943620 0986772055
    http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=259962

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Геннадий Аркадьевич Переглянути допис
    Тоже не советую спешить с трактором. Пока есть время, до окультуривания участка, попробуйте "истощить" запасы сорняков. Т.е. поливом провоцировать всходы, потом скашивать, не допуская фазы образования семян. За сезон может получиться несколько этапов. Скошенную траву можно и в компостные кучи складывать - удобрение на потом будет. Ну а осенью уже и Раундапом (Ураганом), если, конечно будет необходимость. Ну а для начала, считаю, необходимо определиться какой спектр сорняков у Вас присутствует.
    "
    Ви ставите мене в глухий кут
    Я, звичайно, в курсі про некорисність орання, але ж як виключення, в необхідних випадках, чи він не буде менш шкідливим за хімію, якою пропонується обробляти?
    Мені, як прихильниці мінімального хімічного втручання у будь-який процес, ідея з сидератами сподобалась.
    Плюс хочеться вирішити цю проблему з мінімальними часвими витратами.

Цитата Допис від siyanieukr Переглянути допис
    а вообще цель то есть? или сам процесс - важнее. Если процесс , то можно хуч 10 раз гербицидом и трактором.
    Закон приРОДы - пустоты не должно быть. Если вы чего то удаляете, то его месте вырастет новое. Если же сажаете сами, то ненужное будет уходить. Не сразу, со временем.
    Ну, прям аж так Ви мене не виховуйте Я не настільки далека від землі і від законів природи*-))
    Мета наступна: я НЕ ХОЧУ бачити там хащі з бур"янів включно з амброзією. Цього року в ідеалі я би хотіла щоб ця частина була рівномірно зелененькою, охайною. Передбачається, що через рік там ростиме щось більш корисне з харчової точки зору, або газончик.

Просто якби там була невелика площа - я би ручками впоралась, не пошкодувала вихідних. Але оскільки там більше восьми соток - волосся стає дибки лише коли я дивлюся на ці безмежні хащі.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

і знову дубль

Дописів
    3 374

Типово

Мета наступна: я НЕ ХОЧУ бачити там хащі з бур"янів включно з амброзією.
    Вот Ваша самая главная ошибка.
    "Вы ХОТИТЕ видеть бурьяны" Частица НЕ подсознанием игнорируется, поэтому ваша программа в данном виде определена.
    Если будет "Я ХОЧУ САЛ", то тогда установка другая, цель понятна и пути её достижения определяемы.
    Я же говорю - поставьте четко цель

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Вот Ваша самая главная ошибка.
    "Вы ХОТИТЕ видеть бурьяны" Частица НЕ подсознанием игнорируется, поэтому ваша программа в данном виде определена.
    Если будет "Я ХОЧУ САЛ", то тогда установка другая, цель понятна и пути её достижения определяемы.
    Я же говорю - поставьте четко цель

Повірте, на цьому етапі у мене стільки головняка з дією ділянкою, крім бур"янів, що конкретніше за "зелений газон" я не сформулюю і виключно тому, що реально розраховую свої час та сили. Фантазувати нема коли.

Моя мета - двоповерховий будинок з прибудованою банькою, газоном, грядками під овочі, фруктовими деревами, курочками в курнику і мою в гамаку

Звідки Ви
    Дніпро, Титова
    Дописів
    23 138

Типово

...Мета наступна: я НЕ ХОЧУ бачити там хащі з бур"янів включно з амброзією. Цього року в ідеалі я би хотіла щоб ця частина була рівномірно зелененькою, охайною. Передбачається, що через рік там ростиме щось більш корисне з харчової точки зору, або газончик.

Просто якби там була невелика площа - я би ручками впоралась, не пошкодувала вихідних. Але оскільки там більше восьми соток - волосся стає дибки лише коли я дивлюся на ці безмежні хащі.
    Повірте, на цьому етапі у мене стільки головняка з дією ділянкою, крім бур"янів, що конкретніше за "зелений газон" я не сформулюю і виключно тому, що реально розраховую свої час та сили. Фантазувати нема коли.

Моя мета - двоповерховий будинок з прибудованою банькою, газоном, грядками під овочі, фруктовими деревами, курочками в курнику і мою в гамаку
    на данный момент нет определенного понимания что именно будет на это пустыре. поэтому нечего тратить зря силы.
    просто перепахать, желательно когда бурьяны там взойдут и подрастут немножко, чтобы зеленая масса была. и потом накрыть сверху соломой, пусть гниет. и земле полезно, и хозяйке не геморройно.
    сейчас кажется, что этот кусок будет использоваться через год-два, а на практике это может оказаться 3-5 лет. сеять и косить энное кол-во лет неведемо чего ради, имхо, нецелесообразно.
    Нельзя надолго оставлять женщину одну. Иначе у нее появляются Мысли и она их Думает. В силу особенностей женской логики, ни к чему хорошему это не приводит.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 372

Типово

очень Вас понимаю). Только вот одно не ясно : Вы планируете в этом году там проводить время? Вам важно в этом году не видеть сорняки или - тоже сомнительное удовольствием как по мне - преющую солому по всему участку)? Если да, собираетесь и да, важно - один путь.Если иначе, и Вам совершенно все равно как это будет выглядеть этим летом - путь другой.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    очень Вас понимаю). Только вот одно не ясно : Вы планируете в этом году там проводить время? Вам важно в этом году не видеть сорняки или - тоже сомнительное удовольствием как по мне - преющую солому по всему участку)? Если да, собираетесь и да, важно - один путь.Если иначе, и Вам совершенно все равно как это будет выглядеть этим летом - путь другой.
    Планую. Солома, відтак, теж дещо бентежить. Сіяння бентежить не дуже.

Наступного року там однозначно буде щось садитись. Якщо не газон з клумбами, то гарбузи*-))) Я знаю, як зробити, щоб бур"яни не росли (ну майже не росли), я не знаю що зробити, щоб викорінити існуючі.

Дописів
    56 378

Типово

Ви ставите мене в глухий кут
    Я, звичайно, в курсі про некорисність орання, але ж як виключення, в необхідних випадках, чи він не буде менш шкідливим за хімію, якою пропонується обробляти?
    Мені, як прихильниці мінімального хімічного втручання у будь-який процес, ідея з сидератами сподобалась.
    Плюс хочеться вирішити цю проблему з мінімальними часвими витратами.

Ну, прям аж так Ви мене не виховуйте Я не настільки далека від землі і від законів природи*-))
    Мета наступна: я НЕ ХОЧУ бачити там хащі з бур"янів включно з амброзією. Цього року в ідеалі я би хотіла щоб ця частина була рівномірно зелененькою, охайною. Передбачається, що через рік там ростиме щось більш корисне з харчової точки зору, або газончик.

Я не казала ,що орання некорисне.) Я говорила ,про недоречність орання до того ,як виведете бурьяни, на мій особистий погляд це марна трата зусиль ,часу і коштів.Особливо враховубчи ,що площа таки не маленька.) Та це вирішувати тільки вам.

Дописів
    56 378

Типово

А как же земли "под пар"?) Там именно пустота и должна быть.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 421

Типово

...Наступного року там однозначно буде щось садитись. Якщо не газон з клумбами, то гарбузи*-))) Я знаю, як зробити, щоб бур"яни не росли (ну майже не росли), я не знаю що зробити, щоб викорінити існуючі.
    Я не фахівець... коли ми з чоловіком переїхали до села і отримали город 40 сотків (сад і квітники - це окрема тема), який не оброблявся майже 4 роки, то нам порадили весною пофрізувати 20 соток, засадити потрібною для сім'ї городиною, а решту засадити гарбузами, бо вони дуже вдало душать бурь'ян. Перше літо багато сапали, гарбузами загодували сусідську корову. Зате тепер восени орем 20 соток, весною фрізуєм, садимо те, що потрібно, гарбузів - трохи, багато бахчі. Сапання вистачає тричі за сезон. 20 соток гуляють, радують нас і сусідську корову різнотрав'ям. Амброзії та сміття немає, там полюбляють бігати онуки.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 372

Типово

Я знаю, як зробити, щоб бур"яни не росли (ну майже не росли), я не знаю що зробити, щоб викорінити існуючі.
    Вы хотите победить многолетники? Победить в этом году ? Я не специалист...но мне бы (при Ваших вводных данных и пожеланиях на этот год)возможно подошел бы вот этот совет Антуриум.

Я не знаю почему, но у меня на участке (газон+розочки+фруктовые деревья+виноград) нет проблемы с сорняками....Что-то где-то проскакивает, но единичные экземпляры. Правда имеется портулак (там где пустая, без газона земля после проведения трубы),но его вырвать не проблема.

У меня есть участок типа Вашего, не жилой так скажем.Мы там машину ставим пока что).Ну растет там спорыш и еще какая-то дрянь, трава по пояс не вырастает, и то что растет мне вообще не мешает, травка и травка себе.Косим пару раз за сезон (чтоб семян не было), т.к. соседи возмущаются, что мол семена к ним на огороды летят.Т.е. пока там не планируется ничего делать, так какой смысл убирать эти сорняки, все равно ведь новые вырастут)))?

Соседи наши тоже имели точно такой же участок.А в прошлом году специально обученные люди) постелили им рулонный газон, а по периметру посадили кипарисы, закрыв землю вокруг стволов геотекстилем.Ни какие там сорняки не растут, во всяком случае я ни разу не видела соседку с тяпкой)) - все чисто и красиво, в футбол детвора гоняет.Может это имел в виду siyanieukr, когда писал про пустоту: посадите газон (гарбузы) - снивелируете проблему сорняков.

Дописів
    3 374

Типово

А как же земли "под пар"?) Там именно пустота и должна быть.
    Это бред совковой агрохимии, приводящий к упадку земель

Дописів
    56 378

Типово

Это бред совковой агрохимии, приводящий к упадку земель
    Неприлично взоржала.)))
    Простите.

Сторінка 151 з 696 ПершаПерша ... 51101141142143144145146147148149150151152153154155156157158159160161201251651 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті