Всем приветик!
Zetta, Олечка, и тут тебя с Днем рождения!
Фото с форумовки видела- красоткиТолько Лоли в кадр никак не попадет
![]()
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Всем приветик!
Zetta, Олечка, и тут тебя с Днем рождения!
Фото с форумовки видела- красоткиТолько Лоли в кадр никак не попадет
![]()
моя младшая предложила Ричмондом обозвать, часто она в моем магазине бывает))))
и про дом)) родилась и всегда жила в квартирах, сейчас седьмой год в доме) поддержу тех, кому уже сложно было бы вернуться в многоэтажку, пусть очень даже хорошую) ну не то)
Приходив тут на днях до нас майстер посудомийку лагодити. Такий калібрований єврей - і на вигляд, і за манерами.
Він собі працює, тут в кухню заходить старший кіт. Дядечко починяє його нахвалювати: ох і великий, гарний, вгодований, те-се. "А як звати?", - питає.
"Яша", - відповідаю.
Чоловік той аж в лиці змінився: "Хіба можна людськими іменами тварин називати?!", - обурився.
Що він подумав і не сказав - я прочитала в його очах: бандерівці кляті єврейськими іменами котів називають
Старовіри теж не радять людські імена тваринам давати. Чому - не знаю. У нас в селі споконвіку були Василі і чомусь Антони
Чоловікова бабця всіх котів Яшками звала)
ЗІ: даруйте за таку... неполіткоректність) Сподіваюсь, ніхто не образився)
Ну вот зря смеетесь! Может, я перепуганная какая, но реально считаю, что сейчас страшно жить! И да, светоотражающие нашивки или фонарик накрайняк реально повышают шансы перейти дорогу без последствий (это я Вам как водитель говорю!), на люки никто из нашей семьи, включая детей, не наступает (муж в детстве проваливался пару раз, благо, невысоко было). Да и на остановке, когда с ребенком стою, действительно стараюсь подальше от дороги стать, лучше за заборчик какой (знакомые были свидетелями аварии на 3-м массиве). Я псих
?
Оля!!! С Днём рождения!
Как я устала, только домой собралась а тут банкет на завтра пришли заказывать, пока туда сюда и 8 часов. Пью пиво и смотрю мастер шеф
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks