| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Знову якийсь потік свідомості хворого мозку...
Ти замість відповісти на просте питання юліш як хвойда на клієнті!
Повторю для проблемних:
ЗІ поясни що це означає "А-"? Нові правила граматики якісь?ти скажеш радянському ветерану який був в полоні що він не воїн червоної армії?
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
ФЕЕРИЧНО!!!
Бу-га-га!!!
)))
Тупоголовый нацозабоченный наконец-то извлёк из своего подсознания свою суть: хвойда".
Вот- только маленькая ошибка: такие , как ты- не "на", а- "под": вечно под кого-то стелитесь...в общем: кроме психиатра- загляни ещё и к сексопатологу...)))
по поводу остального: пользуйся поиском, для таких, не крепких умишком, как мой визави- специально искать или повторять- не намерен.
или, как говорил один уважаемый пользователь: хочешь, чтобы специально для тебя нашёл и показал- отпиши сообщение следующего содержания: "я- тупое нацозабоченное быдло, в силу отсутствия мозга и врождённой кривизны рук-не умею найти в теме то, что меня интересует..."
выбирай...
Говнюк, более интересного слива я не слышал.
То есть на самом деле, Мусе Джалилю не предлагал быть Вертухаем?
А Карбышев, уж конечно, никоим образом не мог стать служащим РОА...
Вы, друг мой - фееричный чудак. На букву М.
ПС - Демьянюк является соучасником убийства 10 тысяч человек.
Полагаю, на самом деле больше.
Не сложно быть соучаником
Знову ніяких проявів мозкової діяльністі...
Доречі ти забагато пишеш слово ВЄЄРІЧНО, ти дійсно так радієш чи це слово паразит?
Стосовно цього- дуже самокритично, хвалю за чесність.я- тупое нацозабоченное быдло, в силу отсутствия мозга и врождённой кривизны рук-не умею найти в теме то, что меня интересует...![]()
ЗІ в цілому емоційний фон твоїх повідомлень дуже негативний, ти не пробував пити чай з м'ятою, чи мастурбувати(як я зрозумів з жінками в тебе не виходить)? Занадто бурхлива, навіть неадекватна реакція...
По перше хто ці всі люди? І до чого тут РОА? Під дулом пістолету поряд з купою тіл непогодившихся чи просто тих кому не посчастило - ти і кожен на цьому форумі погодиться стежити за порядком в таборі і стерегти євреїв від втечі. І не треба юнацького пафосу, понти на форумі це одне, а стояти біля купи трупів це інше.
ЗІ стосовно виділеного фрагмента, тобто керівник концтабору який керував вбивствами ніпричому, це все полонені радянські солдати?
Вичитав цікаве по темі- керівник табору де працював Демянюк є винахідником способу вбивати людей підводячи вихлопні гази від танка до приміщень куди згоняли людей. Ось такий винахідник-раціоналізатор досі живий(принаймі був) і на свободі, а гніда Дакота радіє смерті радянського солдата!
Ну это ж я рассказываю, что любой здесь обосрётся перед врагом, заранее оправдывая своё потенциальное предательство. Это ж я подбивал толпу своих друзей на КК отбуцкать одного мужика, а когда они отказались - убежал домой и завёл жалобную тему.
Не отмазывайся, Че. Все уже поняли, какое нутро у тебя.
Это про таких, как ты - анекдот :"Пиши сразу "в плен" ".
Тьфу, ШЕРСТЬ трусливо-продажная !![]()
Виклади фото свого писку і де працюєш-живеш! Вбивати не буду обіцяю!Фото викладай прямо в темі піонер-герой!
ЗІ всрався ссикун?Навіть мармизу свою за монітором ховаєш, а тут не війна, не концтабір, нікого не вбивають на твоїх очах, навіть бити тебе ніхто не буде максимум десь впізнають і посміються з тебе.
Что-то я твоей фотки с адресом на твоей аватаре не вижу. Может, у меня в настройках чё-то не то ?
Ты не расстраивайся, Че. Никто тебя не осуждает за малодушие и трусость. Все люди разные.
Просто забавно наблюдать, как ты пытаешься оправдать свои неприглядные черты тем, что, якобы, все такие. Что это как бы "норма".
Не комплексуй. Просто, прими как данность. Зато, такие, как ты - выживают чаще, живут дольше, оставляют больше потомства.
Нынешние украинцы - в основной своей массе - потомки таких, как ты. Кто не лез на рожон. Кто не геройствовал. Кто предпочитал стукануть в органы или в комендатуру (во время оккупации), отсидеться в хате с краю.
Ну а результат "селекции" ты видишь сам. Это наша окружающая действительность.
Слухани песню. Ты ведь любишь музыку, я знаю.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks