| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
И еще. Я возбуждаюсь на голос Ринаты Литвиновой. Регулярно смотрю рекламу с ней. А ее дублирует якась селянка.. Пичаль!
А смысл?
Да я понял, что Вам больше не с кем поделиться своими тревогами по поводу имперской России и "покращеннь ПР". Вы даже представить себе не можете, насколько мне эти темы не интересны. Я не ищу в жизни негатив. А совсем наоборот - наслаждаюсь каждым прожитым днём. Чего и Вам советую. А то потом и знать не будете - откуда болезни взялись. А большинство их имеет психо-соматическую основу.![]()
..та я до того Ірчика і не чіплявся, я лише вказав на те, що агітувати за користь вегатеріанства пережовуючи при цьому котлету не переконливо.... і тому для мене ціна такого агітатора рівна нулю, і як агітатора мене до чогось, так і агітатора для мене когось, агітатор повинен бути переконливим, Ви стратили і стратили серьозно...
ЗІ Ви хочь зараз зрозуміли що Ваша "революція" програла не з за мене що я Вам не повірив, а з за Вас що Ви самі не дотримуєтесь того, за що агітували...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks