| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ми розглядали питання хто що зробить коли фашисти приставлять пістолет до голови, часу на роздуми майже немає, або ти вертухай або труп. Тєст став охоронцем в таборі як і я. Якщо ти хотів взяти участь треба було викласти фото з криком "стріляйтє в грудь комуніста" але судячи з твоєї відповіді ти одягнув німецьку форму.![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Ура, какникулы!!!
Берегись, интернет!
5+
поискать по теме- это не "хероямслава" волать..
тут- мозг, таки, нужен!
Что до всего остального... хм... ну- я, прям- не знаю: такой бурный поток самокритики...С чего-бы это?!
А... новолуние-же, епрст!
тебя- ещё и в гугле "забанили"?! Ужос!
Кошмар!
в общем- резюмирую: ты- таки: тупое нацозабоченное быдло...![]()
Че, иногда, когда я тебя читаю - ловлю себя на мысли, что ты остановился в развитии в раннем детстве.
У тебя аргументация дошкольника. Ты бы ещё предложил с разгона головой в бетонную стену мне жахнуться, чтобы доказать какому-то там тебе, какой я бесстрашный.А тебе не приходит в голову, что любому действию необходимо хоть какое-то внятное обоснование ?
![]()
так- я ему уже предлагал: хочешь, чтобы специально для тебя нашёл и показал- отпиши сообщение следующего содержания: "я- тупое нацозабоченное быдло, в силу отсутствия мозга и врождённой кривизны рук-не умею найти в теме то, что меня интересует...", оно- морозится и "стрелки переводит"...
хочет: " и- рыбку съесть, и- ... сесть" )))
от- такие нонче поцтриоты...))))
Тєст ти ссикун і пособник фашистів!Це ж ти волав: "Такие как ты - рождаются потенциальными предателями.", "Тьфу, ШЕРСТЬ трусливо-продажная ! " і т.п. мов би сам обрав смерть замість роботи вєртухаєм, а тут опа і всявся просто викласти фото своєї мармизи!
Тобі ж не загинути пропонують, а ти майже добу думав над відповіддю проте все одно злякався. Голодним та змореним полоненим радянським солдатам ніхто не давав подумати їх виводили до купи трупів і питали- так чи ні!
Я навів простий приклад на який реальний герой який не побоявся б смерті відповів би за дуже короткий час(який треба щоб увімкнути веб камеру чи знайти фото на компі). Проте ти засцяв, ти не герой, ти інтернет онаніст! Ти провалив просте випробування, страшно подумати що б ти робив під страхом смерті....
ЗІ і кому ти треба ловити і бити тебе? Цей форум дискусійний клуб та збіговисько графоманів.Бздикло ти тєстік!
![]()
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Прокисше тєсто ти будеш повторювати свої повідомлення замість відповіді?
Я теж повторюсь:
Тєст ти ссикун і пособник фашистів! Це ж ти волав: "Такие как ты - рождаются потенциальными предателями.", "Тьфу, ШЕРСТЬ трусливо-продажная ! " і т.п. мов би сам обрав смерть замість роботи вєртухаєм, а тут опа і всявся просто викласти фото своєї мармизи!
Тобі ж не загинути пропонують, а ти майже добу думав над відповіддю проте все одно злякався. Голодним та змореним полоненим радянським солдатам ніхто не давав подумати їх виводили до купи трупів і питали- так чи ні!
Я навів простий приклад на який реальний герой який не побоявся б смерті відповів би за дуже короткий час(який треба щоб увімкнути веб камеру чи знайти фото на компі). Проте ти засцяв, ти не герой, ти інтернет онаніст! Ти провалив просте випробування, страшно подумати що б ти робив під страхом смерті....![]()
Ну добре не добу, ти впіймав мене чудо бой! Ти перед тим як публічно всятися думав 19 хвилин по форумному годиннику, за цей час німці тебе розстріляли разів десять. Що з цього? Як це змінить те що ти ссикун і балабол? Ці цитати про тебе- "Такие как ты - рождаются потенциальными предателями.", "Тьфу, ШЕРСТЬ трусливо-продажная ! "
Спочатку надувся типу герой, а потім мокрі штани. Та ще й пафосу стільки...
Че, ты время засекаешь на ответ, видимо, потому что считаешь себя центром Вселенной.
То, что тебе, Митрофанушке-недорослю, вообще кто-то ещё отвечает - показатель исключительной доброты, щедрости и благотворительного человеколюбия (филантропии) оГородников.
Подведу итог. Ты расстроился, что твоё признание заведомой готовности к предательству никто не оценил. Что ж. Такова жизнь. Не все исповедуют мораль
подлеца и труса. Для тебя это будет новым уроком жизни.![]()
Ну так я тобі запропонував легко довести що ти не "подлец и трус"! Давай друга спроба тєсто!Ти не визнаєш що перед смертю станеш зрадником? Доведи! Де твоя сміливість?
Ну герой!
Ти б пішов співпрацювати, проте зізнатися боїшся, ти ж навіть боїшся що тебе по фото впізнають і будуть дражнити! Ссикун ти тєст як і ті радянськи вояки в німецьких таборах, з рештою як і більшість людей, то ж засунь свій героїчний пафос собі в дупу, ти вже обісцявся запізно робити героїчну позу...
Че, у подростков-младшеклассников в моё время это называлось "брать на слабо", подначивать.Неужели ты не понимаешь, что выглядишь нелепо и глупо, словно недоразвитый ребёнок, который уже обгадился, но продолжает упрямо гнуть свою линию ?
Ты придумываешь какие-то смешные критерии, пытаясь отвлечь внимание от реальных вещей. Например, реальной истории из твоей жизни, где ты реально обосрался.![]()
кагбе, в тему:
http://www.yaplakal.com/uploads/post...7785959710.jpg
ps
сейчас стукач побежит жаловаться администрации...)))
Востаннє редагував Сиамский Кот: 26.03.2012 о 22:25
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks