| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В Игноре: VitЁk, Alex_I, Антуриум . Из предвыборной программы Зеленского. "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього."
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
ну не знаю, как там оно мало-мало..
Экспорт газа в ноябре из Украины превысил импорт в 53 раза
Экспорт газа из Украины вырос до нового исторического рекорда в ноябре – 566 млн кубометров,
что в 53 раза больше объемов импорта, которые в прошлом месяце составили 10,7 млн кубометров, сообщает отраслевое издание ExPro.
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
В Игноре: VitЁk, Alex_I, Антуриум . Из предвыборной программы Зеленского. "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього."
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Собівартість 4000 грн? Чому його тоді ще не увесь висмоктали?
Але головне інше.
Населенню одна ціна, промисловості набагато більше... Тобто як завжди списувати газ на населення (зокрема для вигляду робити регулярно перетопи весною) і газ направляти собі.
Знову ідеальна схема для корупції яка вже абсолютно апробована.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks