Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Всього знайдено 909, показано з 1 по 20.

Тема: СП Эко-продуктов (сыры, мясное, соки). Домашняя Острая консервация, Соусы! Лимончелло!

Деревоподібний режим

  1. #1
    Аватар для lago-naki
    Реєстрація
    02 січень 2015
    Звідки Ви
    Днепропетровск, Победа!
    Дописів
    12 707

    Типово СП Эко-продуктов (сыры, мясное, соки). Домашняя Острая консервация, Соусы! Лимончелло!

    Приветствую всех гостей темы!

    Собираем заказ на СЫРЫ Селиськой сыроварни http://www.seliskasirovarnia.com.ua/index.html , которые представляют собой натуральный биологически чистый продукт, производимый из натурального молока. В виду чего делается ограниченное количества сыра.

    Spoiler Spoiler: История Сыроварни 
    Закарпаття відоме всій Україні своєю природою, горами, чистими річками, колоритним фольклором та базами відпочинку. З вересня 2002 року до цього переліку додався перший сир, виготовлений на Україні за тисячолітньою виробничою традицією Швейцарських Альп. Завдяки підтримці членів Асоціації європейських кооперативів Лонго Май у Нижньому Селищі Хустського району, відкрилася сироварня. Тут, молоко від місцевих виробників перетворюється в сир найвищої якості, єдиний в країні. “Селиська сироварня” не має нічого спільного з молокозаводами радянського типу. У Нижньому Селищі наголос ставиться на якість, а не на кількість. Молоко кожного здавача контролюється щодня, технологія виробництва - швейцарська і двоє з шести сироварів, вихідців із цього ж села , пройшли стажування у Швейцарії. Виготовлення сиру в умовах гірських Альп на полонинах, виробництво сирів на сироварні в кантоні Жюра , робота в підвалах – все це допомогло їм набути практичних навичок та досвіду, бути готовими приступити до виробництва сирів на Україні , у Закарпатті, яке за своїми природними умовами багато в чому нагадує Швейцарію, а в дечому, навіть, переважає її. Перші шість місяців виробництво сиру відбувалося у присутності та під керівництвом технолога – сировара із Швейцарії. Виробництво сиру відбувається за наступною схемою: • Перший день – виробництво сиру, пресування сирного зерна у формах. • Другий день – “купання” сиру у соляній ванні, що визначає гостроту його смаку., створює його смаковий букет. • Третій – дев’яностий день – сир знаходиться в підвалі, де його на довгий час залишають у спокої, якщо мати на увазі механічний вплив на продукт. Сир залишається протягом кількох місяців у підвалі, де його щодня перевертають і миють соленою водою. Підвал, де дозріває сир, - святая святих для сироварні. Тут, на полицях стелажів, акуратно складені циліндри сиру. Для його дозрівання і зберігання у підвалі підтримується певна вологість з точністю до 2 – 3 % та температура - до 1 - 2 ˚ . Саме підвал визначає смак та зовнішній вигляд сиру. Тут, сир набуває характерної для нього шкірки, яка є натуральним покриттям сиру, захищає його від висихання і являє собою грибкову флору. Проект сироварні – цікавий і неординарний, результат особливої співпраці. Більше 10 років тому , у Нижньому Селищі, поселилася група волонтерів із Франції, Швейцарії, Австрії – члени Європейського кооперативу Лонго Май. Разом із місцевим населенням, вони шукають можливості для запровадження проектів, які приносять користь усім. Сироварня - яскравий приклад цього. Близько 150 сільських жителів з Нижнього Селища і сусідніх сіл приносять надлишки молока і отримують в кінці місяця реальні гроші. Мінімальна кількість молока, яка приймається – це 3 літри. Проект амбіційний у всіх планах. Петро Пригара – місцевий підприємець, власник сироварні, не захотів обійти питання екології. Знаючи проблеми великих молокозаводів, які діяли раніше, місцеві жителі боялися забруднення навколишнього середовища та неприємного запаху. Пан Пригара зміг знайти технічну та фінансову підтримку для будівництва біологічних очисних споруд для очистки виробничих стоків. Після очистки вода знову стає придатною для пиття. Однією з проблем, яка хвилювала жителів села, є наявність питної води. Для вирішення цієї проблеми збудовано водогін від джерела, яке знаходиться за 4 км від села. Крім сироварні, чисту джерельну воду мають загальноосвітня школа, дитячий садок, амбулаторія та будинок культури, а також у центрі села збудовано бювет, де кожен житель Нижнього Селища може набрати хорошої джерельної води.

    [B][SIZE=3][COLOR="#006400"]Сыроварня производит 4 виды сыра:

    1. Селиський молодой (период дозревания 2-3 недели), мягкий. масса головки 700г+- -...грн/кг
    2. Селиський (3 мес дозревание) полутвердый. масса 550-750г - 315грн/кг
    3. Хуст (15-20 суток зреет) мягкий. масса 250-350г- ...грн/кг
    4. Нарцис Карпат (180 суток дозревания) полутвердый. масса головки 15-22кг - 465грн/кг - будет с января!!!


    Все сыры имеют жирность 45%.
    [COLOR="#800080"]Доставку делим
    Отправляю заказ при наличии желающих на массу от 2кг в общей сложности.
    Самовывоз с ж/м Победа-4. Возможность доставки оговаривается.

    Spoiler Spoiler: Сыры и их описания 
    Оскільки сир виробляють із молока, він відомий людям і використовується ними в їжу з давніх часів. Унікальність сиру як харчового продукту полягає в тому, що основні прийоми його виробництва є спільними, а в результаті можна отримати величезну кількість сирів, які відрізняються один від одного не лише смаком і ароматом, але й консистенцією, формою, способами кулінарного використання. Потрібно відмітити, що поживні речовини, які містяться в сирі, засвоюються організмом людини майже повністю – на 98-99 %. Завдяки цьому сир корисний людям різного віку і може використовуватися з дієтичною метою. Сир – джерело вітаміну А. Цей вітамін – захисник шкіри, слизистих оболонок, регулятор процесів росту, зору. Якщо його не вистачає швидко стомлюються очі, людина погано бачить, особливо у сутінках, шкіра стає сухою, лущиться. В сирі також знаходиться велика кількість водорозчинних вітамінів, особливо групи В. «Селиська сироварня» виготовляє три сорти сиру: «Селиський», «Хуст», «Нарцис Карпат» Сир “Селиський” відноситься до різновиду напівтвердих сирів. Його форма - циліндр із злегка випуклою бічною поверхнею, висотою 8-15 см, діаметром 9- 10 см, вагою 400 – 750 г. Сир має виражений сирний запах і смак, щільну консистенцію. Малюнок на розрізі - правильний, без розривів, тріщин; маленькі вічка овальної форми у невеликій кількості. Колір сиру - жовтий, з відтінком оранжевого, рівномірний по всій масі. Має солодкувато-пряний смак, яскраво виражений аромат сиру без сторонніх присмаків та запаху. Зовнішній вигляд: поверхня рівна, чиста; кірка рівна, тонка, без пошкоджень; тертий сир - однорідна маса. Дозріває в підвалі 90 діб, термін зберігання сиру "Селиський" при температурі не більше +(2-5) °С - 60 діб з моменту закінчення процесу дозрівання. Сир «Хуст» відноситься до м’яких сирів. Має циліндричну форму зі злегка випуклою бічною поверхнею. Висота цього сиру 2-4 см, діаметр 10-12 см, вага 180 -300 г. Тісто сиру однорідне, пластичне, злегка ламке при згинанні. На розрізі має правильний малюнок, без розривів, тріщин; маленькі вічка овальної форми у невеликій кількості. Колір - білий, з жовто-оранжевим відтінком рівномірним по всій масі. Смак солодкувато – пряний, аромат сиру яскраво виражений, немає сторонніх присмаків та запаху. Зовнішній вигляд: поверхня рівна, чиста; кірка нерівна, дуже тонка, без пошкоджень; тертий сир – дуже волога маса. Дозріває в підвалі 15-20 діб, термін зберігання сиру "Хуст" при температурі не більше +(2-5) °С - 30 діб з моменту закінчення процесу дозрівання. Сир «Нарцис Карпат» -напівтвердий. Форма сиру - циліндр із злегка випуклою бічною поверхнею, висотою 8-15 см, діаметром 35-45 см, вагою 15-22кг. Тісто сиру однорідне, тверде, пластичне, злегка ламке при згинанні. Має правильний малюнок, без розривів, тріщин; маленькі вічка овальної форми у невеликій кількості. Гіркувато-пряний смак, яскраво виражений аромат сиру без сторонніх присмаків та запаху. Зовнішній вигляд: поверхня не дуже рівна, чиста; кірка рівна, товста, без пошкоджень; тертий сир - однорідна маса. Дозріває в підвалі -180 діб, термін зберігання сиру «Нарцис Карпат» при температурі не більше +(2-5) °С - 90 діб з моменту закінчення процесу дозрівання. . Висока енергетична цінність сирів, легке засвоєння, приємний смак і аромат роблять їх хорошими закусками, десертом і приправою до деяких страв. Сири «Селиської сироварні» нарізані тонкими скибками, особливо підходять для десерту, а також до чаю, какао і кави. Їх смак прекрасно гармонує з виноградними винами та пивом. Вони - чудовий компонент для м’ясних страв, страв з дичини та риби. Натертим сиром можна посипати відварені макарони, бутерброди з маслом, перекладати чудову закарпатську страву – токан, використовувати для приготування запіканок та піци. Сири можна подавати з виноградом, горіхами, абрикосами, чорносливом. Щоб сир не втрачав притаманні йому аромат та смак, його потрібно нарізати безпосередньо перед подачею на стіл., попередньо діставши з холодильника за 2-3 години до цього.

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++

    Также собираем заказы на мясную продукцию Эко-фермы Зелений Гай

    Доставку делим
    Форма заказа https://docs.google.com/forms/d/e/1F...Hfi_A/viewform
    Самовывоз с ж/м Победа-4. Возможность доставки оговаривается.

    Сімейне господарство «Еко-ферма Зелений гай»
    француза Ореста Дель Соль розташовано у Нижньому Селищі на Закрпатті.
    с. Нижнє Селище
    Хустський район


    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++

    Собираем СП вкусных сыров от Сырных Мандрив. Напоминаю, что я заказываю сыры у фермеров и небольших производств, которые поддерживают натуральное и экологичное производство. Многие продукты не уступают заграничным аналогам, и обладают прекрасными вкусовыми качествами и могут удовлетворить гурманов! При этом достаточно вменяемая стоимость и поддержка украинского производителя).

    В этот раз выставляю продукцию фермерского объединения "Сирні Мандри" - це об'єднання сироварів і фермерів. Наша мета - розвиток культури споживання правдивих сирів".
    ФОРМА ЗАМОВЛЕННЯ +ОПИСИ


    УСЛОВИЯ СП по Сырным МандрамДоставку делим. Если сыр производится маленькими головками (до 300г), желательно заказывать головку. Но, я иду навстречу своим клиентам, и если необходимо - отрежу, сколько необходимо)
    Все фото+описания в форме заказа по ссылке выше

    ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ: некоторые сыры имеют маленький срок хранения, поэтому старайтесь забрать Ваш заказ как можно быстрее!!!


    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++

    Сирна продукція від Доообра Ферма). Сімейна ферма з власною сироварнею розташована у селі Івки, Київська обл.

    Виробляють від молока до сирів. Але для замовлень обираю продукцію зі строком придатності від 7 днів.
    ФОРМА ЗАМОВЛЕННЯ + ОПИСИ


    БЕЗ КОМІСІЇ!!!! Доставку ділимо

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++

    СОКИ НАТУРАЛЬНЫЕ ПРЯМОГО ОТЖИМА !!!! ТМ Чавко

    Цена уже учитывает мою комиссию. То есть только доставку закладывайте.
    ФОРМА ЗАКАЗА+ОПИСАНИЯ

    Самовывоз с ж/м Победа-4.

    Spoiler Spoiler: Немного информации 
    Пастеризація – процес протічного підігріву продукту (у нашому випадку – соку) до температури 78-85 оС і подальший розлив у кінцеву тару (bag-in-box). При такому короткостроковому нагріванні досягається знищення більшої частини мікроорганізмів в продукті з мінімальною втратою всіх корисних речовин соку.
    bag-in-box_gardenstaff_0Bag-in-box (Бег – ін – бокс, що перекладається як « мішок – в – коробці» ) – сучасний вид упаковки та зберігання продуктів у харчовій промисловості. Найчастіше використовується для напоїв (соки, вина, вода тощо)
    Bag-in-box являє собою спеціальний багатошаровий пакет з корком-краником, поміщений у картонну коробку.
    Пакет захищає продукт від попадання повітря, світла, бактерій, а зовнішня картонна коробка оберігає пакет від механічних пошкоджень та забезпечує зручність у користуванні.
    Краник влаштовано таким чином, що при розливі соку повітря не потрапляє всередину пакету, а значить сік не контактує з киснем. По мірі зменшення напою пакет стискається. Завдяки цьому сік зберігається свіжим і не псується протягом кількох тижнів.
    Сік прямого віджиму
    У міжнародній класифікації декларований як NFC (not from concentrate – не з концентрату) – це натуральний сік, отриманий виключно шляхом механічної дії на свіжі фрукти, ягоди та овочі. Як і говорить про себе назва, такий сік не відновлюється з концентрату шляхом штучного змішування останнього з водою, а є виключно натуральної рідиною, повністю видобутою з плоду. Такий сік, на відміну від відновлених соків, містить максимальну кількість всіх тих корисних натуральних речовин фруктів, овочів або ягід, якими нагородила їх природа.
    Такий «фреш», тобто свіжовичавлений сік швидко втрачає свої корисні властивості під впливом навколишнього середовища та наявними в ній (і в самому соку) мікроорганізмів і сам по собі не може тривало зберігатися без подальшої обробки. При всьому розмаїтті корисних речовин і вітамінів відразу ж після віджиму починається їх руйнування.
    Так як при виробництві соку прямого віджиму не допускається застосування не тільки консервантів, а й взагалі будь-яких інших добавок, навіть натуральних, таких як цукор, кислота або навіть вода, то єдиним способом збереження продукту в тарі на тривалий час є його термічна обробка. Самим щадним фізичним методом збереження є пастеризація, в нашому випадку мова йде про проточну пастеризацію, тобто про короткочасне нагрівання продукту до температури не менше 78оС і в подальшому безпосередній його розлив у кінцеву тару в гарячому вигляді з негайним закупорюванням. При такому короткостроковому нагріванні досягається знищення більшої частини мікроорганізмів в продукті з мінімальною втратою всіх корисних речовин соку.



    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++

    Предлагаю к заказу Свежую Пасту из итальянской муки с добавлением яиц, а также разных компонентов. От La Pasta - e basta!
    Упаковка 300гр (3-4 порции). Из одной 100гр порции выход ~ 210гр. ВНИМАНИЕ! Свежая паста варится 2-3 минуты!!!

    ФОРМА ЗАКАЗА+ ОПИСАНИЯ

    Доставку делим.

    Pasta fresca all'uovo/Свежая яичная паста ручной работы
    Spoiler Spoiler: Pasta fresca all'uovo/Свежая яичная паста ручной работы 
    Состав: итальянская мука Semola di grano duro (3 вида) 35% свежие домашние куриные яйца. Для Pasta fresca colorata (свежей цветной пасты) используется свежий шпинат (зелёная) или свежая свекла (розовая), для Шафрановой - настоящий шафран от "GourmeT з Любимівки" , для Грибной - сушёные молотые белые грибы.
    Способ приготовления: на каждые 100гр пасты 1л воды и 1ч/ложка соли, а так же можно добавить немного оливкового масла. В кипящую воду добавить соль и забросить пасту. Варить от 1 до 2 минут, спагетти возможно до 3 мин (Если вы варите сразу всю упаковку, то время варки может чуть увеличиться). Когда паста всплывёт, пробуйте на готовность по своему вкусу: более плотная или мягче.
    Если вы готовите к пасте соус, тогда вы должны её чуть не доваривать, так как она дойдёт в горячей сковороде с соусом за 1 минуту.
    Способ хранения: в холодильнике при температуре +2 +4 до 5 суток или можно заморозить (перед варкой не размораживать), в морозильной камере может храниться ~4 месяца. Но помните: свежую пасту лучше готовить сразу.
    Пару слов о свежей пасте (если кто не знает) она является продуктом здорового питания и есть одним из главных составляющих cредиземноморской диеты, так как в свежем тесте сохраняется все биологически активные свойства. Производится из 100% муки твёрдой пшеницы и полна длинными полезными углеводами, растительным белком, яичным белком, клетчаткой, минералами и группой витаминов "B" при этом имеет низкую калорийность ~ 270ккал на 100гр.
    Так что помимо того, что pasta fresca вкусный и полезный продукт, она ещё придётся кстати как людям ведущим спортивный образ жизни так и тем, кто следит за фигурой. Для спортсменов в период углеводной диеты, для набора энергии, свежая паста - это лучший выбор!
    Статья о полезности пасты: http://www.nat-geo.ru/…/878095-uchen...ya-dieta-p…/


    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++

    Ковбаси, паштети від ООО ШКВАРКА. Домашні лєгумени. Ковбаси ручної роботи!!!

    ФОРМА ЗАМОВЛЕННЯ+ОПИСИ

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++


    Предлагаю Вам свою консервацию, острую, для гурманов и не только)
    Делаю такие заготовки уже много лет, друзья и родственники очень хвалят и подтолкнули меня к мысли заготовить и на продажу.


    В данный момент в наличии:
    1. Острый горлодёр/хреновина/хренодёр/хренотень - традиционная сибирская приправа, в состав которой входят перец сладкий, чеснок, хрен, острый перец томаты (иногда без томатов), соль, сахар, уксус. Прекрасно подходит к любому мясу. И к немясным блюдам тоже, проверено другом вегетарианцем.
    Фасовка 0.18- 15грн, 0.5 - 35грн
    2. Острый перец по-кавказски. Это очень острый продукт, достаточно затратный, так как в состав входит много масла растительного и в процессе приготовления перец сильно усаживается, поэтому количественно его много в банке, соответственно, хватит надолго! Очень прекрасно сочетается с салом).
    В составе перец острый, масло, петрушка, хмели-сунели, соль, уксус.
    Банка 0,5 - 45грн
    3. Соус, из томатов, перца сладкого, перца острого, чеснока, зелени (петрушка, кинза, базилик), соль, уксус, сахар.
    Фасовка 0.5 - 35грн
    4. Сухая аджика "стандарт" (острый перец, чеснок, семена укропа, соль). Насыщенный аппетитный аромат и будоражащий вкус Вас порадуют!!! Соли кладу немного, если маловато - себе досолите). Уксус и масло в первую партию не ложила. Если Вы запасаетесь капитально и сильно надолго, можете дома добавить чуток уксуса. Аджика разложена в стерильные баночки, но сама по себе сырая.
    Фасовка 0.25 - 45грн и 0.1 - 20грн. Другие объемы по согласованию.
    5. Сухая аджика "орешек" (острый перец, чеснок, грецкие орехи, семена укропа, соль). Более мягкая, с приятной ореховой горчинкой. Подойдет для тех, кто слишком сильный огонь не любит. Уксус и масло в первую партию не ложила. Если Вы запасаетесь капитально и сильно надолго, можете дома добавить чуток уксуса. Аджика разложена в стерильные баночки, но сама по себе сырая.
    Фасовка 0.1 - 24грн, 0,25 -50грн. Другие объемы по согласованию.
    6. Дижестивы: Лимончелло (то же, но из апельсиновой цедры). Лимончелло – это традиционный дижестив (напиток подают после еды, так как он, теоретически, способствует пищеварению), широко распространен по всей Южной Италии и является настоящей гордостью региона. Классический вариант ликера готовят из настойки чистого спирта на цедре лимонов, к которой затем добавляется густой сахарный сироп. В результате получается очень густой, тягучий, ароматный напиток красивого желто-мутного цвета. Хранить напиток лучше всего в морозильной камере. Хранить его можно до 6 месяцев. Обязательно нужно оставить в бутылке немного свободного места, чтобы при оттаивании ёмкость не разорвало. Пить лучше всего из маленьких охлажденных рюмок по 30-40 мл, доставая ликер прямо из морозилки – так его пьют коренные жители Южной Италии.
    Бутылка 0.5: 70.
    7. Ткемали. Прекрасный соус как к мясу, так и другим блюдам. Состав: желтая алыча, кинза, петрушка, кориандр, соль, сахар. Также есть еще и с базиликом красным.
    Баночки 0.2 - 18грн, 0.5 - 35грн
    8. Табаско. Состав: острый перец, чеснок, соевый соус, винный уксус, раст. масло, лук, помидоры, петрушка, соль.
    Соус «Табаско» входит в рацион военных в США и Великобритании, так что можно сделать некоторые выводы о его пользе. Тут содержатся витамины группы В, Е, С, А, калий, фосфор, железо, натрий, магний, кальций.
    Если говорить о полезных свойствах продукта, то стоит отметить его натуральность и малое количество соли. Такой соус полезен для иммунитета, улучшает обменные процессы, положительно влияет на кровообращение и кровоснабжение всех тканей.
    Что приготовить с таким острым соусом? Это могут быть рыбные, мясные блюда, овощные рагу, соусы, супы, омлеты, маринады для шашлыка. Также «Табаско» входит в состав известного коктейля «Кровавая Мери».
    Сколько добавлять соуса? Совсем немножко. Лучше сначала добавить минимальное количество, а затем оценить вкус блюда и при необходимости добавить ещё.
    Нет в наличии.
    9. Вяленые помидоры.. Состав: помидоры, чеснок, соль, специи (итальянские, прованские травы), оливковое масло.
    Нет в наличии.

    Spoiler Spoiler: Пару слов о Вяленых томатах) 
    Полезные свойства ВЯЛЕНЫХ ТОМАТОВ.

    Вяленые помидоры относятся к продуктам средней калорийности, а значит, их в небольшом количестве можно включить в свой рацион питания в период диеты. Такие томаты рекомендуется употреблять при недостатке в организме витаминов и микроэлементов . В вяленых помидорах содержится грубая клетчатка, которая улучшает моторику пищеварительного тракта. Ее рекомендуется вносить в свой рацион питания при запорах.

    Вяленые томаты являются прекрасным антидепрессантом, так как они улучшают работу нервной системы. В составе этого продукта есть серотонин, который еще называют «гормоном счастья». За счет этого улучшается настроение и общее самочувствие. Кроме этого регулярное потребление вяленых помидоров положительно сказывается на работе мозга и улучшает память.

    Этот продукт является прекрасной профилактикой различных проблем со зрением. Вяленые томаты помогают уменьшить риск возникновения тромбов в кровеносных сосудах. В таких помидорах сохраняется калий, который необходим для нормальной работы сердца, а также это микроэлемент помогает вывести из организма лишнюю жидкость, что предотвращает возникновению отеков.

    Использование в кулинарии

    Вяленые томаты являются прекрасной закуской, которую можно употреблять, чтобы утолить голод, например, на работе. Такие помидоры употребляют в разнообразных блюда: салатах, пицце в выпечке и в прочих. Кроме этого их кладут в пасты , ризотто, добавляют в соусы . Вяленые томаты являются отличным дополнением к рыбным и мясным блюдам . Кстати, масло, которое остается в банке после использования помидоров очень ароматное и его можно использовать в соусах и заправках.

    Польза вяленых томатов и лечение

    Польза вяленых томатов обеспечена тем, что в приготовленных таким способом овощах сохраняются практически все необходимые человеческому организму полезные вещества. При умеренном употреблении можно заметить улучшение обменных процессов в организме.

    Вред вяленых томатов и противопоказания

    Вред вяленые томаты могут принести при переедании, так как в этом продукте содержится щавельная кислота, которая может плохо сказаться на работе печени. Отказаться от употребления помидоров, приготовленных таким способом, стоит тем, кто страдает от острых заболеваний ЖКТ, печени и поджелудочной железы.


    Территориально нахожусь на Победе.
    Валерия 0988838336, 0509859953


    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMGP0072.jpg
Переглядів: 1127
Розмір:  42,4 КБ
ID:	1855474Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMGP0071.jpg
Переглядів: 1130
Розмір:  34,9 КБ
ID:	1855482Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMGP0418.jpg
Переглядів: 557
Розмір:  34,8 КБ
ID:	1918303

    Мои темки:
    Сыночек
    Кондиционеры
    Услуги электрика+Светодиодная продукция
    Мініатюри долучень Мініатюри долучень Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  сыр.jpg
Переглядів: 325
Розмір:  168,9 КБ
ID:	1996542   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  гойда.jpg
Переглядів: 104
Розмір:  72,4 КБ
ID:	2061075   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  цуркан ов.jpg
Переглядів: 66
Розмір:  76,9 КБ
ID:	2061077  
    Востаннє редагував lago-naki: 05.11.2017 о 16:04

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

  • Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті