Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 258 з 286 ПершаПерша ... 158208248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5716, показано з 5 141 по 5 160.

Тема: Мультиварка

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від Jane_R Переглянути допис
    Температуру в существующих режимах контролировать не получится. А время - без проблем (если мультя позволяет это делать - не все мульти это позволяют)
    Jane_R, ну как не получится, если в моей "Делфе" есть такая возможность. Уже ж обсуждали (и да, я там сразу уточнила - все регулировки в заданных для каждой программы диапазонах)

З.Ы. Зачем же так категорично?

Звідки Ви
    Новомосковск-транзит-Днепр
    Дописів
    17 863

Типово

, Нат, спасибо! интересная малютка. таки да, так и хочется еще и еще, но чего-то более компактного на раз кашку сварить, т..к. часто мультя занята и блюда в очередь выстраиваются))))

Moderator
    Кулинар года 2013
    Звідки Ви
    ж/м Покровский (Коммунар)
    Дописів
    41 925

Типово

Цитата Допис від Nat Переглянути допис
    Jane_R, ну как не получится, если в моей "Делфе" есть такая возможность. Уже ж обсуждали (и да, я там сразу уточнила - все регулировки в заданных для каждой программы диапазонах)

З.Ы. Зачем же так категорично?
    это, наверное, как в некоторых филипсах? (у них вроде тоже так можно...)

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від Jane_R Переглянути допис
    это, наверное, как в некоторых филипсах? (у них вроде тоже так можно...)
    То надо владельцев филипсов поспрошать

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    6 143

Типово

Опытные мультиварководы и мультиварковеды, нужен совет.

Сейчас у меня есть мультиварка панасоник, которой уже лет 6. Она морально и физически устарела.
    Можно купить новую чашу и дальше готовить в панасонике, но душа просит более функциональное устройство, а именно мультиварку-скороварку.
    По функционалу и наворотам приглянулись редмонды.

Вопрос: стОит ли меня панасоник на редмонд? Не постигнет ли меня разочарование в плане качества сборки, надежности устройства и т.д.?

П.С. В прошлом году я уже прошла подобное с хлебопечкой. Вместо старенького панасоника купила навороченный мулинекс. Месяц билась с ней, а потом оказалось, что плата в ней глючная. Еще 2 месяца ее пытались отремонтировать по гарантии, в итоге со скандалами сдали назад в магазин и вернули деньги.
    Не хочется опять наступать на грабли.

Дописів
    5 706

Типово

Цитата Допис від Дашенька Переглянути допис
    Опытные мультиварководы и мультиварковеды, нужен совет.

Сейчас у меня есть мультиварка панасоник, которой уже лет 6. Она морально и физически устарела.
    Можно купить новую чашу и дальше готовить в панасонике, но душа просит более функциональное устройство, а именно мультиварку-скороварку.
    По функционалу и наворотам приглянулись редмонды.

Вопрос: стОит ли меня панасоник на редмонд?
    О, постою, послушаю. Тоже хочу в пару к нежно любимому панасонику прикупить мультю-скороварку.

Звідки Ви
    Днепропетровск-Новомосковск
    Дописів
    1 865

Типово

Цитата Допис від Franya Переглянути допис
    А... все-таки можно регулировать время и Т, да? Тогда интереснее.
    А как там чаша? Неплохая?

Спасибо! На самом деле, мне бы хотелось хорошую чашу... да и Панасоник входит в мой бюджет с головой.
    я бы посоветовала для молочных каш Philips HD3060/03 http://www.topmultivarok.ru/multivar...lips-hd3060-03
    уже изучила все мульти и их функции

Звідки Ви
    Дописів
    1 865

Типово

и там есть мультиповар!! только где ее купить на украине

Дописів
    1 442

Типово

Подождите пару недель и может цены на мультиварки будут очень низкими. Даже ниже чем когда доллар был по 8. Филипс 3036 1020 грн .. Редмонд М250 2099 грн. Сегодня в Эльдорадо видел такие цены.

Звідки Ви
    Дописів
    1 865

Типово

Цитата Допис від misl Переглянути допис
    Подождите пару недель и может цены на мультиварки будут очень низкими. Даже ниже чем когда доллар был по 8. Филипс 3036 1020 грн .. Редмонд М250 2099 грн. Сегодня в Эльдорадо видел такие цены.
    в метро Филипс 3036 стоит 999грн. кстати неплохая мультя. у меня такая есть.

сейчас для каш и омлетов утренних остановилась на Филипсе 3134 http://fotomag.com.ua/philips-hd-3134-00-info.html . в фотомаге она 799грн, а в комфи 1300грн. мне в Филипсе очень нравятся кастрюльки- толстостенные, в них приятно готовить.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

А хто стикався з тим, що скороварка травить пару? Зазвичай пара вилітала лише до моменту набрання мультею тиску, а вчора от постійно сичить і клапан підпускає пару. Якщо притиснути - все гуд. Тобто розбовтався клапан, чи що

Сподіваюсь, це не "кранти". Бо не відпрацювала вона в мене навіть року. Я би не сказала, що дуже інтенсивно..лише в режимі скороварки і не кожен день.

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Цитата Допис від Ірчик Переглянути допис
    А хто стикався з тим, що скороварка травить пару? Зазвичай пара вилітала лише до моменту набрання мультею тиску, а вчора от постійно сичить і клапан підпускає пару. Якщо притиснути - все гуд. Тобто розбовтався клапан, чи що

Сподіваюсь, це не "кранти". Бо не відпрацювала вона в мене навіть року. Я би не сказала, що дуже інтенсивно..лише в режимі скороварки і не кожен день.
    О, у мене та ж фігня. Просто кладу зверху на клапан баночку з маслинами (да, маслинам там вже давно прийшов кінець) і нічого не травить Але то я на себе грішу - раз намагалася витягнути клапан не з того положення... А там - хто зна...
    Але бува забуваю придавити (це коли скороварко готує, а мені не чути той шум з якихось причин), то на готування це ніяк не вплива. Але звук дратує, так (((

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Nat Переглянути допис
    О, у мене та ж фігня. Просто кладу зверху на клапан баночку з маслинами (да, маслинам там вже давно прийшов кінець) і нічого не травить Але то я на себе грішу - раз намагалася витягнути клапан не з того положення... А там - хто зна...
    Але бува забуваю придавити (це коли скороварко готує, а мені не чути той шум з якихось причин), то на готування це ніяк не вплива. Але звук дратує, так (((
    тю. Я розчарована Мулінексом
    я не раз діставала клапан, протирала. Ставила назад в потрібне положення. Не думала, що це призведе до таких наслідків

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

тю. Я розчарована Мулінексом
    я не раз діставала клапан, протирала. Ставила назад в потрібне положення. Не думала, що це призведе до таких наслідків
    Ага, якийсь несподівано тупий дефект...
    Все думаю спробувати купити новий клапан і глянути на результат

Звідки Ви
    пр. Петровского/ Титова
    Дописів
    1 143

Типово

А хто стикався з тим, що скороварка травить пару?
    Может что-то попало? У меня такое было. Посоветовали прочистить клапан. Я его тщательно помыла и протерла. И все прошло.

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Цитата Допис від Smiling Переглянути допис
    Может что-то попало? У меня такое было. Посоветовали прочистить клапан. Я его тщательно помыла и протерла. И все прошло.
    та мила і чистила. Не пройшло

Звідки Ви
    Дніпроград
    Дописів
    18 498

Типово

Ну що я хочу сказати. Нат, не став баночку!

Щойно я притримувала клапан щоб не травило, аж тут зірвало кришку і фонтан окропу був капець вражаючий

Схоже, справа десь в електроніці... вона постійно набирає тиск і не може зупинитись, тому клапан і стравлює зайве.
    Пішла шукати сервісний.

Звідки Ви
    Тополь-3
    Дописів
    12 483

Типово

Щойно я притримувала клапан щоб не травило, аж тут зірвало кришку і фонтан окропу був капець вражаючий

Схоже, справа десь в електроніці... вона постійно набирає тиск і не може зупинитись, тому клапан і стравлює зайве.
    Пішла шукати сервісний.
    Вот не зря я боюсь эти скороварки... Не, не куплю, хоть и начала думать.
    Ирчик, удачи в ремонте!

Звідки Ви
    gorod.dp.ua
    Дописів
    51 663

Типово

Пішла шукати сервісний.
    Ой

У мене наче не так, бо поки що (тьху-тьху-тьху) все у порядку було. Але тепер страшно
    Відпишися потім по результату сервісу (і де там що)... Може, теж доведеться віднести від гріха подалі

З.І. Навіть уявити не можу, як ту кришку може зірвати - там же блокується усе намертво Це ж як має тиснути

Звідки Ви
    Новомосковск-транзит-Днепр
    Дописів
    17 863

Типово

у нас была скороварка еще советских времён)))))))) страшно)))))) она не взрывалась, СБ, но пока работала... ощущеньица еще те
    потому я себе и теперь скороварку не хочу, ни какую, ни за какие деньги

Сторінка 258 з 286 ПершаПерша ... 158208248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті