Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 245 з 482 ПершаПерша ... 145195235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255295345 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 9626, показано з 4 881 по 4 900.

Тема: русский язык получит равные права с украинским!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    Спокойный, я зрозуміла! Вам треба все розжовувати, щоб не залишалося жодного натяку на можливість самому щось домислити! Бо Ви домислюєте таааке, що на голову не налазить.

Я говорила, що досі зустрічаються люди, які агресивно ставляться до україномовних. Негатив, лайка, образи і решта "принад" - мають місце в нашому суспільстві. Звичайно, це не означає, що так реагує кожен.

Сподіваюсь, Вам нарешті зрозуміло?
    В выделенном мною абзаце единственно правильным по смыслу является последнее предложение о том, что "це не означає, що так реагує кожен".
    А по поводу агрессии, негатива, лайки, образ, то это скорее не признау языковой принадлежности, а общей культуры, которая не зависит от языка, на котором предпочитают общаться люди. Как это Вы здесь не рассказали нам, как это делают многие, о мате и фене, привнесенным на Украину русскими и русскоговорящими. Для полноты картины.
    Ну то такэ...

Дописів
    8

Типово

До речі...Я тільки сьогодні зареєструвався на цьому форумі...Дякую, дякую за привітання...Але...Велике АЛЕ...Відображення свого профілю бажаю українською...перемикаю...а що це таке??? 90 відсотків інформації зображено англійськими словами... Де ці хєрмани, які волають, що утискають руську язику???? Сайт міста держави Україна не має переклада українською...!!!! Ще раз запитую - ЯКУ МОВУ УТИСКАЮТЬ???

Дописів
    165

Типово

Те у кого проблемы с украинским языком просто тупые. Этот закон принят для умственно отсталого населения Украины

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від L_Pt Переглянути допис
    Так ви нам свої знання і не продемонстрували, щоб вказати, чим "російська" математика легша для розуміння, ніж "українська". Тільки типове хамство.

А так, черговий характерний випадок, коли віртуал вимагає не збереження «російської» математики, бо вона російською широко викладається як у школах так і у ВНЗ, а заборони «української». «Целесообразность...»
    Какая прелесть. В типичном хамстве меня обвиняет человек, который для начала огульно решил сообщить сообществу, что я "не смог овладеть формулами", нафантазировав это чудесным вычурным образом, а затем просто обвинил меня же во лжи, так и не сумев(и даже не попытавшись) пояснить, что именно он имел в виду и чем он может подтвердить сам факт лжи.

Почетный форумчанин
    Тема года 2009, Подпись года 2011
    Дописів
    37 298

Типово

Повторюся:

В російської термінології зрідка бувають свої власні, що сильно відрізняються від прийнятих міжнародних. В українській мені такі невідомі.
    Цитата Допис від Ґонта Переглянути допис
    Додатній, від'ємний, відсоток, кут, промінь...
    Ну і класика жанру - мимобіжні прямі
    Гонта, спасибо.
    Вся проблема ЛПТ в том, что у него пока чтонет детей.
    Поэтому он не знает:
    ни когда они идут в школу, ни укр.терминологии по математике, физике, химии и т.д.
    а мыслит какими-то абстрактными "международными" терминами.

Дописів
    2 678

Типово

Цитата Допис від insect Переглянути допис
    Те у кого проблемы с украинским языком просто тупые. Этот закон принят для умственно отсталого населения Украины
    Умственно отсталое население тоже граждане и государство обязано о них заботится.
    Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone.(с) Oldboy

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    Какая прелесть. В типичном хамстве меня обвиняет человек, который для начала огульно решил сообщить сообществу, что я "не смог овладеть формулами", нафантазировав это чудесным вычурным образом, а затем просто обвинил меня же во лжи, так и не сумев(и даже не попытавшись) пояснить, что именно он имел в виду и чем он может подтвердить сам факт лжи.
    Стільки слів, замість того щоб нарешті привести хоч один випадок, де «українська» математика складніша для розуміння за «російську».
    Не знайте такого прикладу? А стільки тут кричали…
    І тепер скажете що я був не правий?
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Дописів
    165

Типово

Цитата Допис від MEV Переглянути допис
    Умственно отсталое население тоже граждане и государство обязано о них заботится.
    Ну так для них бы лучше пару больничек бы построили, вот даже на это форуме есть пациенты.

Почетный форумчанин Аватар для Ґонта
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    13 189

Типово

Цитата Допис від Мих-Мих Переглянути допис
    До речі...Я тільки сьогодні зареєструвався на цьому форумі...Дякую, дякую за привітання...Але...Велике АЛЕ...Відображення свого профілю бажаю українською...перемикаю...а що це таке??? 90 відсотків інформації зображено англійськими словами... Де ці хєрмани, які волають, що утискають руську язику???? Сайт міста держави Україна не має переклада українською...!!!! Ще раз запитую - ЯКУ МОВУ УТИСКАЮТЬ???
    Двигунець форуму не локалізований на всі 100%, це так.
    Коли форум перейшов на цю версію, знайшли локалізацію. Але після того версія була оновлена, локалізація - ні.
    Локалізацією, зазвичай, займаються добровільці, і це стосується всіх мовних версій.
    В нашому випадку - Віталій Стопчанський (Київ). Треба звертатися до нього. Потім - до Адміна форуму, щоб підключив оновлені мовні файли.
    Нам своє робити

Німецька мова влітку

Дописів
    707

Типово

Цитата Допис від vch Переглянути допис
    Все логічно. Звідки в неукраїнській родині візьмуться діти-українці?
    в семье говорим на русском, иногда суржик. Ребенка сознательно повела в украинскую школу. Вчерашняя ситуация: должен прийти с улицы в 14.00, пришел в 14.30, мне с порога - Вибачте, будь ласка, я запiзнився...

Думаю, подрастающее поколение более "украинизировано", если можно так выразиться, опять же во много благодаря ТВ, музыке и т.д., у нас такого не было.

Один русскоговорящий знакомый, будучи в командировке в Питере, покупал жвачку со словами: "Орбiт зелена м'ята", он сам был в шоке.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    71

Типово

Цитата Допис від insect Переглянути допис
    Ну так для них бы лучше пару больничек бы построили, вот даже на это форуме есть пациенты.
    Зачем им больнички, лагеря в Донецкой области, шахты и рудники для них самое то. НА, нет, в любимой России можно участок Сибири взять в аренду.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Цитата Допис від vch Переглянути допис
    ...
    Справа в часі. Телебачення дуже жорстко регулює час, кожна секунда часу це тисячі гривень від рекламодавців. Тому деякі канали у погоні за прибутками жмуть час, накладаючи більш швидкий текст на оригінал інтервю..

Ця фішка не тільки на українському телебаченні. В інших країнах така сама фігня.
    Я вообще то упоминал русскоязычную передачу о Людмиле Гурченко, которая была переведена на украинский путем наложения на русскоязычную дорожку языка переводчика. Я не о тексте или подстрочном переводе, и не о сурдопереводе, необходимость и возможность которых не оспаривается. Вот как лично Вы бы отнеслись к такой переводной передаче?
    Ну то такэ...

Почетный форумчанин
    Дописів
    37 298

Типово

Стільки слів, замість того щоб нарешті привести хоч один випадок, де «українська» математика складніша для розуміння за «російську».
    Не знайте такого прикладу? А стільки тут кричали…
    І тепер скажете що я був не правий?
    додаток, добуток, луги, щільність, похідна, від"ємне
    это так...походя...и учтите, речь не только о математике: физика, химия, биология, экономическая география.....

Один русскоговорящий знакомый, будучи в командировке в Питере, покупал жвачку со словами: "Орбiт зелена м'ята", он сам был в шоке.
    зомбореклама детектед

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від Калупайзершвили Переглянути допис
    Ссылку там поправил. Дублирую здесь. Извольте читать, что писали.
    Цитировать ту пургу в виде букв у меня нет желания. Учитесь как-то запоминать, что ли, что и где вы писали и кого при этом могли задеть.
    Колупайзер, беда таких пустомель-балаболов, как Вы - банальное скудоумие. У Вас не возникло желание "цитировать" по одной единственной причине - просто нечего. Вы изначально поняли, что обгадились и теперь просто извиваетесь ужом на сковородке, пытаясь делать хорошую мину. То, что я мог "задеть" как Вы выразились, какого-то впечатлительного лоха, никоим образом не означает, что я утверждал то, что Вы по наивной глупости и простодушию пытались мне приписать. Так что учитесь сливаться достойно. Извинения Ваши мне теперь уже не нужны. Считаю Вас пустым человеком, болтуном и пустомелей. Всего доброго.

Дописів
    24 545

Типово

Цитата Допис від krissa Переглянути допис
    это так...походя...и учтите, речь не только о математике: физика, химия, биология, экономическая география.....
    Я тут бачу складність тільки для людей, що принципово не знають української.
    Бо все це побутові слова, а не специфічні терміни.

Нагадаю, мова пішла про:
    Я даже представить себе не могу, как можно изучать на мове, к примеру, функциональный анализ, теорию вероятностей и мат.статистику, дифференциальные уравнения и прочие дисциплины со сложнейшей терминологией и немыслимым уровнем абстракции.
    А не про навчання неукраїномовних дітей в україномовній школі.
    Будь-яка імперія – це зло.
    Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.

Звідки Ви
    Пересеченная распи*дяйством местность
    Дописів
    21 990

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    Я вообще то упоминал русскоязычную передачу о Людмиле Гурченко, которая была переведена на украинский путем наложения на русскоязычную дорожку языка переводчика. Я не о тексте или подстрочном переводе, и не о сурдопереводе, необходимость и возможность которых не оспаривается. Вот как лично Вы бы отнеслись к такой переводной передаче?
    Якщо уважно прислухатись, накладається не просто переклад, накладається швидкий текст, таким чином Гурченко говорить фразу за 10 секунд, перекладач втискує цю фразу в 7. На зекономлених секундах йде реклама.

Відношення моє до подібних фокусів негативне.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Как много сегодня вновьзарегистрированных. И именно в этой теме. Неужели опять клоны? Или борьба "за украинскую мову" (читай, против русского языка) перешла на более качественный информационный уровень.
    Ну то такэ...

Почетный форумчанин
    Дописів
    37 298

Типово

Я тут бачу складність тільки для людей, що принципово не знають української.
    Бо все це побутові слова, а не специфічні терміни.Нагадаю, мова пішла про:

А не про навчання неукраїномовних дітей в україномовній школі.
    а не охренели ли вы?
    с какого перепугу это бытовые термины?
    у вас специфичный быт, однако..у большиства он гораздо проще.
    на счет высшей математики ничего сказать не могу - ещё не дошли.
    Но предполагаю, что и там этого добра достаточно (помимо "международной" терминологии)

Дописів
    165

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    Как много сегодня вновьзарегистрированных. И именно в этой теме. Неужели опять клоны? Или борьба "за украинскую мову" (читай, против русского языка) перешла на более качественный информационный уровень.
    Вы бредите ?
    Кто не за нас тот против нас?

Почетный форумчанин Аватар для Ґонта
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    13 189

Типово

Цитата Допис від krissa Переглянути допис
    А в чому "складніше"?
    Що "слагаемое", що "додаток" для першокласника - новий термін, і яка різниця, якою мовою він вдома говорить?
    Те ж стосується і інших термінів.
    Ніхто ж не вводить термін "Діти, запишіть що означає слово похідна". Матеріал побудований так, що попереднє викладання підводить до того, що буде введене нове математичне поняття. А як його назвати - производная чи похідна - це вже не важливо для учня, який до цього не знав такого поняття. Ввели поняття, розтлумачили, що це означає, як його інтерпретувати з точки зору математики, і приклади з точки зору фізики. І озвучили цьому поняттю термін, з яким і будуть далі оперувати. І вимовляють цей термін під час подальшого вивчення предмету - взяти похідну, знайти похідну, перша чи друга похідна, таблиця похідних... Все. У учня з цим ТЕРМІНОМ проблем вже немає.
    Ну от повірте мені на слово, як вчителю математики (хоч і колишньому)
    Нам своє робити

Німецька мова влітку

Сторінка 245 з 482 ПершаПерша ... 145195235236237238239240241242243244245246247248249250251252253254255295345 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті