Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 87 з 482 ПершаПерша ... 37777879808182838485868788899091929394959697137187 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 9626, показано з 1 721 по 1 740.

Тема: русский язык получит равные права с украинским!

Дописів
    12 402

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    якщо вони не володіють державною мовою?
    Ну да, вони ж не мають прав. Вони ж не українці. Нехай десь там у куточку базікають собі своєю мовою...

Дописів
    5 723

Типово

Все просто. Свидомиты гнобились другими - теперь сами хотят гнобить.

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від rrri Переглянути допис
    Ну да, вони ж не мають прав. Вони ж не українці. Нехай десь там у куточку базікають собі своєю мовою...
    ви маєте на увазі "прибалтійський варіант"?

Дописів
    5 723

Типово

Приднестровский.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

я проти будь-яких іноземних паспортів у громадян України. і офіційна мова повинна бути одна.
    Я то Вас прекрасно понимаю. Осталось только выяснить для большинства непонимающих, а почему, собственно, повинна бути одна? И кому она повинна? Вы бы смогли ответить на этот простой вопрос?
    Ну то такэ...

Дописів
    4 765

Типово

Цитата Допис від Jr_Vlad Переглянути допис
    переходим на метафоры? Ты на вопрос ответить можешь или где, алё, мозк?
    нищим со скудными мозгами не подаю!

Почетный форумчанин Аватар для j
    Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово

Цитата Допис від engineer_alex Переглянути допис
    Вот же свидомиты лживые - на русских прут, а против евреев даже слово сказать боятся - сразу видно, у кого реальная власть в этой стране.
    И, кстати да. Уж где-где, но в Днепре и в Одессе должен быть региональным не русский, а иврит. А в Умани вообще - идиш.
    Вы уже научились читать закорлюки справа налево?
    Не теряйте времени, записывайтесь в воскресную школу при ближайшей синагоге
    ...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)

Дописів
    4 517

Типово

Вы сами то поняли шо написали? Может сразу представителей доминирующего негосударственного языка лишить гражданства?
    Конечно я вполне понимаю о чем говорю. И даже знаю причину доминирования. У меня отец местный украинец, вынужден был переучиваться на русский в вузе. Муж украинец - переходит свободно на русский. Это не просто частный случай, а пример.) В то время как русскоговорящие переходить на украинский при общении с украинцем не желают, у них трудности.
    .

Звідки Ви
    Ку-Ку
    Дописів
    8 258

Типово

Цитата Допис від река Тигр Переглянути допис
    нищим со скудными мозгами не подаю!
    яхирею. Да ты его потерял шоле?

Звідки Ви
    Ку-Ку
    Дописів
    8 258

Типово

Цитата Допис від Синичка Переглянути допис
    В то время как русскоговорящие переходить на украинский при общении с украинцем не желают, у них трудности.
    Да.

Дописів
    12 402

Типово

ви маєте на увазі "прибалтійський варіант"?
    Я не знаю що таке "прибалтійський варіант".

Я маю на увазі, що люди які бажають розмовляти у суді, у школі, ітд, своєю мовою а не українською, немають ніяких прав висловювати свою думку, що до устрою України, та немають ніякого стосунку до написання законів та конституції, а це все одно що не бути громадянином цієї країни.

Звідки Ви
    Ку-Ку
    Дописів
    8 258

Типово

Цитата Допис від j Переглянути допис
    А в Умани вообще - идиш.
    Джей, не бреши, их там %15 от общего населения. Ненадаляля.

Дописів
    1 571

Типово

Цитата Допис від buddy Переглянути допис
    Різниця між британським та американським діалектом - така сама як між полтавською та львівською говіркою - кілька слів та вимова. Все доволі зрозуміло.
    Т.е. между полтавой и львовом пару слов и вимова? ух ты...

те, що лише 5-еро з класу торопають іноземну - то це проблеми лінощів іншої частини класу. Я закінчив школу 7 років назад, зараз завершую академію, і що таке лінощі учнів/студентів, "дай списати"/"а як буде"/"а підкажи" і т. п. знаю не з інтернету, а з життя. якщо батьки не виховали в дитині почуття відповідальності перед самим собою, то ніяка школа не допоможе...
    шо никада никада не списывал?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    Я то Вас прекрасно понимаю. Осталось только выяснить для большинства непонимающих, а почему, собственно, повинна бути одна? И кому она повинна? Вы бы смогли ответить на этот простой вопрос?
    я вже відповідав на це питання. у цій темі. тому що єдина мова - основний атрибут і консолідуючий елемент для єдності будь-якої нації.
    про Вавілонську вежу, я впевнений, ви щось чули.

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    4 082

Типово

Цитата Допис від j Переглянути допис
    И, кстати да. Уж где-где, но в Днепре и в Одессе должен быть региональным не русский, а иврит. А в Умани вообще - идиш.
    Вы уже научились читать закорлюки справа налево?
    Не теряйте времени, записывайтесь в воскресную школу при ближайшей синагоге
    Суботню!!! У них субота - основний день!

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    4 082

Типово

Цитата Допис від DRA Переглянути допис
    Т.е. между полтавой и львовом пару слов и вимова? ух ты...

шо никада никада не списывал?
    Прикинь!

Дописів
    12 402

Типово

Цитата Допис від Синичка Переглянути допис
    Конечно я вполне понимаю о чем говорю. И даже знаю причину доминирования. У меня отец местный украинец, вынужден был переучиваться на русский в вузе. Муж украинец - переходит свободно на русский. Это не просто частный случай, а пример.) В то время как русскоговорящие переходить на украинский при общении с украинцем не желают, у них трудности.
    Я так понимаю Сталин виноват и поэтом у надо создать русскоговорящим трудности в общении?

Почетный форумчанин Аватар для j
    Звідки Ви
    Джей з оГороду
    Дописів
    55 142

Типово

...и поэтом у надо создать русскоговорящим трудности в общении?
    Вы испытываете трудности в общении со мной?
    ...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Я не знаю що таке "прибалтійський варіант".

Я маю на увазі, що люди які бажають розмовляти у суді, у школі, ітд, своєю мовою а не українською, немають ніяких прав висловювати свою думку, що до устрою України, та немають ніякого стосунку до написання законів та конституції, а це все одно що не бути громадянином цієї країни.
    трясця, ви все звалили до однієї купи.
    давайте, по пунктам:
    1. ви мали, маєте і будете мати право розмовляти де завгодно тією мовою, якою вам зручно. Це безумовне право людини.
    2. громадянство - це статус, а не право. а щоб отримати статус, ви повинні відповідати умовам: "право крові", "право території" і т.і.
    3. ви маєте право на отримання громадянства коли відповідаєте певним критеріям. я вважаю, що одними з них повинно бути знання державної мови, що, до речі, закріплено в законі України "Про громадянство".
    4. статус громадянина надає його володарю певних громадянських прав, які не мають особи без громадянства, основними з яких є активне та пасивне виборче право, тобто, право обирати, та право бути обраним.
    5. тому, якщо провести логічний ланцюжок, ви отримаєте "прибалтійський варіант": не знаєш державної мови - не маєш права обирати і бути обраним.
    які будуть питання?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    24 618

Типово

я вже відповідав на це питання. у цій темі. тому що єдина мова - основний атрибут і консолідуючий елемент для єдності будь-якої нації.
    Ваш тезис об основном атрибуте не выдерживает никакой критики на примере многих стран. Почему Вы считаете Украину в чем то особенной и абсолютно непохожей на другие страны? Ведь когда речь заходит о приоритетах развития, то большинство (и Вы в том числе) горой стоите за "европейский путь развития". Но когда вам предлагают использовать опыт Европы в решении языковых проблем, вы хором запеваете песню про "основной атрибут". Может не в атрибуте дело, а в мозгах у некоторых? Никогда не задумывались?
    про Вавілонську вежу, я впевнений, ви щось чули.
    Знаю, знаю, тут уже Игдрасиль эту байку здесь запевал про вавилонскую башню. Вам, конечно, виднее, каким она здесь боком, но нельзя не заметить излишнюю любовь "патриотов" к легендам и мифам. Это как бэ, символизирует, нет?
    Ну то такэ...

Сторінка 87 з 482 ПершаПерша ... 37777879808182838485868788899091929394959697137187 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті