| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Mr.Glum, Globus.
давно хотел спросить, сколько платят за отбеливание/отмывание ЮВТ?
наверно больше чем за восславление других, бо больно грязна бохиня?
рекомендации дадите если че?
процент за посредничество гарантирую![]()
а я відповім!що ми бачимо? ЄС розглядає скарги щодо порушення Європейської конвенції про захист прав людини. Уявімо, що Юля пройде всі судові інстанції, і їй всюди скажуть "винна" (або "невинна"), а вона та захист все одно звернуться до ЄС щодо порушень її прав під час процесу, і ЄС щось там розгляне і встановить рішення, яким визнає, що було порушено право на захист або застосовані катування, або її позбавили останнього слова... і призначить державі Україна сплатити Юлі Тимошенко ну, наприклад, 5 000 єврів у якості справедливої компенсації за порушення її прав...По делу ЮВТ: для себя лично я пойму, виновата или не виновата ЮВТ, если дело дойдет до Евросуда и именно он вынесет свой вердикт.
Тепер відповідай, жевотне-вольф, як таке рішення Європейського суду має вплинути на усвідомлення винуватисті чи невинуватості? про що пише ота женщіна-юрист?
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
і знов відповім! так багато, що я змушений сидіти і з тобою розмовляти. платили б меньше, давно б послав і пішов спати дододму. але ти нам не підійдешь. у нас вшива інтелігенція не приживається. на другий день буквально чахне, змінюється в обличчі, починає пити горілку прямо зі склянки, чіплятись до жінок, все закінчується шкандалем, звільненням і образами на все життя... краще дома сиди.
Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.
а, что Вам Славик не говорил, что:
чем тупее, короче, корявей, папацански прямее - тем больше пхнет ПРэлекторат))), а длинные с логическими цепочками народ читать не будет - органическое отторжение (надо думать, а не зрелищем наслаждаться),
зы. хотя понятно - Вам же за кол-во символов балабасят))))
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks