а то повыше о наблюдениях зашло))) кто то себя узнал... реакция так предсказуема
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а то повыше о наблюдениях зашло))) кто то себя узнал... реакция так предсказуема
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
смотрю и второе наконец то прочитало)) и дошло что там оно и есть![]()
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Та нарешті ВИЗНАВ, ким ваше бидло-стадо є насправді?Та не може бути!
Легко:посмотрите на тех кто тут гавном плюет, лжет, цепляется и т. п....
Допис від Ustas77
Допис від ~ Электра ~
Допис від GALAтея
Допис від Smith
Допис від Антуриум
Самокритично, молодець. До речі, не знала, що у вас всіх немає "жен-мужей"(с).у этих персонажей нет жен-мужей... они не устроены в плане удовлетворения, как минимум, физических потребностей... и так забавно когда эти неудачники, а зачастую извращенцы либо сильно закомплексованые людишки, что то пытаются навязывать другим, как им жить
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
значит таки прав - память не подвела))) пешеход года сцука
Востаннє редагував 1234A: 12.02.2023 о 08:56
ані до дипломованого офіцера, тим більш до зв'язківця (ані військового, ані цивільного, ані до жодних близьких до цього спеціальностей) я жодного відношення не маю.
тому не розумію, за що мені повинно бути соромно.
а ти, замість того, щоб вибачитись - далі продовжуєш нести маячну.
можу тільки повторити - іди нах з такими закидонами, довбойоб.
ps. та що ж за фігня останніми днями. люди, абсолютно на рівному місці, коли навіть до них не пишешь та їх не цитуєш, починають тебе просто грязюкою ні з чого поливати.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
я вже мабуть не здивуюся, якщо мене на повному серйозі у вбивстві Кеннеді звинуватять, та почнуть дорікати, що мені повинно бути за це соромно.
жерсть, до якого ступеню люди можуть бути мерзотними.![]()
Так а може у них до сих пор ссаниной из вентиляции штынит.
Ну и честно говоря...
Чем больше пишешь ты xyйни, тем чаще пишут нелицеприятное о тебе.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
та за 14 років вже б вивітрилось, або то точно я до того вже відношення не маю.
хоча схоже, просто усі тепер, паркуючись по свинськи на тротуарі, мене кожного разу незлим тихим словом згадують.
але то і на краще.
Гггг. Про наличие жен мужей, а особенно их влияние на психику партнёра, повеселило. Какбутто наличие голодного ебарька с отростком в доме или истерички в предклимаксе прилипшей к владельцу пары сотен и отростка, способно умиротворять нормального человека. Скорее наоборот. Нормальный вполне и сам нормален, без посторонней помощи приживалок другого пола, ну а больной да, ему нужен кто-то чтоб болеть и ныть, портить кровь, себе и близким людям ))))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks