Надо, надо. Кто тур покупает - тем обязательно.Это все уже не надо?)
Тогда и правда - проще.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Надо, надо. Кто тур покупает - тем обязательно.Это все уже не надо?)
Тогда и правда - проще.
У меня бизнес-виза, они сами спросили кто будет забирать, я назвал фамилию, ее сразу вписали на талончик. На всякий случай мы на компе набрали текст типа "такому-то доверяем забрать документы за таких-то людей", печатнули и подпись-печать от предприятия. Может и не понадобится, но чтоб 2 раза не бегать.
Вот список того, что надо.
Остальное совершенно непонятная мне самодеятельность турагенств
Документи необхідні для візи «ТУРИЗМ»
З 01.01.2008 діє Угода про спрощення візового режиму між ЄС та Україною. Оскільки, у відповідності до даної Угоди, документація, що підтверджує мету подорожі для окремих категорій громадян, може відрізнятись від нижчезазначеного загального переліку, просимо звертатись до вказівок, що містяться на сайті Делегації Європейської Комісії в Україні.
Повний текст Угоди можна знайти за адресою www.eur-lex.europa.eu
1. Анкета-заява на отримання в`їзної візи.
2. Два фото (за останній період) розміром як на паспорт (3,5 х 4,5 см).
3.
Підписаний паспорт, термін дії якого закінчується принаймні через три місяці після візи, на яку подається запит. Паспорт повинен мати принаймні 2 вільні сторінки (для візи та печаток прикордонних органів) та бути виданим не раніше ніж 10 років тому (ст. 12 Візового Кодексу). Паспорти, термін дії яких продовжено, не будуть прийматися, за виключенням термінових випадків гуманітарного характеру при наявності цьому підтвердження.
Всі дійсні закордонні паспорти в оригіналі та паспорти, термін дії яких закінчився, в оригіналі та копії, за умови що вони є у заявника.
Копія внутрішнього паспорту.
4. Бронювання квитка в обидва кінці, або документальне підтвердження наявності власного транспортного засобу для подорожі (карта міжнародного автомобільного страхування, водійські права, документи на право власності на автомобіль).
5. Документація щодо проживання в Італії:
або туристичний ваучер або бронювання готелю.
або документація, що підтверджує оплату за оренду житла.
або лист-запрошення та копія документу особи, яка запрошує (включаючи сторінку з підписом вищезазначеної особи)
6. Документи про наявність особистих фінансових гарантій згідно Директиви Міністерства Внутріншіх Справ Італії від 01.03.2000р (натисніть тут).
або дорожні чеки
або банківська гарантія
або виписка з поточного банківського рахунку разом з копією банкомат-картки або кредитної картки.
7. Для близьких родичів – чоловіка/дружини, дітей (у тому числі усиновлених), батьків (у тому числі прийомних, опікунів) бабусі/ дідуся, онуків, які мають намір відвідати громадян України, які на законних підставах перебувають на території Країн Шенгену, необхідно надати:
Письмове запрошення від особи, що приймає.
Копію дозволу на проживання (Рermesso di soggiorno)..
Документ, що засвідчує родинний зв”язок (свідоцтво про одруження, свідоцтво про народження, тощо).
Необхідно представити документи, що підтверджують соціально-професійну діяльність заявника:
Довідка з місця роботи
Копія трудової книжки завірена печаткою роботодавця.
Довідка з місця навчання та залікова книжка.
Копія студентського квитка.
Для приватних підприємців необхідно надати:
Свідоцтво про реєстрацію
Довідку про доходи
Якщо роботодавець заявника приватний підприємець:
Свідоцтво про реєстрацію
Трудовий договір,завірений в податковій інспекції.
Для фахівців вільної професії необхідно надати документацію, що засвідчує професійну діяльність в заявленій галузі.
Ліцензія на діяльність
Довідка про доходи
Для пенсіонерів необхідно надати пенсійне посвідчення
8. Поліс медичного страхування з мінімальною сумою покриття 30.000 євро для витрат на термінову госпіталізацію та повернення на батьківщину
Примітка:
Дипломатичне або Консульське Представництво залишають за собою право вимагати додаткову документацію
Вся документація українського походження повинна бути перекладена італійською або англійською мовами
Что я действительно люблю: скорость, море, полночь, все сверкающее и все погруженное во мрак, все то, что теряешь, а потом позволяешь себе найти (с)
Не турагентств, а туроператоров))
А на какую сумму вот эти чеки, остаток на счете?
або дорожні чеки
або банківська гарантія
або виписка з поточного банківського рахунку разом з копією банкомат-картки або кредитної картки.
Кстати совсем немного.Documents Required
Table for calculating means of support required to enter Italian national territory for tourism
From 1 to 5 days:
Total Fixed Amount
• One participant - € 269.60
• Two or more participants - € 212.81
From 6 to 10 days:
Daily Amount Per Person
• One participant - € 44.93
• Two or more participants - € 26.33
From 11 to 20 days:
Fixed Amount
• One participant - € 51.64
• Two or more participants - € 25.82
Daily Amount Per Person
• One participant - € 36.67
• Two or more participants - € 22.21
More than 20 days:
Fixed Amount
• One participant - € 206.58
• Two or more participants - € 118.79
Daily Amount Per Person
• One participant - € 27.89
• Two or more participants - € 17.04
Examples of calculations of means of support required to enter Italy
Family of 4 persons intending to stay for 15 days
Fixed Amount - Euro 25.82 x 4 persons
103,28 Euro
Daily Amount Per Person - Euro 22.21 x 4 x 15 days
1332,60 Euro
TOTAL
1435, 88 Euro
A single tourist intending to stay for 90 days
Fixed Amount
206,58 Euro
Daily Amount - Euro 27.89 x 90 days
2510,10 Euro
TOTAL
2716,68 Euro
В Испанию, к примеру, требования больше.
Что я действительно люблю: скорость, море, полночь, все сверкающее и все погруженное во мрак, все то, что теряешь, а потом позволяешь себе найти (с)
Ага) Тогда я в принципе не понимаю - почему туроператоры, которые формируют туры и делают визу, требуют столь сумасшедший пакет документов? Ведь и отели есть, и билеты есть при таких пакетных турах.
Фигня какая-то. И при этом же под туры они делают визу не с накрутками - 35 евро и возможно сбор визового центра в отдельных консульствах.. Не понятно мне.
Ищу попутчицу(ка) Голландия + Бельгия + Германия + Люксембург + Польша
БУХсопровождение: юрлица, физлица, нотариусы. Регистрация/Ликвидация ВЫТЯГИ
Сдам отчеты за Вас!
В Днепре, насколько я знаю, теперь можно подавать документы на получение виз в Латвию, Литву, Эстонию. Там вроде бы тоже сканов не нужно, вот Dn-Cars так говорит. Стоит 300 грн.
Нет, думаю нет. У испанцев четко написано: переводить нужно все документы кроме паспортов и банковской информации.
Очередное подтверждение того, что визы лучше делать самостоятельно (извините, ТортугаВ присланном оператором списке док-ов по Италии, все три пункта как обязательные, без или.)
Думаю, потому, что нет личной подачи. Рейтинг таких подавальщиков для консульства по умолчанию ниже. Кроме того, нет возможности (или это технологически сложно в цепочке ТА-ТО-консульство) оперативно внести какие-то дополнительные документы, которые в большинстве случаев не нужны, но в отдельных случаях могут потребоваться консульством. Поэтому ТО перестраховываются и требуют от своих клиентов ВСЕ даже теоретически возможные документы и в максимальной комплектации. Например, было у итальянцев такое требование, как демонстрация кредитной карты. Подающие лично ее просто показывали у окошка и прятали в кошелек, а клиентам ТО приходилось вкладывать карту в пакет документов, что, вообще-то, является вопиющим нарушением всех мыслимых правил обращения с пластиком. Оттуда же растут ноги и у абсурдных требований про "не ниже классика", "только именная", "дебетные карты не рассматриваются".Но почему?
Я не могу это объяснить туристам. Приходят - не дешевый тур в Италию и я им вываливаю список документов от туроператора на трех листах - туристы в шоке.
Я вот и пытаюсь докопать - почему?
Бельгия, Голландия - при наличии двух и более Шенгенов за 2 последних года, Франция - при наличии 2 и более французских виз за 2 последних года.А какие еще есть варианты без личного посещения посольства?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks