Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
забавные зверьки))
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Це миючий засіб заразила ваше стадо. Кажу ж, вдягайте маски, коли з нею спілкуєтеся. А краще скафандри.
Електричка може, так. Вона дуже полюбляє бездоказово звинувачувати опонентів у вбивствах.я вже мабуть не здивуюся, якщо мене на повному серйозі у вбивстві Кеннеді звинуватять
+1000000
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
ПЕРШЕ ж повідомлення, з яким ця чорнорота з'явилася сьогодні в темі, - і одразу НАСРАЛА.Шо за людина???
Хоча яка це людина? Лайна шматок.
Гггг... А after midnight її НЕ ЗГАДУВАВ.и прекрати крошить батон на Электру, хуесос сраныйБільш того, навіть НЕ НАТЯКАВ на неї. Але Галька примудрилася ПОБАЧИТИ її в дописі.
Що є чудовим ДОКАЗОМ того, що навіть представники зебидло-стада знають, ХТО САМЕ на цьому форумі полюбляє БЕЗ приводу звинувачувати опонентів у неіснуючих вбивствах.
![]()
Угу, наприклад, ображає опонентів, бреше про них та їх сім'ї, розповсюджує проросійську пропаганду тощо.она много добра делает
Чия б корова мичала!а ты только коверкаешь язык
Самокритично.чмо убогое...
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
как тут у вас тепло, душевно
и быдлобаба уже на месте - и пошла работа по обыдлячиванию форума - быдлопосты, быдломнения, быдлоцитаты - вы ж этого хотели, да..
а я ж предупреждал..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Не, ну рано или поздно к этому должно было прийти...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Цікаво, чим саме? Тим, що це ВАШЕ бидло-стадо на нього сере, а не він на вас?
Третє повідомлення Гальки в темі - і знов НАСРАЛА.Вперше таке бачу. Хтось знає прізвище її психіатра? Терміново треба відібрати в неї ліцензію, бо вона ж ще купу людей так "вилікує", як оцю свою скажену подругу.
"Скажи мені, хто твій друг, і я скажу, хто ти"(с). Цікаво, а вона теж у твоєї психіаторши лікується чи в неї своя?я с Электрой давно дружу
Фу, який тупий дешевий злив!Хоча нічого іншого від тебе і не очікувалося.
Тобто ви всі БРЕШЕТЕ про те, що у вас Є дружини/чоловіки? Так і запишемо.огородних персонажей-говен... они всегда были одни насколько видно из наблюдений за пациентами
срок лендлиза стал короче,
спи лендлиз - спокойной ночи..
славанаебайдену
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
а толпой как поклонники творчества бегают чтоб как то внимание обратил... любо-дорого посмотреть
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
дурочка с убогими знаниями, если на то пошло, то я не моющее средство,
а известная картина великого художника (Сальвадора Дали),
она на моей аве, чучундра ты неграмотная)).
ты тупая и убогая шваль,
льющая грязь на приличных людей, быдло вонючее...
для людей с церковно-приходским образованием)))
https://ru.m.wikipedia.org/wiki/Галатея_со_сферами
Востаннє редагував GALAтея: 12.02.2023 о 13:53
Склерозом давно страждаєш? Чи він в тебе вроджений?
Самокритично. Особливо ти і Галька безнадійні.
О, боги! Ця чорнорота ще й не знає, що таке ПОШУК ПО ФОРУМУ.
Звісно, краще просто СРАТИ на КОЖНОГО співрозмовника, при чому, БЕЗ приводу.чтоб я такое запостила??
этож роспись в собственной неполноценности и скудоумии...А твої висери - це розпис в чому? В вихованості та надвисокому IQ?
Р.S. Четверте повідомлення в темі - і знов Галька НАСРАЛА.Цікаво, чи буде сьогодні хоча б один НОРМАЛЬНИЙ допис від неї?
![]()
Есть такая грустная история...
Кто-то в курсе, кто-то нет.
Есть проблемы с поиском наших ребят их родственниками. И с получением ими информации.
Есть петиция.
Я не знаю, работают они или нет. Но...
Кому не сложно - подпишите, пожалуйста. Спасибо.
https://petition.president.gov.ua/pe...tpyJwYU1fwft8E
Суть проблемы кратко и сдержано описана в петиции.
Личные истории гораздо мрачнее.
не будем вдаваться в подробности источника видео, и личности..))
а вот о наличии скопления рашистов для наступления - очень советую послушать
а то кто-то говорил, что и танков у них уже почти нету , и артиллерия закончилась
и вся та информация, которая была выше, о подготовке к наступлению - всего лишь нагнетание..
конкретная информация по накоплению оружия где-то с 6-ой минуты
*лять, забыл же добавить
лендлиз нам не нужен - он очень дорого..
Востаннє редагував Alexs: 12.02.2023 о 13:52
Ось хворе маля і спалилося.Я забила в Гугл "ohdesu" - мені жодного сайту з сексуальним змістом не запропонував, все якісь айтішні, "оГород" (друге посилання в списку), ФБ, Інстаграм тощо. А рашика лише такі.
Що є доказом того, що цицьки його не лише на форумі цікавлять, а він в інтернеті взагалі ЛИШЕ ЇХ і шукає.
При чому шукає він їх виключно на РАШИСТСЬКИХ ресурсах.
![]()
![]()
Браво, ohdesu!!! Оце вмазали так вмазали! Точніше, РОЗМАЗАЛИ рашиста!!!
Саме "и все", ти правильно написав. Я вбила в Гугл "ohdesu" - "и все"(с), побачила, що ти ОБІСРАВСЯ.
Убожество рашистське, я вже хто зна скільки заходжу через ХРОМ. І писала про це не раз. Тому свій Яндекс засунь собі у дупу, рашист смердючий.как бы дейнерис еще уговорить, чтоб она его еще через свой яндекс браузер проверила![]()
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks