Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 287 з 482 ПершаПерша ... 187237277278279280281282283284285286287288289290291292293294295296297337387 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 9626, показано з 5 721 по 5 740.

Тема: русский язык получит равные права с украинским!

Дописів
    10 283

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    Ути-пути, состоялось оно. Да ещё и "сомостоятельное". Что ж оно, такое "сомостоятельное", прокормить себя не может, хотя 20 лет прошло уже ? А защитить себя ? Поменьше пафоса, детка. Украина пока ещё хоть как-то пыхтит только лишь потому, что жирные денежные мешки в Европе не захотели прикончить её одним лёгким движением руки.
    да что же вы лезете постоянно к нам, что вам нужно? не может прокормить? а вас это ебет или просто интересует? на Украине дети не погибают сотнями в террактах, в отличии от вашей обосранной по уши Росии

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від locket09 Переглянути допис
    Россия кинулась восстанавливать утраченные позиции, сейчас уже подросло поколение, которое не знает русского языка, еще десяток лет и русский язык для Украины будет не более значимый, чем болгарский
    А каким боком россия к русскоязычным в Украине? Русскоязычных граждан признали нацменшинствами наравне с татарами и румынами, тем не менее миллионы лохов этому радуются

Информированность года 2007 Аватар для Оушен
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 775

Типово

да что же вы лезете постоянно к нам, что вам нужно? не может прокормить? а вас это ебет или просто интересует? на Украине дети не погибают сотнями в террактах, в отличии от вашей обосранной по уши Росии
    Пани из Донецка?
    А смысл?

Звідки Ви
    Ку-Ку
    Дописів
    8 258

Типово

Цитата Допис від Циник Переглянути допис
    Русскоязычных граждан признали нацменшинствами наравне с татарами и румынами, тем не менее миллионы лохов этому радуются
    И что? У вас по этому поводу яйка под шею прыгнули шоле?)))

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    15 822

Типово

ЧЕТВЕРТА ХВИЛЯ: "РЕЗУЛЬТАТАМ ДОВЕРЯЕМ!". РІДНА МОВА ВЖЕ НЕ ПОТРІБНА
    Останні етап інформаційної кампанії має стартувати одразу після голосування – в листопаді. Головна мета цієї хвилі – викликати у виборців довіру до отриманих результатів.
    Але головне, що спадає на очі на цьому слайді – відсутність тез про мову. Очевидно, після виборів у штабістів Партії регіонів зникає потреба "говорити рідною мовою".
    "Українській правді" вдалося отримати повний пакет документів, які розсилаються штабом Партії регіонів напередодні виборчих перегонів.

Дописів
    10 283

Типово

Цитата Допис від Оушен Переглянути допис
    Пани из Донецка?
    нет не из Донецка,что монера изложения похожа? стараюсь соответсвовать уровню))))

Дописів
    18 973

Типово

Россия кинулась восстанавливать утраченные позиции, сейчас уже подросло поколение, которое не знает русского языка, еще десяток лет и русский язык для Украины будет не более значимый, чем болгарский
    Казалось бы - при чём тут Россия!?

И да - про поколение которое не знает русского - это сильно.

Где интерено на украине такой заповедник?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 775

Типово

нет не из Донецка,что монера изложения похожа? стараюсь соответсвовать уровню))))
    Ну ведь всем известно что в Днепре украиноязычная культура а в Донецке тупое быдло. Ну ваш пост - пост тупого быдла. Метод индукции применил.
    А смысл?

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

кумедно, що 22.06 "День памяти и скорби" автори запопадливо розшифрували - початок ВВВ Тобто не мають ілюзій щодо своїх виконавців на місцях*-))))

ну і про 50 мільйонів усміхнуло*-))))

Дописів
    10 283

Типово

Ну ведь всем известно что в Днепре украиноязычная культура а в Донецке тупое быдло. Ну ваш пост - пост тупого быдла. Метод индукции применил.
    так и пишу чтобы вам понятнее было, так сказать мовою оригинала

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    так у мене дитина не від Вас як би І мені абсолютно пофіг на те, що Вам пофіг*-))

За відсутністю української школи я обрала для дитини школу російську, але таку, де з неї (дитини) не глузують, не крутять пальцем біля скроні, де її позиція поважається і не сприймається так, як тут на форумі деякі пишуть: "смішні селюки", "чемодан-вокзал-говерла" і т.п.
    ЗІ: якшошо - пояснення не для Вас, а для тих, кому цікаво - питання такі ставились.
    ...Іра то все не більше ніж гнілиє отмазкі, тому що, моя дитина вчиться в українсткій школі і з неї не глузують, не крутять пальцем біля скроні і його позиція поважається....
    ЗІ так що, не для Вас, а для тих кому цікаво... оцінюйте людину не по словах, а по діях....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    15 822

Типово

кумедно, що 22.06 "День памяти и скорби" автори запопадливо розшифрували - початок ВВВ Тобто не мають ілюзій щодо своїх виконавців на місцях*-))))

ну і про 50 мільйонів усміхнуло*-))))
    точно, - ленинцы - знают с каким материалом работают

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

Мені змінити місце проживання?*-) Я наче й мешкаю в місті обласного значення.

У мене було два варіанти: переїхати в село*-) або відкрити власну школу. Перший не став реальністю через організаційні моменти, другий - через фінансове питання.

До речі, зараз відкриваєтсья український дитсадок (підкреслюю, не на папері, а саме україноорієнтованиї), так бажаючих вистачає попри те, що він платний.
    .. і знову отмази, то му що укрїнських шкіл в місти точне не менше ніж російських....

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 775

Типово

так и пишу чтобы вам понятнее было, так сказать мовою оригинала
    А вы попробуйте по человечески писать.
    Знаю, сначала будет трудно
    Нужно будет классику почитать
    Но на пути к культуре - глядишь - кое что и в мировоззрении поменяется
    А смысл?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 775

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    .. і знову отмази, то му що укрїнських шкіл в місти точне не менше ніж російських....
    У Иришки не нашлось украиноязычной школы рядом? Какой ужас. Теперь понятен ее пыл.
    А смысл?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

У Иришки не нашлось украиноязычной школы рядом? Какой ужас. Теперь понятен ее пыл.
    .. и заметь так ведут себя все "революционеры" требуют от других делать то, что сами не делают.... они даже не смешные, они просто обиженные не жизнь детки...

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

(втомлено)
    Мені там, раніше, пані вчителька теж зуб давала, що їх дофіга. На ділі виявилось, що всі вони на папері і лише вивіску мають "Українська". Вона навіть це визнала. Навіщо мені віддавати джитину в школу, в якій вчителі не знають мови, яко викладають і роблять безліч граматичних помилок? (була в декількох таких "українських").

Якщо Ви порадите мені дійсно українську школу - я буду вдячна Вам до скону віку*-)

Я дуже серйозно підхожу до питання освіти дитини і мовний аспект грає дуже важливу роль, самі розумієте. Втім, наразі маємо україномовну дитину в російськомовній школі От, до речі, прямісіньке порушення моїх, україномовної, прав.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    32 775

Типово

.. и заметь так ведут себя все "революционеры" требуют от других делать то, что сами не делают.... они даже не смешные, они просто обиженные не жизнь детки...
    Полагаю, если бы за революцию платили лучше - то дите училось бы в Англии. И там бы и осталось с любовью к Родине.
    А смысл?

Дописів
    10 283

Типово

Цитата Допис від Кострома Переглянути допис
    Казалось бы - при чём тут Россия!?

И да - про поколение которое не знает русского - это сильно.

Где интерено на украине такой заповедник?
    при том, что языковый вопрос, это не просто проблема второго государственного языка, это вопрос независимости Украины, зачем Украине русский язык?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 264

Типово

(втомлено)
    Мені там, раніше, пані вчителька теж зуб давала, що їх дофіга. На ділі виявилось, що всі вони на папері і лише вивіску мають "Українська". Вона навіть це визнала.

Якщо Ви порадите мені дійсно українську школу - я буду вдячна Вам до скону віку*-)
    .. не втомлено... Іра мені по фіг Ваші отмазки вся Ваша "революційність" і любовь до Ураїни нічого не варті, вішайте лапшу на вуха і в подальшому тим, кому це подобається...

Сторінка 287 з 482 ПершаПерша ... 187237277278279280281282283284285286287288289290291292293294295296297337387 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті