Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 8 з 11 ПершаПерша 1234567891011 ОстанняОстання
Всього знайдено 205, показано з 141 по 160.

Тема: Сдох, гнида!

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    57 105

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    Маячня з граматичними помилками, які громадяни срср? Ви про що? Де данні по кількості тих кому фашисти запропонували працювати вєртухаєм і скільки відмовилися?
    ЗІ Питання до всіх ви дійсно вірите що радянський хлопчина вбив понад 10000 євреїв власноруч? І німець керівник концтабору(який ще здається живий) до цього не причетний аж ніяк?
    Безусловно, в первую очередь вообще нужно судить руководителя - ведь он отдавал приказы.
    Остальной персонал - соучастники.
    Если засудили только Демьянюка, а все эти люди до сих пор на свободе - это шедевр предвзятости.
    фото и видеосъемка свадеб, выпускных, праздников

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Yar Переглянути допис
    Безусловно, в первую очередь вообще нужно судить руководителя - ведь он отдавал приказы.
    Остальной персонал - соучастники.
    Если засудили только Демьянюка, а все эти люди до сих пор на свободе - это шедевр предвзятости.
    Просто німці цим фінтом перекинули на радянського полоненого всю вину, а самі типу не при чому. Керівник табору відсидів 4,5 роки після війни. "Хто вбив тисячі євреїв?" - полонений радянський солдат! І все чудово...
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Сиамский Кот
    Guest

Типово

Блін знову злився! Вчишся в неадеквата?
    я "слился"?

любезный, если ты букварь на первой своей перемене скурил- я тебе не доктор.
    Читать умеешь? А- длиные слова?
    А- анализировать прочтённое?

если "Да"- вперёд по теме или в поиск, если "Нет"(особенно- последний вопрос)- к узкопрофильному медицинскому специалисту...

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Сиамский Кот Переглянути допис
    я "слился"?

любезный, если ты букварь на первой своей перемене скурил- я тебе не доктор.
    Читать умеешь? А- длиные слова?
    А- анализировать прочтённое?

если "Да"- вперёд по теме или в поиск, если "Нет"(особенно- последний вопрос)- к узкопрофильному медицинскому специалисту...
    Знову якийсь потік свідомості хворого мозку...
    Ти замість відповісти на просте питання юліш як хвойда на клієнті!
    Повторю для проблемних:
    ти скажеш радянському ветерану який був в полоні що він не воїн червоної армії?
    ЗІ поясни що це означає "А-"? Нові правила граматики якісь?
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Сиамский Кот
    Guest

Типово

Знову якийсь потік свідомості хворого мозку...
    Ти замість відповісти на просте питання юліш як хвойда на клієнті!
    ФЕЕРИЧНО!!!
    Бу-га-га!!!
    )))
    Тупоголовый нацозабоченный наконец-то извлёк из своего подсознания свою суть: хвойда".
    Вот- только маленькая ошибка: такие , как ты- не "на", а- "под": вечно под кого-то стелитесь...в общем: кроме психиатра- загляни ещё и к сексопатологу...)))

по поводу остального: пользуйся поиском, для таких, не крепких умишком, как мой визави- специально искать или повторять- не намерен.
    или, как говорил один уважаемый пользователь: хочешь, чтобы специально для тебя нашёл и показал- отпиши сообщение следующего содержания: "я- тупое нацозабоченное быдло, в силу отсутствия мозга и врождённой кривизны рук-не умею найти в теме то, что меня интересует..."
    выбирай...

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

ФЕЕРИЧНО!!!
    Бу-га-га!!!
    )))
    Тупоголовый нацозабоченный наконец-то извлёк из своего подсознания свою суть: хвойда".
    Вот- только маленькая ошибка: такие , как ты- не "на", а- "под": вечно под кого-то стелитесь...в общем: кроме психиатра- загляни ещё и к сексопатологу...)))

по поводу остального: пользуйся поиском, для таких, не крепких умишком, как мой визави- специально искать или повторять- не намерен.
    или, как говорил один уважаемый пользователь: хочешь, чтобы специально для тебя нашёл и показал- отпиши сообщение следующего содержания: "я- тупое нацозабоченное быдло, в силу отсутствия мозга и врождённой кривизны рук-не умею найти в теме то, что меня интересует..."
    выбирай...
    Чергове весняне загострення у совка. Немає Батьківщини , ні пошани. Українці чужі, бо шанують свою землю, мову . От і залишається тільки захищати несправедливе і криваве комуняцьке минуле.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    18 973

Типово

Маячня з граматичними помилками, які громадяни срср? Ви про що? Де данні по кількості тих кому фашисти запропонували працювати вєртухаєм і скільки відмовилися?
    ЗІ Питання до всіх ви дійсно вірите що радянський хлопчина вбив понад 10000 євреїв власноруч? І німець керівник концтабору(який ще здається живий) до цього не причетний аж ніяк?

Говнюк, более интересного слива я не слышал.

То есть на самом деле, Мусе Джалилю не предлагал быть Вертухаем?

А Карбышев, уж конечно, никоим образом не мог стать служащим РОА...

Вы, друг мой - фееричный чудак. На букву М.

ПС - Демьянюк является соучасником убийства 10 тысяч человек.

Полагаю, на самом деле больше.
    Не сложно быть соучаником

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

ФЕЕРИЧНО!!!
    Бу-га-га!!!
    )))

выбирай...
    Знову ніяких проявів мозкової діяльністі...
    Доречі ти забагато пишеш слово ВЄЄРІЧНО, ти дійсно так радієш чи це слово паразит?
    Стосовно цього
    я- тупое нацозабоченное быдло, в силу отсутствия мозга и врождённой кривизны рук-не умею найти в теме то, что меня интересует...
    - дуже самокритично, хвалю за чесність.

ЗІ в цілому емоційний фон твоїх повідомлень дуже негативний, ти не пробував пити чай з м'ятою, чи мастурбувати(як я зрозумів з жінками в тебе не виходить)? Занадто бурхлива, навіть неадекватна реакція...

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Кострома Переглянути допис

По перше хто ці всі люди? І до чого тут РОА? Під дулом пістолету поряд з купою тіл непогодившихся чи просто тих кому не посчастило - ти і кожен на цьому форумі погодиться стежити за порядком в таборі і стерегти євреїв від втечі. І не треба юнацького пафосу, понти на форумі це одне, а стояти біля купи трупів це інше.
    ЗІ стосовно виділеного фрагмента, тобто керівник концтабору який керував вбивствами ніпричому, це все полонені радянські солдати?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    57 105

Типово

Просто німці цим фінтом перекинули на радянського полоненого всю вину, а самі типу не при чому. Керівник табору відсидів 4,5 роки після війни. "Хто вбив тисячі євреїв?" - полонений радянський солдат! І все чудово...
    Вот с этим - полностью согласен
    фото и видеосъемка свадеб, выпускных, праздников

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від Кострома Переглянути допис

так і героєм не важко. іноді достатньо статті в газеті "Правда".
    зоя/таня, наприклад, дуже легко стала героїнею. з наганом за поясом.
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

ОПЫТНЫЙ
    Guest

Типово

Цитата Допис від William Asher Переглянути допис
    на самом деле уже лет как 15-20 назад передохли в нищете все реальные совковые ветераны-"победители")) на загаженных просторах 1/6 части суши, но недоразвитый дакота и прочие ему подобные, очевидно, не в курсе. а Демьянюк спокойно умер на воле на 92-м году сытой и благополучной жизни.
    Очень хочу что бы ты сука сдох на 100 году в мучениях,заживо сгнивая последние 30-40 лет своей жизни.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Вичитав цікаве по темі- керівник табору де працював Демянюк є винахідником способу вбивати людей підводячи вихлопні гази від танка до приміщень куди згоняли людей. Ось такий винахідник-раціоналізатор досі живий(принаймі був) і на свободі, а гніда Дакота радіє смерті радянського солдата!

Дописів
    32 194

Типово

Прізвища героїв в студію! Що, немає?
    Тих хто вижив та повернувся в союз, комуняки саджали в табори, як приклад мій дід який після звільнення з полону ще якийсь час воював в лавах червоної армії, а потім був засуджений і провів 10 років в Сибіру.
    А видеозапись тебе не предъявить ? У тебя, поди, в голове не укладывается, как это можно - не согласиться сотрудничать с врагом под угрозой для жизни ? Такие как ты - рождаются потенциальными предателями. Гены. Иудино племя.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    А видеозапись тебе не предъявить ? У тебя, поди, в голове не укладывается, как это можно - не согласиться сотрудничать с врагом под угрозой для жизни ? Такие как ты - рождаются потенциальными предателями. Гены. Иудино племя.
    Та кому ти розповідаєш тєсто? Тебе навіть не вбивством, просто пізд**ямі можна залаякати до всикачки, рембо інтернетний! Пафос свій в дупу засунь, піонер-герой Володя Дубінін!

Дописів
    32 194

Типово

Та кому ти розповідаєш тєсто? Тебе навіть не вбивством, просто пізд**ямі можна залаякати до всикачки, рембо інтернетний! Пафос свій в дупу засунь, піонер-герой Володя Дубінін!
    Ну это ж я рассказываю, что любой здесь обосрётся перед врагом, заранее оправдывая своё потенциальное предательство. Это ж я подбивал толпу своих друзей на КК отбуцкать одного мужика, а когда они отказались - убежал домой и завёл жалобную тему.
    Не отмазывайся, Че. Все уже поняли, какое нутро у тебя.
    Это про таких, как ты - анекдот :"Пиши сразу "в плен" ".
    Тьфу, ШЕРСТЬ трусливо-продажная !

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    Ну это ж я рассказываю, что любой здесь обосрётся перед врагом, заранее оправдывая своё потенциальное предательство. Это ж я подбивал толпу своих друзей на КК отбуцкать одного мужика, а когда они отказались - убежал домой и завёл жалобную тему.
    Не отмазывайся, Че. Все уже поняли, какое нутро у тебя.
    Это про таких, как ты - анекдот :"Пиши сразу "в плен" ".
    Тьфу, ШЕРСТЬ трусливо-продажная !
    Виклади фото свого писку і де працюєш-живеш! Вбивати не буду обіцяю! Фото викладай прямо в темі піонер-герой!

ЗІ всрався ссикун? Навіть мармизу свою за монітором ховаєш, а тут не війна, не концтабір, нікого не вбивають на твоїх очах, навіть бити тебе ніхто не буде максимум десь впізнають і посміються з тебе.

Дописів
    32 194

Типово

Виклади фото свого писку і де працюєш-живеш! Вбивати не буду обіцяю! Фото викладай прямо в темі піонер-герой!

ЗІ всрався ссикун? Навіть мармизу свою за монітором ховаєш, а тут не війна, не концтабір, нікого не вбивають на твоїх очах, навіть бити тебе ніхто не буде максимум десь впізнають і посміються з тебе.
    Что-то я твоей фотки с адресом на твоей аватаре не вижу. Может, у меня в настройках чё-то не то ?
    Ты не расстраивайся, Че. Никто тебя не осуждает за малодушие и трусость. Все люди разные.
    Просто забавно наблюдать, как ты пытаешься оправдать свои неприглядные черты тем, что, якобы, все такие. Что это как бы "норма".
    Не комплексуй. Просто, прими как данность. Зато, такие, как ты - выживают чаще, живут дольше, оставляют больше потомства.
    Нынешние украинцы - в основной своей массе - потомки таких, как ты. Кто не лез на рожон. Кто не геройствовал. Кто предпочитал стукануть в органы или в комендатуру (во время оккупации), отсидеться в хате с краю.
    Ну а результат "селекции" ты видишь сам. Это наша окружающая действительность.

Слухани песню. Ты ведь любишь музыку, я знаю.

ОПЫТНЫЙ
    Guest

Типово

Виклади фото свого писку і де працюєш-живеш! Вбивати не буду обіцяю!
    А если я твою морду лица сюда выложу,укакиватся не будешь ? А то смотри....

Дописів
    18 973

Типово

Цитата Допис від Mr.Glum Переглянути допис
    так і героєм не важко. іноді достатньо статті в газеті "Правда".
    зоя/таня, наприклад, дуже легко стала героїнею. з наганом за поясом.
    Согласен - нет ничего проще - стать героем.

Достаточно что бы вас на стене распяли, как моего Земляка Юрия Смирнова.

Ну и да - в Правде написали.

Но сначала - что бы распяли - без распятия - никак

Сторінка 8 з 11 ПершаПерша 1234567891011 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті