Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 258 з 346 ПершаПерша ... 158208248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268308 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6905, показано з 5 141 по 5 160.

Тема: "Большая стирка" вокальных шоу (том 3)

Дописів
    1 531

Типово

Цитата Допис від свч Переглянути допис
    Ой, а можна переклад будь ласка, не зрозуміла фразу
    "ПлЮсиків". То я промахнулась трохи. Доречі у Alloise (чи як її там) та ж сама біда але у кубі. Я початок пропустила і послухала Аркашу і цю співачку у запису. Мені так сподобалось! А потім слуханула наживо і сказала "свят-свят-свят".

Дописів
    1 260

Типово

Цитата Допис від НатальяЯ Переглянути допис
    Ні, по цьому таваріщу я бачила. І інші афіші-розклади. Дописувач, пост якого я цитувала, стверджує, що Тіна Кароль теж гастролює по раші аж гай шумить, то попросила докази накшталт приведеного вами.
    стверджую не так я, а більше товариш який цей пост написав в фб (я так би мовити "поділилася інформацією до роздумів"). Ну і він написав, що концерти "закриті", а про них в гастрольному графіку не пишуть. Хоча подібні твердження (про її концерти), я вже не раз бачила в коментарях різних людей з шоу-бізу і під різними постами, тому навряд чи, вони всі б щось "видумували".....та і за співпрацю з Дробишем писали різні видання ще десь рік тому......тут для мене новим є лише те, що Дробиш Тіну в своїх інтервью згадує, як артиста з яким він співпрацює..ну а раз він її продюсер - то гроші заробляє він, чи не так?
    Ну і я особисто не знала, що саме Дробиш понаписував всю ту гидоту, яку співав останнім часом П"єха і не була в курсі його близкості до Путіна...хоча пригадую, як Путін ще зовсім недавно вручав Дробишу якусь нагороду і як П!єха з цього приводу якийсь дуже вже підлабузницький пост написав(((

Дописів
    1 531

Типово

Та Пьєха мені взагалі "лісом, полем, очеретом" Просто у тих скрінах, що в ФБ, написано, що типу раша артистів не "травить", то тільки Україна з дуба впала. А в мене просто пам'ять дуже хороша і якраз раша перша ту "травлю" і розпочала з ОЕ, а потім така "А кто это сделал" (с). Я до то, що збрехавши в одному але головному ...

Секс-символ года 2010, 2011 Аватар для Terminator-4
    Дописів
    41 151

Типово

наша гордість! )

О, уже клип выпустили.

мені сподобалося, дуже гармонійно
    і голос гарний
    для дружньої сім'ї європейської спільноти те що треба
    треба тільки костюма гарного, по можливості з рогами, або ж з тижневою щетиною, або ж хоча б за місяць до пісенного телевидовища сповістити що вона збоченка на всю голову і до самої глибини мозку )))
    для телеканалу СТБ достатньо буде сказати, що в її бабусі на Хмельниччині живе півень-інвалід (з обмеженими можливостями) а сама вона в дитинстві їздила на велосіпєді по 46 кілометрів у музичну школу
    "Quam quisque norit artem, in hac se exerceat" Marcus Tullius Cicerō

Дописів
    1 531

Типово

Цитата Допис від Terminator-4 Переглянути допис

мені сподобалося, дуже гармонійно
    і голос гарний
    для дружньої сім'ї європейської спільноти те що треба
    треба тільки костюма гарного, по можливості з рогами, або ж з тижневою щетиною, або ж хоча б за місяць до пісенного телевидовища сповістити що вона збоченка на всю голову і до самої глибини мозку )))
    для телеканалу СТБ достатньо буде сказати, що в її бабусі на Хмельниччині живе півень-інвалід (з обмеженими можливостями) а сама вона в дитинстві їздила на велосіпєді по 46 кілометрів у музичну школу

Дописів
    10 283

Типово

Платтячко гарне. Навроцька?

Дописів
    41 151

Типово

а що Вас так здивувало?

Дописів
    1 531

Типово

а що Вас так здивувало?

Та просто іноді буває достатньо просто гарної пісні. Пропоную не зациклюватись на фріковості, не виводити її у ранг необхідної умови.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Тарас Тополя
    SunSay и Джамала...
    Jamala и СанСей.

https://www.facebook.com/taras.topol...98?pnref=story

Дописів
    41 151

Типово

Та просто іноді буває достатньо просто гарної пісні. Пропоную не зациклюватись на фріковості, не виводити її у ранг необхідної умови.

хоч стій, хоч падай )))

Звідки Ви
    Центр
    Дописів
    19 326

Типово

О, уже клип выпустили.

Офигительная песня и клип и группа!!! Суперрррррр

Звідки Ви
    Центр
    Дописів
    19 326

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Тарас Тополя
    SunSay и Джамала...
    Jamala и СанСей.

https://www.facebook.com/taras.topol...98?pnref=story
    Видели комменты про гастроли "Антитела", что они тоже в феврале-марте в Россию собрались?)))))
    А еще есть интервью СанСея сегодняшнее на радио... Очень грамотное и лаконичное интервью творческого, одаренного и талантливого человека...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від jaga-jaga Переглянути допис
    Видели комменты про гастроли "Антитела", что они тоже в феврале-марте в Россию собрались?)))))
    Вброс про анонс тура 2013?

На сайте иная инфо http://antytila.com/

Дописів
    1 531

Типово

Цитата Допис від malisap Переглянути допис
    І що саме цікаве, слухати їх можна лише через інтенерт? Хто знає ДЕ на радіо можна їх почути? ТБ? Слухаю РадіоРокс - там більш-менш звучить українська музика. і все?
    СВЧ, я відслідковую цю тему. Мені приємно бути однодумцем з Вами
    Радіо ЄС - європейська станція. У мене на 100.2 fm. Лише європейська та українська музика. Онуку, доречі, вперше саме там почула.

Звідки Ви
    Центр
    Дописів
    19 326

Типово

я себе скачала отборочные песни: Хардкисс, СанСея, Джамалы и Пур Пур... Других как-то я даже не рассматриваю (вот будет прикол, если неангелы победят)))))
    В общем, из 4-х самая незапоминающаяся - ПУР ПУР... Плава Лагуна из 5-го элемента и все тут))))
    У Джамалы минус, что песню невозможно напевать... припев на татарском вообще выговорить анриал... хотя, музыка интересная, стиль исполнения тоже...
    Хардкисс и СанСейская песня в голову западают и напеваешь... Это ли ни есть успех, хит - как ни назови?!
    Из-за скандала вокруг СанСея и его песни, наверное, лучше, чтобы Хардкисс все же поехали... Если они еще номер интересный обыграют... как в клипе с беременностью, думаю, вообще бомба будет!

Дописів
    1 663

Типово

Радіо ЄС - європейська станція. У мене на 100.2 fm. Лише європейська та українська музика. Онуку, доречі, вперше саме там почула.
    дяка. настрою радіо - послухаю.

Дописів
    1 032

Типово

Дякую і від мене, слухаю Радіо Рокс , але іноді хочу щось інше послухати

Дописів
    1 260

Типово

"Голос країни 6 стартує на 1+1 вже 28 лютого о 21:00! Вже скоро ти відчуєш безмежну силу Голосу."

Дописів
    41 151

Типово

Цитата Допис від A.Montana Переглянути допис
    "Голос країни 6 стартує на 1+1 вже 28 лютого о 21:00! Вже скоро ти відчуєш безмежну силу Голосу."

Дописів
    1 260

Типово

жестокий вы)))

Кстати, слышали какой дуэт Саша с Маричкой забацали?
    Песня как песня..но запоминается вот это "недозволена на-на на на...така зоряна..........)

Сторінка 258 з 346 ПершаПерша ... 158208248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268308 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті