Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 298 з 482 ПершаПерша ... 198248288289290291292293294295296297298299300301302303304305306307308348398 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 9626, показано з 5 941 по 5 960.

Тема: русский язык получит равные права с украинским!

Звідки Ви
    Рiдна ненька Україна
    Дописів
    2 244

Типово

Цитата Допис від Сиамский Кот Переглянути допис
    ладно, новая вводная: ненавижу ВОНЮ, Яйценбка, USченко, ТягниДУПУ..., так-же, как и правящую клику.
    Итак, каков Ваш ответ, Симпатичнейший(с) ?
    Відповідаю. Ви звичайний перевертень, запроданець. Людина без принципів, моралі й чіткої позиції. Ви базуєте свої уподобання на ненавісті, на негативі. Це дуже-дуже погано. Доки ви працювали на владу - лизали руку хазяїна-держави. Тепер готові її ж кусати. Тьху, ХУТРО !

Globus
    Guest

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Ошибки и поражения приносят тетки.
    Так и запишем.
    ))))))))))))))))))))))
    ЗЫ: А в куда там она в этот раз поразила, не подскажешь ли ?
    Или мнение о том, что должны всегда спрашивать позволения - оно само по себе сокрушает всех, с отличным мнением, направо и налево ?
    Не ну я конечно пафосно, но суть то не меняется от этого?)))
    Решения должны приниматься согласно Законодательства Украины - такой варинт ты не рассматривал?))) далее - вариант тушек - не плевок ли избирателю в лицо?))) продолжать долго и не хочется))

Сиамский Кот
    Guest

Типово

Цитата Допис від Iванко Переглянути допис
    Відповідаю. Ви звичайний перевертень, запроданець. Людина без принципів, моралі й чіткої позиції. Ви базуєте свої уподобання на ненавісті, на негативі. Це дуже-дуже погано. Доки ви працювали на владу - лизали руку хазяїна-держави. Тепер готові її ж кусати. Тьху, ХУТРО !

слив- засчитан!
    "кто не с нами- тот протв нас",- умозаключения на уровне развития школоло.

хфакт!(с)

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    73 229

Типово

Цитата Допис від Globus Переглянути допис
    Решения должны приниматься согласно Законодательства Украины - такой варинт ты не рассматривал?))) далее - вариант тушек - не плевок ли избирателю в лицо?))) продолжать долго и не хочется))
    Слушай, я тебя умоляю.
    В тех законах, что принимаются, каждый день хренова туча несоответствий, а именно это вот - поперек горла ?
    К тому же, я готов послушать, как ты выполняешь все законы.
    )))))))))))))))))))))))

Globus
    Guest

Типово

Цитата Допис від SergOv Переглянути допис
    Слушай, я тебя умоляю.
    В тех законах, что принимаются, каждый день хренова туча несоответствий, а именно это вот - поперек горла ?
    К тому же, я готов послушать, как ты выполняешь все законы.
    )))))))))))))))))))))))
    Конечно выполняю))), я же к ПР не имею никакого отношения - так что у меня выбора нет)))

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    57 105

Типово

Цитата Допис від Танька Переглянути допис
    Вот Вам прям таки дай явки-пароли )) А платят по сотенке гривен. Шурик вот не смог продаться... много просил, видимо
    Маловато, конечно...
    Но сколько партий платит? Со скольких одновременно удастся получить деньги?
    Гривен 500, к примеру, с одних выборов - это совсем неплохо...
    фото и видеосъемка свадеб, выпускных, праздников

Почетный форумчанин Аватар для Ґонта
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    13 189

Типово

Звідки такі ціни ? Та за п'ятсот баксів я б сам... та ні, не можна тут таке писати. Ганьба, товарищ ! Отак і становляться запроданцями. Тьху, ХУТРО !
    Не дамо вкрасти наші голоси. Всі як один підемо на вибори й проголосуємо за Батьківщину. Або за Свободу. Або за Україна - Вперед. Або за Удар. Або за НУ. Або за Сеню-кроля. Ми їм покажемо, цим недолугим кулькам, як ми вміємо консолідуватися. Отак !
    Ану не чіпайте Кличків брудними руками. Це наші національні герої. Хвакт !
    Якщо суспільство ще не дозріло до виховання батогом, давайте хоч штрафувати за вживання російської мови у місцях суспільного користування. Хапати за вуха порушників і у міліцію. Там - протокол і штраф, кожного разу більший. А на ці гроші розвиватимемо мову. Буде добре.
    Не дамо спаплюжити українську мову ! Захистимо спадщину славних предків !
    Геть запроданців-перевертнів, що ховаються за спини українців ! Юлі - волю !
    Я дуже поважаю вашу позицію. Але маю відмітити, що декілька зручніше розмовляти тією мовою, після вживання якої не болять спина й сідниці після виховання батогом. Оце точно хвакт.

А ви знаєте, дуже цікаво читати цього персонажа, якщо уявляти голос та інтонації ось цього колоритного пана:

Міняйте терміново аватарку, Іванко!

Треба лиш Ляшка привчити вживати слово "Хвакт!"
    Нам своє робити

Німецька мова влітку

Сиамский Кот
    Guest

Типово

Цитата Допис від Ґонта Переглянути допис
    А ви знаєте, дуже цікаво читати цього персонажа, якщо уявляти голос та інтонації ось цього колоритного пана:

бу-га-га!!!!!!

Браво, любезный пан Гонта!

Почетный форумчанин
    Дописів
    18 304

Типово

[IMG][/IMG]

Ага, я таки, виявляється не один
    Вчора натрапив на Ляшко у Шустера - просто викапаний форумний Іванко.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Танька Мой Вам совет, в следующий раз, прежде чем вбрасывать очередной лживый лозунг, просто подумать: "А стоит ли?", ибо создать негативное восприятие своего персонажа - достаточно легко, отмыться,- куда сложнее.
    В октябре 2007 был членом специальной УИК. У нас голосовали клиенты спец.псих.больницы (это той которая на Чичерина). Ради интереса я сравнил итоги со средними по городу. Чуть больше чем в среднем получился процент за БЮТ, по остальным - практически среднегородские цифры.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    13 189

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Танька Мой Вам совет, в следующий раз, прежде чем вбрасывать очередной лживый лозунг, просто подумать: "А стоит ли?", ибо создать негативное восприятие своего персонажа - достаточно легко, отмыться,- куда сложнее.
    В октябре 2007 был членом специальной УИК. У нас голосовали клиенты спец.псих.больницы (это той которая на Чичерина). Ради интереса я сравнил итоги со средними по городу. Чуть больше чем в среднем получился процент за БЮТ, по остальным - практически среднегородские цифры.
    Починаючи з 2004 року спеціально відслідковував статистику по кожній дільниці, взяту на сайті ЦВК.
    Результати тут публікував, але при бажанні кожен може цю статистику повторно зняти самостійно.
    Дільниці, розташовані у виправних спец. закладах, туб. диспансерах, психіатричних клініках - давали 99% відсотків "за" провладну партію. Незалежно від того, яка партія "організовує вибори".
    Пошукайте, якщо цікаво.
    Нам своє робити

Німецька мова влітку

Почетный форумчанин
    Дописів
    18 304

Типово

Хто такий квазіантихороводоводоведофилофобофаг?
    Мнимый противник пожирателей тех, кто боится любителей специалистов по хороводам. Ффух. Где-то так))

У Вас там немає помилки -водоводо-?

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

Цитата Допис від mann Переглянути допис
    Ага, я таки, виявляється не один
    Вчора натрапив на Ляшко у Шустера - просто викапаний форумний Іванко.
    ване до ляшка как до луны... ляшко уже на уровень вольфовича выходит

Звідки Ви
    Гражданин Земли
    Дописів
    7 245

Типово

Мнимый противник пожирателей тех, кто боится любителей специалистов по хороводам. Ффух. Где-то так))

Почетный форумчанин
    Дописів
    18 304

Типово

Цитата Допис від vict Переглянути допис
    ване до ляшка как до луны... ляшко уже на уровень вольфовича выходит
    Это самое Ляшко тоже способно набрать столько же голосов на президентских выборах и получить на парламентских для партии 12%?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    13 189

Типово

У Вас там немає помилки -водоводо-?
    Дякую, я чомусь майже так і подумав
    Помилки наче немає. В тому місці немає. Там повинен бути ще один "спеціаліст", якого Ви не помітили. Бо замаскувався, гад такий.
    Ті, хто водять хороводи - хороводоводи. Ті, хто вивчає тих, хто водять хороводи - хороводоводоведы (в російській версії), ну а в українській Ґонта попався на калькуванні, має бути хороводоводознавці.
    І тому Ваша версія могла б звучати так:

Мнимый противник пожирателей тех, кто боится любителей специалистов, изучающих тех, кто водит хороводы. Вот теперь точно ффух. Где-то так))
    Ну а я весь підпис у себе зараз підправлю.
    Нам своє робити

Німецька мова влітку

Почетный форумчанин
    Дописів
    18 304

Типово

Дякую, я чомусь майже так і подумав
    Помилки наче немає. В тому місці немає. Там повинен бути ще один "спеціаліст", якого Ви не помітили. Бо замаскувався, гад такий.
    Ті, хто водять хороводи - хороводоводи. Ті, хто вивчає тих, хто водять хороводи - хороводоводоведы (в російській версії), ну а в українській Ґонта попався на калькуванні, має бути хороводоводознавці.
    І тому Ваша версія могла б звучати так:

Ну а я весь підпис у себе зараз підправлю.
    "- Так почему же ты не сказал сразу:
    Hottentotenstrettertrotelmutterattentaeterlattengi tterwetterkotterbeutelratte
    (Готтентоттенштоттертроттельмуттераттентетерлаттен гиттерветтеркоттербейтельратте)?" © Марк Твен

Звідки Ви
    Еarth
    Дописів
    24 869

Типово

Это самое Ляшко тоже способно набрать столько же голосов на президентских выборах и получить на парламентских для партии 12%?
    украина имеет свои особенности электорального распределения и немного другую ментальность избирателей... жириновский бы у нас тоже столько не набрал... ляшко пока еще у многих с бют ассоциируется... со временем должен выйти на уровень 5%... имхо

Почетный форумчанин
    Дописів
    18 304

Типово

украина имеет свои особенности электорального распределения и немного другую ментальность избирателей... жириновский бы у нас тоже столько не набрал... ляшко пока еще у многих с бют ассоциируется... со временем должен выйти на уровень 5%... имхо
    Я так не думаю. Если Жирик персонаж фарса, то Ляшко - это неумелая пародия на фарс.

Дописів
    4 941

Типово

Проголосую за фракцию Ляшков, это вроде как против всех, но голос не пропадает

Сторінка 298 з 482 ПершаПерша ... 198248288289290291292293294295296297298299300301302303304305306307308348398 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті