Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 288 з 482 ПершаПерша ... 188238278279280281282283284285286287288289290291292293294295296297298338388 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 9626, показано з 5 741 по 5 760.

Тема: русский язык получит равные права с украинским!

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від Jr_Vlad Переглянути допис
    И что? У вас по этому поводу яйка под шею прыгнули шоле?)))
    Мне всё равно, жую попкорн)

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Оушен Переглянути допис
    У Иришки не нашлось украиноязычной школы рядом? Какой ужас. Теперь понятен ее пыл.
    Госте, не "рядом"! А в усьому місті. 4 ркои їздили в школу на Сокіл, тепер - на Гоголя. Так що питання розташування не було ключовим.

Информированность года 2007 Аватар для Оушен
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 775

Типово

Цитата Допис від locket09 Переглянути допис
    при том, что языковый вопрос, это не просто проблема второго государственного языка, это вопрос независимости Украины, зачем Украине русский язык?
    Джордж Вашингтон ставит под этим постом +100500
    А смысл?

Звідки Ви
    Ку-Ку
    Дописів
    8 258

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    ...Іра то все не більше ніж гнілиє отмазкі, тому що, моя дитина вчиться в українсткій школі і з неї не глузують, не крутять пальцем біля скроні і його позиція поважається....
    ЗІ так що, не для Вас, а для тих кому цікаво... оцінюйте людину не по словах, а по діях....
    точно-точно
    Не знаю як там з дітьми, але кожен бляхамуха раз коли ми повертаємося з карпат з дружиною і ще розмовляємо на мові десь з 2-3 тижня в нас проблеми. З обслуговуванням в ресторані, в кіно, в маршрутках. Чому? Якогобісабліна?

Дописів
    11 658

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    (втомлено)
    Мені там, раніше, пані вчителька теж зуб давала, що їх дофіга. На ділі виявилось, що всі вони на папері і лише вивіску мають "Українська". Вона навіть це визнала.

Якщо Ви порадите мені дійсно українську школу - я буду вдячна Вам до скону віку*-)
    Вас послушать так "дийсно" правильных школ вообще нет ни украинских, ни русских.

На ділі виявилось, що всі вони на папері і лише вивіску мають "Українська". - как это? по учетам, программе, вывеске - украинская, а преподают на русском? слабо вериться

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 775

Типово

Госте, не "рядом"! А в усьому місті. 4 ркои їздили в школу на Сокіл, тепер - на Гоголя. Так що питання розташування не було ключовим.
    Да ладно.. А в чем неукраиноязычность украиноязычных (де юре) школ . На самом деле интересно.
    А смысл?

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

.. не втомлено... Іра мені по фіг Ваші отмазки вся Ваша "революційність" і любовь до Ураїни нічого не варті, вішайте лапшу на вуха і в подальшому тим, кому це подобається...
    Сашку! Я вважаю, що виховати українку в рсоійськомовному середовищі - це більший подвиг, ніж навіть знайти в Дніпрі українську школу. Тому що для цього ми мусимо докладати значно більших зусиль, ніж батьки "звичайних" дітей*-)
    Так що долею моєї доньки не переймайтесь, вона виховується в кращих традиціях патріотизму і подекуди - націоналізму

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

точно-точно
    Не знаю як там з дітьми, але кожен бляхамуха раз коли ми повертаємося з карпат з дружиною і ще розмовляємо на мові десь з 2-3 тижня в нас проблеми. З обслуговуванням в ресторані, в кіно, в маршрутках. Чому? Якогобісабліна?
    ... в Ірчика спитайте..
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Оушен Переглянути допис
    Да ладно.. А в чем неукраиноязычность украиноязычных (де юре) школ . На самом деле интересно.
    Госте, я сторінок -надцять назад писала докладно. Для Елен. Зараз з телефону, тому відшукати і процитувати проблемно трішки пізніше знайду, як за компом буду.

Дописів
    10 283

Типово

Однако по данным всеукраинской переписи населения 2001 года, 85,2 % всего населения Украины назвали родным язык своей национальности (в 1979 — 88,5 %). Большинство населения республики (32,6 млн чел.) по данным переписи назвало родным языком украинский язык. Численность украинцев, назвавших родным языком язык своей национальности, превышает 85,2 % (в 1979 — 93,5 %).

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Сашку! Я вважаю, що виховати українку в рсоійськомовному середовищі - це більший подвиг, ніж навіть знайти в Дніпрі українську школу. Тому що для цього ми мусимо докладати значно більших зусиль, ніж батьки "звичайних" дітей*-)
    Так що долею моєї доньки не переймайтесь, вона виховується в кращих традиціях патріотизму і подекуди - націоналізму
    .. а я й не переймаюсь Вашою донькою, я оцінюю Ваше лицемерие... патріотка Ви наша...
    ЗІ фраза Рок проти наркотиків, для Вас напевно має особливе значення...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

точно-точно
    ВИШО?? Такого в Дніпрі НЕ БУВАЄ! Мене тут два дні тому гуртом "переконували"!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Почему то подумалось, что у Ирчик ребенок ходит в обычную днепропетровскую школу с преподаванием, как и положено, на украинском языке. Ее претензии к школе, скорее всего в том, что учителя и ученики вне уроков общаются на русском. Да и на уроках все норовят перескочить со спивучои на песью.

Зы, еще опять на арене свидомые профессиональные патриоты. Припоминают ярусским выражение "чемодан-вокзал-говерла", забывая, видимо, крылатое выражение, придуманное ими же и отличающееся от обидного им только изменением направления с Говерлы на Россию.
    Очередное подтверждение тезиса о том, что то нога - та чья надо нога.
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

.. а я й не переймаюсь Вашою донькою, я оцінюю Ваше лицемерие... патріотка Ви наша...
    ЗІ фраза Рок проти наркотиків, для Вас напевно має особливе значення...
    взуйте капці, вмостіться на диван і...відчепіться вже нарешті від Ірчика

Дописів
    32 194

Типово

да что же вы лезете постоянно к нам, что вам нужно? не может прокормить? а вас это ебет или просто интересует? на Украине дети не погибают сотнями в террактах, в отличии от вашей обосранной по уши Росии
    Девушка, я живу всю жизнь в Днепропетровске. Зачем Вы снова сюда тянете свою больную тему о России ? И нервничать не нужно. Ваши эмоции вряд ли помогут Вам выглядеть умнее и быть "правее". Подышите по методу Бутейко - это помогает успокоиться.

Звідки Ви
    Гражданин Земли
    Дописів
    7 245

Типово

Однако по данным всеукраинской переписи населения 2001 года, 85,2 % всего населения Украины назвали родным язык своей национальности (в 1979 — 88,5 %). Большинство населения республики (32,6 млн чел.) по данным переписи назвало родным языком украинский язык. Численность украинцев, назвавших родным языком язык своей национальности, превышает 85,2 % (в 1979 — 93,5 %).
    Покажите эти цифры Ирчику. Она пишет, шо кругом кацапщина сплошная. Кому из вас верить?

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від abominog Переглянути допис
    Покажите эти цифры Ирчику. Она пишет, шо кругом кацапщина сплошная. Кому из вас верить?
    різницю між "вважає рідною" і "послуговується для спілкування" розумієте?

Дописів
    4 941

Типово

Пока народ готов, как в этой теме с обоих сторон, отмобилизовываться и драться, его будут отмобилизовывать и драть. Нет повода лучше языкового.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    31 472

Типово

зачем Украине русский язык?
    а шоб було.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 775

Типово

взуйте капці, вмостіться на диван і...відчепіться вже нарешті від Ірчика
    Стимите туфель и тоже на диван (ненуашо)
    А смысл?

Сторінка 288 з 482 ПершаПерша ... 188238278279280281282283284285286287288289290291292293294295296297298338388 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті