Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 111 з 556 ПершаПерша ... 1161101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121161211 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 11115, показано з 2 201 по 2 220.

Тема: Экс-премьера Юлию Тимошенко арестовали

Globus
    Guest

Типово

Цитата Допис від Wolf. Переглянути допис
    вам по существу сказать нечего? может подтвердите свои хамоватые высказывания паршивенькой ссылкой, или и на это ума нет?
    У бахини только хамство переняли или другие "достойные" качества тоже?
    не прошло и пяти чаов и ПРофаны появились с глупыми вопросами))))))))))

Дописів
    11 658

Типово

Цитата Допис від Globus Переглянути допис
    не прошло и пяти чаов и ПРофаны появились с глупыми вопросами))))))))))
    а дилетанты с умными вопросами, надо полагать и не уходили?
    Вы тоже похоже, при отсуствии аргументов предпочитаете хамить женщинам?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

вам по существу сказать нечего? может подтвердите свои хамоватые высказывания паршивенькой ссылкой, или и на это ума нет?
    що підтвердити? що Європейський суд не розглядає справи по суті? я занадто борзим не подаю. попросіть по-людськи, якщо дійсно потрібно.
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Globus
    Guest

Типово

а дилетанты с умными вопросами, надо полагать и не уходили?
    Вы тоже похоже, при отсуствии аргументов предпочитаете хамить женщинам?
    Вы тетя????? тада Вам можна

Дописів
    11 658

Типово

Цитата Допис від Mr.Glum Переглянути допис
    що підтвердити? що Європейський суд не розглядає справи по суті? я занадто борзим не подаю. попросіть по-людськи, якщо дійсно потрібно.
    у вас по моему никто ничего не просил, расслабтесь
    Вы хоть почитайтечто написано, где то шла речь о рассмотрении дела по сути в Европе?
    по людски сначала научитесь общаться.

Дописів
    11 658

Типово

Вы тетя????? тада Вам можна
    хотите проверить?
    я в отличии, от Вас, мимо хамов проходить не привык.

Дописів
    11 658

Типово

Mr.Glum, Globus.
    давно хотел спросить, сколько платят за отбеливание/отмывание ЮВТ?
    наверно больше чем за восславление других, бо больно грязна бохиня?
    рекомендации дадите если че?
    процент за посредничество гарантирую

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

у вас по моему никто ничего не просил, расслабтесь
    Вы хоть почитайтечто написано, где то шла речь о рассмотрении дела по сути в Европе?
    по людски сначала научитесь общаться.
    а я відповім!
    По делу ЮВТ: для себя лично я пойму, виновата или не виновата ЮВТ, если дело дойдет до Евросуда и именно он вынесет свой вердикт.
    що ми бачимо? ЄС розглядає скарги щодо порушення Європейської конвенції про захист прав людини. Уявімо, що Юля пройде всі судові інстанції, і їй всюди скажуть "винна" (або "невинна"), а вона та захист все одно звернуться до ЄС щодо порушень її прав під час процесу, і ЄС щось там розгляне і встановить рішення, яким визнає, що було порушено право на захист або застосовані катування, або її позбавили останнього слова... і призначить державі Україна сплатити Юлі Тимошенко ну, наприклад, 5 000 єврів у якості справедливої компенсації за порушення її прав...
    Тепер відповідай, жевотне-вольф, як таке рішення Європейського суду має вплинути на усвідомлення винуватисті чи невинуватості? про що пише ота женщіна-юрист?
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Mr.Glum, Globus.
    давно хотел спросить, сколько платят за отбеливание/отмывание ЮВТ?
    наверно больше чем за восславление других, бо больно грязна бохиня?
    рекомендации дадите если че?
    процент за посредничество гарантирую
    і знов відповім! так багато, що я змушений сидіти і з тобою розмовляти. платили б меньше, давно б послав і пішов спати дододму. але ти нам не підійдешь. у нас вшива інтелігенція не приживається. на другий день буквально чахне, змінюється в обличчі, починає пити горілку прямо зі склянки, чіплятись до жінок, все закінчується шкандалем, звільненням і образами на все життя... краще дома сиди.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

хотите проверить?
    я в отличии, от Вас, мимо хамов проходить не привык.
    ...зазвичай пробігаю... нє?

Globus
    Guest

Типово

і знов відповім! так багато, що я змушений сидіти і з тобою розмовляти. платили б меньше, давно б послав і пішов спати дододму. але ти нам не підійдешь. у нас вшива інтелігенція не приживається. на другий день буквально чахне, змінюється в обличчі, починає пити горілку прямо зі склянки, чіплятись до жінок, все закінчується шкандалем, звільненням і образами на все життя... краще дома сиди.
    еще надо успевать на соседнеим ноуте себе ответить за теста, Шурика Г, Чифа, АНИ и пр. - ну шоп окончательно весело было))
    Вам сложно будет, Вы пока на одном сложно сосредотачиваетесь)))))))))))00

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

еще надо успевать на соседнеим ноуте себе ответить за теста, Шурика Г, Чифа, АНИ и пр. - ну шоп окончательно весело было))
    звісно, у вас там на двадцять другому поверсі еліта сидить... можна сказати "дєдушкі" сучасного піару... і зарплата відповідна... нам з сьомого поверху про таке тільки мріяти залишається...

Globus
    Guest

Типово

звісно, у вас там на двадцять другому поверсі еліта сидить... можна сказати "дєдушкі" сучасного піару... і зарплата відповідна... нам з сьомого поверху про таке тільки мріяти залишається...
    а, что Вам Славик не говорил, что:
    чем тупее, короче, корявей, папацански прямее - тем больше пхнет ПРэлекторат))), а длинные с логическими цепочками народ читать не будет - органическое отторжение (надо думать, а не зрелищем наслаждаться),
    зы. хотя понятно - Вам же за кол-во символов балабасят))))

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

а, что Вам Славик не говорил,
    я в тот дєнь балєл...(с)

Дописів
    32 194

Типово

Да это у Глума манера такая. Он важно дует щеки и тщательно "делает вид". Ничего, как обычно, по существу, но думает, что создает иллюзию владения тайным знанием и глубокого понимания вопроса. Прием называется - "крутить мельницу".

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    Да это у Глума манера такая. Он важно дует щеки и тщательно "делает вид". Ничего, как обычно, по существу, но думает, что создает иллюзию владения тайным знанием и глубокого понимания вопроса. Прием называется - "крутить мельницу".
    нєнєнє. це про Шуріка Г.
    а в мене з аргументами все чьотко. якщо жевотне-вольф сказало, що це моя проФФесія, так тому й бути.

Дописів
    32 194

Типово

нєнєнє. це про Шуріка Г.
    а в мене з аргументами все чьотко. якщо жевотне-вольф сказало, що це моя проФФесія, так тому й бути.
    Да-да. Выглядит точно так же "убедительно", как и предыдущие "аргументы".

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від тестостерон Переглянути допис
    Да-да. Выглядит точно так же "убедительно", как и предыдущие "аргументы".
    з огляду на те, що поки що ніхто ніяких контраргументів не навів, то мої є достатньо переконливими. намагання не дискутувати, а розглядати співрозмовника, це відомий сстиль спору. нічого нового ви і тут не відкрили.

Дописів
    32 194

Типово

з огляду на те, що поки що ніхто ніяких контраргументів не навів, то мої є достатньо переконливими. намагання не дискутувати, а розглядати співрозмовника, це відомий сстиль спору. нічого нового ви і тут не відкрили.
    Глум, здесь отсутствует предмет спора, как таковой. Да и дискутировать особо не с кем. Разве что поглумиться над эмоциями верующих в Бахиню и ее святость. Так что - не обессудьте уж.

Сторінка 111 з 556 ПершаПерша ... 1161101102103104105106107108109110111112113114115116117118119120121161211 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті