Ирчик, еду!!!
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ирочка, доброй ночки, во сколько можно забрать заказик?
Ира, спасибо огромнейшее - все очень нежно и вкусно. С салатом справились. Красота!!!
Ой, Ир, а я и не подумала об ударении.... Есть хороший анекдот на эту тему:
Жена звонит мужу.
- Вася, с роботы будешь идти, купи курицу.
Через час смс. "Целую"
Жена в ауте. 11 лет в браке, чувства уже давно угасли, она прям вся
растаяла. Пишет в ответ "Васенька, солнышко, я тоже тебя крепко - крепко
целую и хочу сказать, что очень люблю тебя, мой самый дорогой человек на свете!!!"
Муж тут же перезванивает: "Света, дура, я спрашиваю, курицу цЕлую покупать?":
Ирочка, хочу сказать ОГРОМНЕЙШЕЕ спасибо Вам за наш вчерашний фуршет - всё было очень вкусно!!! Очень всем понравились рулетики из блинчиков с печеночным паштетом на шпажке, помидорчики с сыром и чесночком. Тарталетки с жульеном - ушли почти сразу все, еле успела у кумаси из тарелки один выхватить - она уже 3-й есть начинала...![]()
Ирочка, здравствуйте. Меня муж замучал уже. Мне не срочно, но можно сырно-грибной наполеон? Где-то 1,5-2 кг. если вдруг можете сделать, пожалуйста![]()
Востаннє редагував Ірчик: 28.12.2012 о 17:13
Ой, хорошо. Вы, пожалуйста, имейте ввиду, что мне надо. Когда получится, маякните, муж подъедет, заберет.
Иришка, большое-большое спасибо!!!! Уже все съели и очень-очень наелась!!! Извини, не успела сфотографировать:как-то спонтанно сели за стол и я очнулась уже когда половины не было. Все очень понравилось, я очень четко рассчитала порции: немного осталось, но совсем чуть. Все узнали два новых слова: волованы с капрезе ))))) Еще раз спасибо вам с Тимуром!!! Сразу записывай меня на следующий год. )))
Ира, жди 31-го c 9 до 9-30 !
Востаннє редагував Пчела Майя: 29.12.2012 о 10:19
Здраствуйте, Ирочка, можна на 14 января заказать щучку примерно 1,5кг и маленький фуршетик?
https://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=432446 Продам новые туфли замш черный ,новые маечки женские
Усіх читачів темки і активних їдоків вітаю з новорічними святами!
Нехай у новому році на вас чекає багато-багато приємних несподіванок, цікавих подій і приємних вражень! Смачних вам свят і смачного року! Якщо не знатимете, як впоратись з органзіацією смачного - звертайтесьЗавжди рада.
31 число видалося напруженим, все виконати вдалося і практично вчасноСподіваюсь, що дві доби на кухні пройшли не даром і всім все посмакувало
На здоров"я! *-) Звертайтесь якщо буде потреба - завжди врахую всі побажання і зроблю ще смачніше*-))
можна, наприклад, 8 або 9 числа.
Саш, спасибі тобі, моя найдавніша клієнтко!*-)) Приємно читати, що все сподобалось і, звичайно, пишу на наступний рікА якщо раніше щось треба - ти ж знаєш, я готова*-))
Хороших тобі свят!
можнаТрішечки
Визначайтесь хутчіш будь-ласка, бо новорічні замовлення підчистили мені всі продуктові запаси
- поїду завтра закупатись
Добридень!
Можна! Меню ж у Вас є?
Щучку 1,5 не обіцяю - вони всі якісь великі, на Новий рік вибирала найменших, але однаково були мінімум 1,7 кг.
Дашо, дякую за привітання і за замовлення! Хоч і з запізненням, але з Новим роком Вас і з іменинником!Сподіваюсь, все посмакувало!
Спасибі і Вам величезне! Я так нечасто готую торти зараз, що отримала масу задоволення від Вашого замовлення! І дуже рада, що навички не втратила і вгодила *-)
Дякую, Катюш!
Тобі і твоїй родині теж всього найкращого! Натхнення і сил!
Спасибі, Світлано! І Вас з Новим роком!!!
Часу, часу ще побажайте! *-)) Щоб встигала все! В тому числі і ліпити пельмені
Я ще хотіла зробити більше міні-піцок, але хоча й планувала - не встигла!
Щасливого і смачного вам нового року! Нехай дітки і чоловік радують і допомагають!
Натхнення і здоров"я Вашим золотим ручкам!*-)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks