Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 404 з 556 ПершаПерша ... 304354394395396397398399400401402403404405406407408409410411412413414454504 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11115, показано з 8 061 по 8 080.

Тема: Экс-премьера Юлию Тимошенко арестовали

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    ...ну не стоит всех держать за лохов...если Вы лично это съели, то я умею думать.... по фиг кого допустил Киреев а кого нет.. РАБОТАТЬ МОГ ЛЮБОЙ а выступать в суде... а что зависит от музыканта когда автор уже все написал...
    не правда ваша.
    Киреев не допустил к процессу американских адвокатов Тимошенко

боїться її Чивокуня. дуже. інакше б, допустив.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від Сиамский Кот Переглянути допис
    хорошо, не "верите", "считаете".
    так- подходит?
    хрєн рєдькі нє слащє. вважаю, що будь-хто, перебуваючи на посаді чи то президента (власника) великої корпорації, чи то прем"єра не здатен утриматись від спокуси отримати якісь блага, недосяжні іншим. людині, що видряпалась на той соціальний чи політичний рівень не можна відмовити в наявності розуму. інше питання - спосіб його використання. і зовсім вже інше питання чи існують докази і чи є хтось такий самий розумний, щоб довести незаконність отримання цих благ. здається, що в нашій ситуації таких немає. тому все й робиться сокирою і ломом. але ж це не вихід.
    от ви, наприклад, вважаєте себе розумнішим за Тимошенко?
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Дописів
    28 619

Типово

...ну не стоит всех держать за лохов...если Вы лично это съели, то я умею думать.... по фиг кого допустил Киреев а кого нет.. РАБОТАТЬ МОГ ЛЮБОЙ а выступать в суде... а что зависит от музыканта когда автор уже все написал...
    Работать с чем? С рассказами знакомых подсудимой о том, что она видела в деле? Или вы думаете, что материалы дела лежат в коридоре суда, и кто угодно может с ними знакомиться?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    Работать с чем? С рассказами подсудимой о том, что она видела в деле? Или вы думаете, что материалы дела лежат в коридоре суда, и кто угодно может с ними знакомиться?
    не варто очікувати того, що Шурік Г. розуміється в процесі. має право. варто, ІМНО, доводити йому ті факти, про які він не знає. нехай сам розсудить.

Дописів
    32 194

Типово

Осень настала, холодно стало. Интересно, в камере тепло ? Не озябла бы наша Жанна Дарк.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від vop Переглянути допис
    Работать с чем? С рассказами знакомых подсудимой о том, что она видела в деле? Или вы думаете, что материалы дела лежат в коридоре суда, и кто угодно может с ними знакомиться?
    Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    не варто очікувати того, що Шурік Г. розуміється в процесі. має право. варто, ІМНО, доводити йому ті факти, про які він не знає. нехай сам розсудить.
    .. оранжевые НИКОГДА не изменятся... без шансов... всегда оппонентов за идиотов держат... именно поетому Юля и в тюрьме...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    32 194

Типово

.. оранжевые НИКОГДА не изменятся... без шансов... всегда оппонентов за идиотов держат... именно поетому Юля и в тюрьме...
    Так это же прекрасно. Все закономерно. Караван даже не останавливается.

Дописів
    28 619

Типово

Шурик, ты забыл добавить, что ты умеешь думать и нажимать на кнопки на клавиатуре.

Дописів
    40 847

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    Осень настала, холодно стало. Интересно, в камере тепло ? Не озябла бы наша Жанна Дарк.
    Я, признаться, иногда переживаю за вас.
    Вы точно способны без негативных последствий вынести СТОЛЬКО счастья?
    Слишком хорошо — тоже не всем под силу.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

не поняв. я ж вас не ображав. я лише зазначив, що ви помиляєтеся з питань кримінального процесу і маєте на це право. можу повторити, ви, як громадянин, а не сторона чи її представник, не маєте права знайомитися з матеріалами справи. а скільки там десятків томів справи скопіювати - не один день піде, та й тут є нюанси.
    з.і. Ви ж не бачили тут моїх авторитетних думок щодо супутникового телебачення. правда ж?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Autumn Переглянути допис
    ой, не займайте його. там "башню зірвало" вже давно і все може бути. не беріть на себе гріх...

Дописів
    32 194

Типово

Цитата Допис від Autumn Переглянути допис
    Я - честный человек. Обещал месяц отмечать - так и будет. А позитивом пресытиться и отравиться нельзя. Так что не переживайте за меня, а порадуйтесь. Присоединяйтесь, кстати. Факт посадки такой крупной фигуры украинского политикума - замечательный прецедент в новейшей украинской истории. Считаю, что это - огромный, важнейший шаг в будущее на пути построения гражданского общества и крайне необходимый этап в формировании украинской нации. Не шутка, если что.

Сиамский Кот
    Guest

Типово

Цитата Допис від Mr.Glum Переглянути допис
    хрєн рєдькі нє слащє. вважаю, що будь-хто, перебуваючи на посаді чи то президента (власника) великої корпорації, чи то прем"єра не здатен утриматись від спокуси отримати якісь блага, недосяжні іншим. людині, що видряпалась на той соціальний чи політичний рівень не можна відмовити в наявності розуму. інше питання - спосіб його використання. і зовсім вже інше питання чи існують докази і чи є хтось такий самий розумний, щоб довести незаконність отримання цих благ. здається, що в нашій ситуації таких немає. тому все й робиться сокирою і ломом. але ж це не вихід.
    от ви, наприклад, вважаєте себе розумнішим за Тимошенко?
    уходить от прямых вопросов- это так по-БЮТовски...)))))

не зря кто-то здесь цитировал: БЮТ- жирный интернетный тролль..))))

Дописів
    32 194

Типово

Будьте великодушным - у людей горе. Им нужно посочувствовать.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    8 322

Типово

такі подробиці... дивно. складається враження, що gmsalex не тільки малював схеми контрабанди газу для ЄЕСУ, але й працював Наталією Окунською деякий час...
    О! Свечкодержателей прибавилось! Ей Богу, как моя престарелая тёща...
    Вам смешно? А вот когда это ребенок на телекамеру говорил, смешно не было...

Вам обманули. Власенко не является защитником в процессе.
    Вот теперь окончательно понятно, что вы имеете непосредственное отношение к табору сивой твари.
    Ибо так переворачивать с ноги на головку умеют только юлезомбированные или юлезомибирующие...

Возможно и не является. Вам, как приближенному, виднее...
    Я не видел информации, что вона отказалась от его услуг.
    Ну у вас наверно информация из первых рук...

Даже если на ДАННЫЙ момент и не является, то сколько лет он бок о бок с этой тварью прошагал.
    Да и вытворять с семьей начал после того, как приобщился к гнилой секте хули тамишлюшки...

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    не поняв. я ж вас не ображав. я лише зазначив, що ви помиляєтеся з питань кримінального процесу і маєте на це право. можу повторити, ви, як громадянин, а не сторона чи її представник, не маєте права знайомитися з матеріалами справи. а скільки там десятків томів справи скопіювати - не один день піде, та й тут є нюанси.
    з.і. Ви ж не бачили тут моїх авторитетних думок щодо супутникового телебачення. правда ж?
    ... така вже в Юлі доля... сидіти в тюрьмі.... немає в неї юристів що думють не стандартно...
    ЗІ я не образився... я лише хотів сказати, що інколи потрібно "стрибнути вище голови"... копіювати не один день конспектувати чи іншим шляхом добиватися цілі... а пока результат один... тюрьма.... і я навідь не бачу спроб робити щось щоб її з тієї тюрьми забрати... одна надія що ЄС чи США злякають Януковича і він її випустить... а тепер питання... а якщо це не Янукович її посадив??
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

я ж, здається, відповів. нє? сформулюю інакше: ні. не вважаю. бо не маю доказів.
    тепер ваша черга відповісти на пряме запитання.
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Сиамский Кот
    Guest

Типово

... така вже в Юлі доля... сидіти в тюрьмі.... немає в неї юристів що думють не стандартно...
    ЗІ я не образився... я лише хотів сказати, що інколи потрібно "стрибнути вище голови"... копіювати не один день конспектувати чи іншим шляхом добиватися цілі... а пока результат один... тюрьма.... і я навідь не бачу спроб робити щось щоб її з тієї тюрьми забрати... одна надія що ЄС чи США злякають Януковича і він її випустить... а тепер питання... а якщо це не Янукович її посадив??
    ну, в США её подельник сидит уже... и- ничего! сидит себе...

Дописів
    28 619

Типово

Цитата Допис від gmsalex Переглянути допис
    Вам смешно? А вот когда это ребенок на телекамеру говорил, смешно не было...
    Именно поэтому детей никогда не используют в качестве свидетелей на судебных процессах.

Вот теперь окончательно понятно, что вы имеете непосредственное отношение к табору сивой твари.
    Ясное дело. Главное заклеймить врага.

Я не видел информации, что вона отказалась от его услуг.
    Ваш кумир Киреев его отстранил от защиты, ибо тот задавал свидетелям неудобные вопросы по существу. И Киреев решил, что он мешает обвинению обвинять.

Сиамский Кот
    Guest

Типово

я ж, здається, відповів. нє? сформулюю інакше: ні. не вважаю. бо не маю доказів.
    тепер ваша черга відповісти на пряме запитання.

ну... "умной" я её не считаю, наглой- да! так бессовестно врать- могут только отъявленные наглецы без чести и совести...

так, что- вопрос некорректный.

Сторінка 404 з 556 ПершаПерша ... 304354394395396397398399400401402403404405406407408409410411412413414454504 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті