Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 9 з 11 ПершаПерша 1234567891011 ОстанняОстання
Всього знайдено 205, показано з 161 по 180.

Тема: Сдох, гнида!

Дописів
    18 973

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    Виклади фото свого писку і де працюєш-живеш! Вбивати не буду обіцяю! Фото викладай прямо в темі піонер-герой!

ЗІ всрався ссикун? Навіть мармизу свою за монітором ховаєш, а тут не війна, не концтабір, нікого не вбивають на твоїх очах, навіть бити тебе ніхто не буде максимум десь впізнають і посміються з тебе.

Богата земля днепропетровская гнидами.

Одно печалит - у нас такие презервативы тоже есть.
    Хотя -у нас город поменьше, потому гандоны пахнут потише - проще встретится

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    Что-то я твоей фотки с адресом на твоей аватаре не вижу. Может, у меня в настройках чё-то не то ?
    Ты не расстраивайся, Че. Никто тебя не осуждает за малодушие и трусость. Все люди разные.
    Просто забавно наблюдать, как ты пытаешься оправдать свои неприглядные черты тем, что, якобы, все такие. Что это как бы "норма".
    Не комплексуй. Просто, прими как данность. Зато, такие, как ты - выживают чаще, живут дольше, оставляют больше потомства.
    Нынешние украинцы - в основной своей массе - потомки таких, как ты. Кто не лез на рожон. Кто не геройствовал. Кто предпочитал стукануть в органы или в комендатуру (во время оккупации), отсидеться в хате с краю.
    Ну а результат "селекции" ты видишь сам. Это наша окружающая действительность.

Слухани песню. Ты ведь любишь музыку, я знаю.
    o]
    Ось такий ти герой? Почав стрілки переводити. Всявся! Тепер ти охоронець в концтаборі. А на словах який крутий був...
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від ОПЫТНЫЙ Переглянути допис
    А если я твою морду лица сюда выложу,укакиватся не будешь ? А то смотри....
    Ми розглядали питання хто що зробить коли фашисти приставлять пістолет до голови, часу на роздуми майже немає, або ти вертухай або труп. Тєст став охоронцем в таборі як і я. Якщо ти хотів взяти участь треба було викласти фото з криком "стріляйтє в грудь комуніста" але судячи з твоєї відповіді ти одягнув німецьку форму.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Сиамский Кот
    Guest

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Чергове весняне загострення у совка. Немає Батьківщини , ні пошани. Українці чужі, бо шанують свою землю, мову . От і залишається тільки захищати несправедливе і криваве комуняцьке минуле.
    Ура, какникулы!!!
    Берегись, интернет!

Знову ніяких проявів мозкової діяльністі...
    Доречі ти забагато пишеш слово ВЄЄРІЧНО, ти дійсно так радієш чи це слово паразит?
    5+
    поискать по теме- это не "хероямслава" волать..
    тут- мозг, таки, нужен!

Что до всего остального... хм... ну- я, прям- не знаю: такой бурный поток самокритики... С чего-бы это?!
    А... новолуние-же, епрст!
    По перше хто ці всі люди? І до чого тут РОА?
    тебя- ещё и в гугле "забанили"?! Ужос!
    Кошмар!

в общем- резюмирую: ты- таки: тупое нацозабоченное быдло...

Дописів
    32 194

Типово

Ось такий ти герой? Почав стрілки переводити. Всявся! Тепер ти охоронець в концтаборі. А на словах який крутий був...
    Че, иногда, когда я тебя читаю - ловлю себя на мысли, что ты остановился в развитии в раннем детстве.
    У тебя аргументация дошкольника. Ты бы ещё предложил с разгона головой в бетонную стену мне жахнуться, чтобы доказать какому-то там тебе, какой я бесстрашный. А тебе не приходит в голову, что любому действию необходимо хоть какое-то внятное обоснование ?

Сиамский Кот
    Guest

Типово

Че, иногда, когда я тебя читаю - ловлю себя на мысли, что ты остановился в развитии в раннем детстве.
    У тебя аргументация дошкольника. Ты бы ещё предложил с разгона головой в бетонную стену мне жахнуться, чтобы доказать какому-то там тебе, какой я бесстрашный. А тебе не приходит в голову, что любому действию необходимо хоть какое-то внятное обоснование ?
    так- я ему уже предлагал: хочешь, чтобы специально для тебя нашёл и показал- отпиши сообщение следующего содержания: "я- тупое нацозабоченное быдло, в силу отсутствия мозга и врождённой кривизны рук-не умею найти в теме то, что меня интересует...", оно- морозится и "стрелки переводит"...
    хочет: " и- рыбку съесть, и- ... сесть" )))

от- такие нонче поцтриоты...))))

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Тєст ти ссикун і пособник фашистів! Це ж ти волав: "Такие как ты - рождаются потенциальными предателями.", "Тьфу, ШЕРСТЬ трусливо-продажная ! " і т.п. мов би сам обрав смерть замість роботи вєртухаєм, а тут опа і всявся просто викласти фото своєї мармизи!
    Тобі ж не загинути пропонують, а ти майже добу думав над відповіддю проте все одно злякався. Голодним та змореним полоненим радянським солдатам ніхто не давав подумати їх виводили до купи трупів і питали- так чи ні!
    Я навів простий приклад на який реальний герой який не побоявся б смерті відповів би за дуже короткий час(який треба щоб увімкнути веб камеру чи знайти фото на компі). Проте ти засцяв, ти не герой, ти інтернет онаніст! Ти провалив просте випробування, страшно подумати що б ти робив під страхом смерті....

ЗІ і кому ти треба ловити і бити тебе? Цей форум дискусійний клуб та збіговисько графоманів. Бздикло ти тєстік!

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Сиамский Кот Переглянути допис
    Кот скажи просто ти б став працювати вєртухаєм під страхом смерті чи ні? Образи та іншу словесну дефекацію залиш для людей з таким же низьким інтелектом як твій.

Дописів
    171

Типово

Кот скажи просто ти б став працювати вєртухаєм під страхом смерті чи ні? Образи та іншу словесну дефекацію залиш для людей з таким же низьким інтелектом як твій.
    ..С Богом, орлы, казаки, гетманы, вертухаи!

Только когда придет и вам помирать, бугаи,

будете вы хрипеть, царапая край матраса,

строчки из Александра, а не брехню Тараса.

"всем привет от старшего брата"..
    (с) Иосиф Бродский "На независимоть Украины"
    А цитата - то - А

Дописів
    32 194

Типово

Тобі ж не загинути пропонують, а ти майже добу думав над відповіддю проте все одно злякався.
    Дебилушка, у тебя не только с моралью нелады, а и с арифметикой.

25.03.2012 23:14
    Виклади фото свого писку і де працюєш-живеш! Вбивати не буду обіцяю! Фото викладай прямо в темі піонер-герой!

ЗІ всрався ссикун? Навіть мармизу свою за монітором ховаєш, а тут не війна, не концтабір, нікого не вбивають на твоїх очах, навіть бити тебе ніхто не буде максимум десь впізнають і посміються з тебе.
    25.03.2012 23:33
    Что-то я твоей фотки с адресом на твоей аватаре не вижу. Может, у меня в настройках чё-то не то ?
    Ты не расстраивайся, Че. Никто тебя не осуждает за малодушие и трусость. Все люди разные.
    Просто забавно наблюдать, как ты пытаешься оправдать свои неприглядные черты тем, что, якобы, все такие. Что это как бы "норма".
    Не комплексуй. Просто, прими как данность. Зато, такие, как ты - выживают чаще, живут дольше, оставляют больше потомства.
    Нынешние украинцы - в основной своей массе - потомки таких, как ты. Кто не лез на рожон. Кто не геройствовал. Кто предпочитал стукануть в органы или в комендатуру (во время оккупации), отсидеться в хате с краю.
    Ну а результат "селекции" ты видишь сам. Это наша окружающая действительность.

Слухани песню. Ты ведь любишь музыку, я знаю.

Что ты только не придумываешь, чтобы оправдать то, что ты - заведомое бздо от рождения.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Sapsib Переглянути допис
    (с) Иосиф Бродский "На независимоть Украины"
    А цитата - то - А
    Атака клонів, як реакція на незручні питання...

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Прокисше тєсто ти будеш повторювати свої повідомлення замість відповіді?
    Я теж повторюсь:
    Тєст ти ссикун і пособник фашистів! Це ж ти волав: "Такие как ты - рождаются потенциальными предателями.", "Тьфу, ШЕРСТЬ трусливо-продажная ! " і т.п. мов би сам обрав смерть замість роботи вєртухаєм, а тут опа і всявся просто викласти фото своєї мармизи!
    Тобі ж не загинути пропонують, а ти майже добу думав над відповіддю проте все одно злякався. Голодним та змореним полоненим радянським солдатам ніхто не давав подумати їх виводили до купи трупів і питали- так чи ні!
    Я навів простий приклад на який реальний герой який не побоявся б смерті відповів би за дуже короткий час(який треба щоб увімкнути веб камеру чи знайти фото на компі). Проте ти засцяв, ти не герой, ти інтернет онаніст! Ти провалив просте випробування, страшно подумати що б ти робив під страхом смерті....

Дописів
    32 194

Типово

Прокисше тєсто ти будеш повторювати свої повідомлення замість відповіді?
    Я теж повторюсь:

Если тебе не удалось понять самостоятельно (что не удивительно) - намекаю - красным шрифтом я выделил то, что превращает твои слова в очередное фуфло. Ты обычный пустопорожний пургомёт.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Если тебе не удалось понять самостоятельно (что не удивительно) - намекаю - красным шрифтом я выделил то, что превращает твои слова в очередное фуфло. Ты обычный пустопорожний пургомёт.
    Ну добре не добу, ти впіймав мене чудо бой! Ти перед тим як публічно всятися думав 19 хвилин по форумному годиннику, за цей час німці тебе розстріляли разів десять. Що з цього? Як це змінить те що ти ссикун і балабол? Ці цитати про тебе- "Такие как ты - рождаются потенциальными предателями.", "Тьфу, ШЕРСТЬ трусливо-продажная ! "
    Спочатку надувся типу герой, а потім мокрі штани. Та ще й пафосу стільки...

Дописів
    32 194

Типово

Ну добре не добу, ти впіймав мене чудо бой! Ти перед тим як публічно всятися думав 19 хвилин по форумному годиннику, за цей час німці тебе розстріляли разів десять. Що з цього? Як це змінить те що ти ссикун і балабол? Ці цитати про тебе- "Такие как ты - рождаются потенциальными предателями.", "Тьфу, ШЕРСТЬ трусливо-продажная ! "
    Спочатку надувся типу герой, а потім мокрі штани. Та ще й пафосу стільки...
    Че, ты время засекаешь на ответ, видимо, потому что считаешь себя центром Вселенной.
    То, что тебе, Митрофанушке-недорослю, вообще кто-то ещё отвечает - показатель исключительной доброты, щедрости и благотворительного человеколюбия (филантропии) оГородников.
    Подведу итог. Ты расстроился, что твоё признание заведомой готовности к предательству никто не оценил. Что ж. Такова жизнь. Не все исповедуют мораль
    подлеца и труса. Для тебя это будет новым уроком жизни.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Че, ты время засекаешь на ответ, видимо, потому что считаешь себя центром Вселенной.
    То, что тебе, Митрофанушке-недорослю, вообще кто-то ещё отвечает - показатель исключительной доброты, щедрости и благотворительного человеколюбия (филантропии) оГородников.
    Подведу итог. Ты расстроился, что твоё признание заведомой готовности к предательству никто не оценил. Что ж. Такова жизнь. Не все исповедуют мораль
    подлеца и труса. Для тебя это будет новым уроком жизни.
    Ну так я тобі запропонував легко довести що ти не "подлец и трус"! Давай друга спроба тєсто! Ти не визнаєш що перед смертю станеш зрадником? Доведи! Де твоя сміливість? Ну герой!
    Ти б пішов співпрацювати, проте зізнатися боїшся, ти ж навіть боїшся що тебе по фото впізнають і будуть дражнити! Ссикун ти тєст як і ті радянськи вояки в німецьких таборах, з рештою як і більшість людей, то ж засунь свій героїчний пафос собі в дупу, ти вже обісцявся запізно робити героїчну позу...

Сиамский Кот
    Guest

Типово

пан- мазохист, или- я тебя не слишком далеко послал?

Дописів
    32 194

Типово

Ну так я тобі запропонував легко довести що ти не "подлец и трус"! Давай друга спроба тєсто! Ти не визнаєш що перед смертю станеш зрадником? Доведи! Де твоя сміливість? Ну герой!
    Ти б пішов співпрацювати, проте зізнатися боїшся, ти ж навіть боїшся що тебе по фото впізнають і будуть дражнити! Ссикун ти тєст як і ті радянськи вояки в німецьких таборах, з рештою як і більшість людей, то ж засунь свій героїчний пафос собі в дупу, ти вже обісцявся запізно робити героїчну позу...
    Че, у подростков-младшеклассников в моё время это называлось "брать на слабо", подначивать. Неужели ты не понимаешь, что выглядишь нелепо и глупо, словно недоразвитый ребёнок, который уже обгадился, но продолжает упрямо гнуть свою линию ?
    Ты придумываешь какие-то смешные критерии, пытаясь отвлечь внимание от реальных вещей. Например, реальной истории из твоей жизни, где ты реально обосрался.

Сиамский Кот
    Guest

Типово

Че, у подростков-младшеклассников в моё время это называлось "брать на слабо", подначивать. Неужели ты не понимаешь, что выглядишь нелепо и глупо, словно недоразвитый ребёнок, который уже обгадился, но продолжает упрямо гнуть свою линию ?
    Ты придумываешь какие-то смешные критерии, пытаясь отвлечь внимание от реальных вещей. Например, реальной истории из твоей жизни, где ты реально обосрался.
    кагбе, в тему:

http://www.yaplakal.com/uploads/post...7785959710.jpg

ps
    сейчас стукач побежит жаловаться администрации...)))
    Востаннє редагував Сиамский Кот: 26.03.2012 о 22:25

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Сиамский Кот Переглянути допис
    пан- мазохист, или- я тебя не слишком далеко послал?
    Покажи де ти мене кицюня "послав"?
    Ти відповісти можеш чи теж ссикун-балабол як тєсто? Що ж ви яруські та совкофіли всі такі тупі та ссикливі? Скажи нормально співпрацював би з фашистами під страхом смерті- так чи ні! Чи для тебе це занадто складно олень?

Сторінка 9 з 11 ПершаПерша 1234567891011 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті