| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А ви знаєте, дуже цікаво читати цього персонажа, якщо уявляти голос та інтонації ось цього колоритного пана:
Міняйте терміново аватарку, Іванко!
Треба лиш Ляшка привчити вживати слово "Хвакт!"
Танька Мой Вам совет, в следующий раз, прежде чем вбрасывать очередной лживый лозунг, просто подумать: "А стоит ли?", ибо создать негативное восприятие своего персонажа - достаточно легко, отмыться,- куда сложнее.
В октябре 2007 был членом специальной УИК. У нас голосовали клиенты спец.псих.больницы (это той которая на Чичерина). Ради интереса я сравнил итоги со средними по городу. Чуть больше чем в среднем получился процент за БЮТ, по остальным - практически среднегородские цифры.
Починаючи з 2004 року спеціально відслідковував статистику по кожній дільниці, взяту на сайті ЦВК.
Результати тут публікував, але при бажанні кожен може цю статистику повторно зняти самостійно.
Дільниці, розташовані у виправних спец. закладах, туб. диспансерах, психіатричних клініках - давали 99% відсотків "за" провладну партію. Незалежно від того, яка партія "організовує вибори".
Пошукайте, якщо цікаво.
Дякую, я чомусь майже так і подумав
Помилки наче немає. В тому місці немає. Там повинен бути ще один "спеціаліст", якого Ви не помітили. Бо замаскувався, гад такий.
Ті, хто водять хороводи - хороводоводи. Ті, хто вивчає тих, хто водять хороводи - хороводоводоведы (в російській версії), ну а в українській Ґонта попався на калькуванні, має бути хороводоводознавці.
І тому Ваша версія могла б звучати так:
Ну а я весь підпис у себе зараз підправлю.Мнимый противник пожирателей тех, кто боится любителей специалистов, изучающих тех, кто водит хороводы. Вот теперь точно ффух. Где-то так))
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks