Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 88 з 482 ПершаПерша ... 38787980818283848586878889909192939495969798138188 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 9626, показано з 1 741 по 1 760.

Тема: русский язык получит равные права с украинским!

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від engineer_alex Переглянути допис
    Сколько стоит школа, или репетиторы, которые позволят свободное владение английским?
    Свидомиты в школе не ставят задачи учить английский. Главное - мова, а на остальное - денег нет.
    Если мозгов нет, никакой репетитор не поможет. Мой сын с базовым образованием, все Олимпиады по английскому выигрывал и Сертификат Тойфл получил. Главное -желание учиться, и сама учеба. А если сидеть и петь песни, что денег нет на УЧЕБУ, то ничему не научишься.

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    Ваш тезис об основном атрибуте не выдерживает никакой критики на примере многих стран. Почему Вы считаете Украину в чем то особенной и абсолютно непохожей на другие страны? Ведь когда речь заходит о приоритетах развития, то большинство (и Вы в том числе) горой стоите за "европейский путь развития". Но когда вам предлагают использовать опыт Европы в решении языковых проблем, вы хором запеваете песню про "основной атрибут". Может не в атрибуте дело, а в мозгах у некоторых? Никогда не задумывались?
    Знаю, знаю, тут уже Игдрасиль эту байку здесь запевал про вавилонскую башню. Вам, конечно, виднее, каким она здесь боком, но нельзя не заметить излишнюю любовь "патриотов" к легендам и мифам. Это как бэ, символизирует, нет?
    напишіть конкретні приклади вирішення мовних проблем по-європейськи. обговоримо.

Почетный форумчанин Аватар для j
    Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    ...які будуть питання?
    Даремно пан переймався аж занадто. На будь які ваші аргументи буде одна відповідь: а можна чтобьі украінскій нє учіть?
    ...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Если мозгов нет, никакой репетитор не поможет. Мой сын с базовым образованием, все Олимпиады по английскому выигрывал и Сертификат Тойфл получил. Главное -желание учиться, и сама учеба. А если сидеть и петь песни, что денег нет на УЧЕБУ, то ничему не научишься.
    він - бот. з ним можна не спілкуватися

Дописів
    12 402

Типово

Цитата Допис від j Переглянути допис
    Вы испытываете трудности в общении со мной?
    Ні, я з вами не спілкуюсь. А ось мій батько у свої 70 мав проблеми.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Как это по украински патриотично и демократично. Папуасы, блин.
    Ну то такэ...

Дописів
    12 402

Типово

трясця, ви все звалили до однієї купи.
    давайте, по пунктам:
    1. ви мали, маєте і будете мати право розмовляти де завгодно тією мовою, якою вам зручно. Це безумовне право людини.
    2. громадянство - це статус, а не право. а щоб отримати статус, ви повинні відповідати умовам: "право крові", "право території" і т.і.
    3. ви маєте право на отримання громадянства коли відповідаєте певним критеріям. я вважаю, що одними з них повинно бути знання державної мови, що, до речі, закріплено в законі України "Про громадянство".
    4. статус громадянина надає його володарю певних громадянських прав, які не мають особи без громадянства, основними з яких є активне та пасивне виборче право, тобто, право обирати, та право бути обраним.
    5. тому, якщо провести логічний ланцюжок, ви отримаєте "прибалтійський варіант": не знаєш державної мови - не маєш права обирати і бути обраним.
    які будуть питання?
    Не треба по пунктах. По пунктах я Вам легко доведу що ви "негр преклонных годов".

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від rrri Переглянути допис
    Тільки в цьому? В 70 людина вже має дуже багато проблем і їх стає все більше і більше.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

так завжди буває, коли приїздиш в іншу країну. я перевіряв, росіяни, що ніколи не бували в Україні, таки майже не розуміють української.
    наші яруські інтернет-емігранти винні оГороду купу грошей за безкоштовні уроки української. )

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Не треба по пунктах. По пунктах я Вам легко доведу що ви "негр преклонных годов".
    мені? ги.
    тобто, у вас немає питань? все логічно? так отож!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Как это по украински патриотично и демократично. Папуасы, блин.
    Ну, да, ему морду бьют, а он демократично должен поставить левую щеку
    Спокойный, де вы у нас аристократию видели? Все выходцы из рабоче-крестьянского государства с прослойкой из гнилой интеллигенции, а запевалы, вообще из Донецкого региона

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

напишіть конкретні приклади вирішення мовних проблем по-європейськи. обговоримо.
    Объясните факт существования шведского языка официальным, наряду с финским в Финляндии. И это при том, что шведов там всего 3%, при том, что Финляндия большую часть своей истории была в колониальной зависимости от Швеции.
    Этого достаточно? Надеюсь Вы не ждете от меня развернутого реферата о решении языкового вопроса в Европе? Если так, то Гугль Вам в помощь. Уверен, Вы справитесь.
    Ну то такэ...

Дописів
    12 402

Типово

Тільки в цьому? В 70 людина вже має дуже багато проблем і їх стає все більше і більше.
    І ці проблеми треба ще більш усугубити. Так? Щоб ще і у лікарнях спілкувались тільки украінською.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Ну, да, ему морду бьют, а он демократично должен поставить левую щеку
    Спокойный, де вы у нас аристократию видели? Все выходцы из рабоче-крестьянского государства с прослойкой из гнилой интеллигенции, а запевалы, вообще из Донецкого региона
    Гмм, при чем тут аристократия? Попробуйте перечитать пост, на который отвечаете, еще раз
    Ну то такэ...

Дописів
    12 402

Типово

так завжди буває, коли приїздиш в іншу країну. я перевіряв, росіяни, що ніколи не бували в Україні, таки майже не розуміють української.
    наші яруські інтернет-емігранти винні оГороду купу грошей за безкоштовні уроки української. )
    Так я ж і кажу: іх треба лишити громадянства.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Так я ж і кажу: іх треба лишити громадянства.
    А лучше сразу расстрелять
    Ну то такэ...

Дописів
    32 194

Типово

Опять спрошу, Вам конкретно что помешало освоить украинский язык ? Почему не общаетесь на нём ?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    Опять спрошу, Вам конкретно что помешало освоить украинский язык ? Почему не общаетесь на нём ?
    Ну сказано же, "никакой репетитор не поможет"
    Ну то такэ...

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Объясните факт существования шведского языка официальным, наряду с финским в Финляндии. И это при том, что шведов там всего 3%, при том, что Финляндия большую часть своей истории была в колониальной зависимости от Швеции.
    Этого достаточно? Надеюсь Вы не ждете от меня развернутого реферата о решении языкового вопроса в Европе? Если так, то Гугль Вам в помощь. Уверен, Вы справитесь.
    пояснюю: частини Фінляндії не були колоніями відразу двох імперій, та не воювали одна з одною. тому кожен фін не має проблем із самоідентифікацією і не дозволяє деяким представникам нацменшостей цинічно використовувати подібні трагічні сторінки своєї історії.

Сторінка 88 з 482 ПершаПерша ... 38787980818283848586878889909192939495969798138188 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті