не правда ваша.
Киреев не допустил к процессу американских адвокатов Тимошенко
боїться її Чивокуня. дуже. інакше б, допустив.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
не правда ваша.
Киреев не допустил к процессу американских адвокатов Тимошенко
боїться її Чивокуня. дуже. інакше б, допустив.
хрєн рєдькі нє слащє. вважаю, що будь-хто, перебуваючи на посаді чи то президента (власника) великої корпорації, чи то прем"єра не здатен утриматись від спокуси отримати якісь блага, недосяжні іншим. людині, що видряпалась на той соціальний чи політичний рівень не можна відмовити в наявності розуму. інше питання - спосіб його використання. і зовсім вже інше питання чи існують докази і чи є хтось такий самий розумний, щоб довести незаконність отримання цих благ. здається, що в нашій ситуації таких немає. тому все й робиться сокирою і ломом. але ж це не вихід.
от ви, наприклад, вважаєте себе розумнішим за Тимошенко?![]()
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
Осень настала, холодно стало. Интересно, в камере тепло ? Не озябла бы наша Жанна Дарк.![]()
не поняв. я ж вас не ображав. я лише зазначив, що ви помиляєтеся з питань кримінального процесу і маєте на це право. можу повторити, ви, як громадянин, а не сторона чи її представник, не маєте права знайомитися з матеріалами справи. а скільки там десятків томів справи скопіювати - не один день піде, та й тут є нюанси.
з.і. Ви ж не бачили тут моїх авторитетних думок щодо супутникового телебачення. правда ж?
Я - честный человек. Обещал месяц отмечать - так и будет. А позитивом пресытиться и отравиться нельзя. Так что не переживайте за меня, а порадуйтесь. Присоединяйтесь, кстати. Факт посадки такой крупной фигуры украинского политикума - замечательный прецедент в новейшей украинской истории. Считаю, что это - огромный, важнейший шаг в будущее на пути построения гражданского общества и крайне необходимый этап в формировании украинской нации. Не шутка, если что.![]()
Вам смешно? А вот когда это ребенок на телекамеру говорил, смешно не было...О! Свечкодержателей прибавилось! Ей Богу, как моя престарелая тёща...
Вот теперь окончательно понятно, что вы имеете непосредственное отношение к табору сивой твари.Вам обманули. Власенко не является защитником в процессе.
Ибо так переворачивать с ноги на головку умеют только юлезомбированные или юлезомибирующие...
Возможно и не является. Вам, как приближенному, виднее...
Я не видел информации, что вона отказалась от его услуг.
Ну у вас наверно информация из первых рук...
Даже если на ДАННЫЙ момент и не является, то сколько лет он бок о бок с этой тварью прошагал.
Да и вытворять с семьей начал после того, как приобщился к гнилой секте хули тамишлюшки...
... така вже в Юлі доля... сидіти в тюрьмі.... немає в неї юристів що думють не стандартно...![]()
ЗІ я не образився... я лише хотів сказати, що інколи потрібно "стрибнути вище голови"... копіювати не один день конспектувати чи іншим шляхом добиватися цілі... а пока результат один... тюрьма.... і я навідь не бачу спроб робити щось щоб її з тієї тюрьми забрати... одна надія що ЄС чи США злякають Януковича і він її випустить... а тепер питання... а якщо це не Янукович її посадив??
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Именно поэтому детей никогда не используют в качестве свидетелей на судебных процессах.
Ясное дело. Главное заклеймить врага.Вот теперь окончательно понятно, что вы имеете непосредственное отношение к табору сивой твари.
Ваш кумир Киреев его отстранил от защиты, ибо тот задавал свидетелям неудобные вопросы по существу. И Киреев решил, что он мешает обвинению обвинять.Я не видел информации, что вона отказалась от его услуг.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks