| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Vedma, кажется, Архитектор вернулся...
"Мене, як найкращу ученицю школи і майбутню золоту медалістку, мабуть, в якості нагороди, відправили в складі районної делегації до Москви на похорони Сталіна. Чи то у вщент забитому людом потязі, чи то у нескінченній московській товкотнечі я заразом із іншими делегатами підчепила воші і по поверненню додому, аби їх позбавитися не відрізаючи коси, тижнів зо два мила волосся керосином. Вся школа з мене реготала".цитаты из воспоминаний"Коли восени 43-го знову явилися совєти, то незабаром із нашого села Булаївки загребли до війська практично усіх чоловіків призовного віку. Гребли всіх і кволих, і хворих, і немічних. Із усього того призову з війни повернувся лише один чолов’яга, котрий і розповів, як полягли булаївці.
Усіх їх, як таких, що побували в окупації під німцям, дорівнявши до ворогів народу, відправили до штрафбату. Штрафбат той весь до цурки був почавлений у першому ж бою траками німецьких танків, що намагались пробитися із Корсунь-Шевченківського котла.
Озброїли штрафбатівців лише перед самим боєм, видавши одну (одну!!! – авт. ) гвинтівку на десятьох і, дозволивши хильнути по чарчині, під дулами кулеметів загороджувальних загонів сформованих переважно узбеками та іншими середньоазіатами, погнали на вірну загибель.
А я (як і більшість іудів та інших рідних загиблих у тому бою булаївців – авт.) отримала лише сповіщення на чоловіка, що той пропав без вісті. І де упокоїлись його кісточки я до цих пір так і не відаю".
Неее! Блат такого слова нет уже! Есть слово по родству или по династии так сказать...Даже когда отрок того же началнега ну совсем не тянет на папино место он его запрёт так как хочет своему отроку жирного куска такого же как и себе это понятно! Но ведь не тянет отрок совсем и начинает дрова ломать а простому пролетариату как вы тут выразились расхл**ывать это всё! Тоисть ж...у подтирать сынку приходиться...Вот в чём проблема то![]()
Скажите, если бы у Вас было свое дело и оторок, который только "наломает дров", чтобы Вы сделали: 1. Поставили бы его завпаливать дело, 2. Просто давали бы ему денег и на пушечный выстрел не подпускали бы к делу, а наняли грамотного специалиста?
Проблема в том, что у Вас не было, нет и не будет "своего дела". Поэтому Вам и непонятно...![]()
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Ну все, пропал калабуховский дом, попёр неадекват.
Минуй нас пуще всех печалей и русский мир и братская любовь.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks