| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В Игноре: VitЁk, Alex_I, Антуриум . Из предвыборной программы Зеленского. "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього."
В Игноре: VitЁk, Alex_I, Антуриум . Из предвыборной программы Зеленского. "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього."
Ви, шановний, якщо не хочте захищати українську мову від знищення - відсиджуйтеся вдома. Але не заважайте справжним патріотам робити свою справу. Бо як прийдемо до влади - спитаємо суворо з кожного. Запроданці пошкодують, що не встигли втекти за кордон. Усіх українохвобів - на облік. Буде вам "і бєлка, і свісток".
шла 400-я страница хохлосрача...
за это время законопроект был написан, внесен, принят в первом и втором чтениях, переголосован на позачерговой сессии, подписан спикером и президентом... состоялись бои в парламенте и голодовки под ним... страна шла хер знает куда... толи в Рускій МірЪ™ (МП), толи в цивилизованную гейропу... толи ваще в жопу
но участники спора стояли на тех же позициях... и конца края этому не было видно... аминь![]()
Не упустите свой шанс помочь человечеству здесь и сейчас!
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks