| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
, Нат, спасибо! интересная малютка. таки да, так и хочется еще и еще, но чего-то более компактного на раз кашку сварить, т..к. часто мультя занята и блюда в очередь выстраиваются))))
Опытные мультиварководы и мультиварковеды, нужен совет.
Сейчас у меня есть мультиварка панасоник, которой уже лет 6. Она морально и физически устарела.
Можно купить новую чашу и дальше готовить в панасонике, но душа просит более функциональное устройство, а именно мультиварку-скороварку.
По функционалу и наворотам приглянулись редмонды.
Вопрос: стОит ли меня панасоник на редмонд? Не постигнет ли меня разочарование в плане качества сборки, надежности устройства и т.д.?
П.С. В прошлом году я уже прошла подобное с хлебопечкой. Вместо старенького панасоника купила навороченный мулинекс. Месяц билась с ней, а потом оказалось, что плата в ней глючная. Еще 2 месяца ее пытались отремонтировать по гарантии, в итоге со скандалами сдали назад в магазин и вернули деньги.
Не хочется опять наступать на грабли.
я бы посоветовала для молочных каш Philips HD3060/03 http://www.topmultivarok.ru/multivar...lips-hd3060-03
уже изучила все мульти и их функции
и там есть мультиповар!! только где ее купить на украине
Подождите пару недель и может цены на мультиварки будут очень низкими. Даже ниже чем когда доллар был по 8. Филипс 3036 1020 грн .. Редмонд М250 2099 грн. Сегодня в Эльдорадо видел такие цены.
в метро Филипс 3036 стоит 999грн. кстати неплохая мультя. у меня такая есть.
сейчас для каш и омлетов утренних остановилась на Филипсе 3134 http://fotomag.com.ua/philips-hd-3134-00-info.html . в фотомаге она 799грн, а в комфи 1300грн. мне в Филипсе очень нравятся кастрюльки- толстостенные, в них приятно готовить.
А хто стикався з тим, що скороварка травить пару? Зазвичай пара вилітала лише до моменту набрання мультею тиску, а вчора от постійно сичить і клапан підпускає пару. Якщо притиснути - все гуд. Тобто розбовтався клапан, чи що
Сподіваюсь, це не "кранти". Бо не відпрацювала вона в мене навіть року. Я би не сказала, що дуже інтенсивно..лише в режимі скороварки і не кожен день.
О, у мене та ж фігня. Просто кладу зверху на клапан баночку з маслинами (да, маслинам там вже давно прийшов кінець) і нічого не травитьАле то я на себе грішу - раз намагалася витягнути клапан не з того положення...
А там - хто зна...
Але бува забуваю придавити (це коли скороварко готує, а мені не чути той шум з якихось причин), то на готування це ніяк не вплива. Але звук дратує, так (((
Ага, якийсь несподівано тупий дефект...
Все думаю спробувати купити новий клапан і глянути на результат
Ну що я хочу сказати. Нат, не став баночку!
Щойно я притримувала клапан щоб не травило, аж тут зірвало кришку і фонтан окропу був капець вражаючий
Схоже, справа десь в електроніці... вона постійно набирає тиск і не може зупинитись, тому клапан і стравлює зайве.
Пішла шукати сервісний.
Ой
У мене наче не так, бо поки що (тьху-тьху-тьху) все у порядку було. Але тепер страшно
Відпишися потім по результату сервісу (і де там що)... Може, теж доведеться віднести від гріха подалі
З.І. Навіть уявити не можу, як ту кришку може зірвати - там же блокується усе намертвоЦе ж як має тиснути
![]()
у нас была скороварка еще советских времён)))))))) страшно)))))) она не взрывалась, СБ, но пока работала... ощущеньица еще те
потому я себе и теперь скороварку не хочу, ни какую, ни за какие деньги![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks