може ось це часткова відповідь:
Євросоюз поставив Януковичу ультиматум через справу Тимошенко - Ъ
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
може ось це часткова відповідь:
.. не знаю... але в мене вже давно виникла підозра, що автори справи Тимошенко знаходяться не в Україні, а після оголошення Путіним бажання балотуватися в президенти в третій раз, ця підозра лише посилилася....
... то все фінгя, нікчемам юлькам звичайно хочеться щоб старшекласник ЄС вписався за Юлю, але на пряме втручання ЄС не піде, а якщо мої підозри мають під собою якусь основу, то і не на пряме не піде...може ось це часткова відповідь:
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
знову брєдова справа:
Україна не брала на себе борги ЄЕСУ - лист Лавриновича Богословській
угадайте, за кого вони вас мають?
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
Судя по этой фразе, вы либо вообще не интересовались, что же там проходит по сути, либо судили исключительно по материалам "хорошковкий-тв". Были не предложения. А были наняты в том числе и американские. Но дорогой товарищ Киреев сам решал, единолично, так сказать, кто будет допущен к защите, и благополучно недопустил к процессу целую кучу юристов. А работать защитником не имея возможности знакомиться с материалами дела очень проблемно.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks