| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Українській правді" вдалося отримати повний пакет документів, які розсилаються штабом Партії регіонів напередодні виборчих перегонів.ЧЕТВЕРТА ХВИЛЯ: "РЕЗУЛЬТАТАМ ДОВЕРЯЕМ!". РІДНА МОВА ВЖЕ НЕ ПОТРІБНАОстанні етап інформаційної кампанії має стартувати одразу після голосування – в листопаді. Головна мета цієї хвилі – викликати у виборців довіру до отриманих результатів.
Але головне, що спадає на очі на цьому слайді – відсутність тез про мову. Очевидно, після виборів у штабістів Партії регіонів зникає потреба "говорити рідною мовою".
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
(втомлено)
Мені там, раніше, пані вчителька теж зуб давала, що їх дофіга. На ділі виявилось, що всі вони на папері і лише вивіску мають "Українська". Вона навіть це визнала. Навіщо мені віддавати джитину в школу, в якій вчителі не знають мови, яко викладають і роблять безліч граматичних помилок? (була в декількох таких "українських").
Якщо Ви порадите мені дійсно українську школу - я буду вдячна Вам до скону віку*-)
Я дуже серйозно підхожу до питання освіти дитини і мовний аспект грає дуже важливу роль, самі розумієте. Втім, наразі маємо україномовну дитину в російськомовній школіОт, до речі, прямісіньке порушення моїх, україномовної, прав.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks